I MORGEN SMELLER DET

Som vi gleder oss til i morgen! Vi holder enda på å rigge til i butikken vår, og alt jeg kan si er at årets klessalg kommer til å toppe ALT. Jeg blir nesten litt småflau, for jeg kan ikke forstå at det går ann å ha så utrolig mye klær, sko, vesker og ting. Haha! Men nå skal altså dere få gleden av å kjøpe alt dette fine til en superbillig penge, prisene begynner fra 50 kroner og oppover. Jeg selger nesten ingenting over 200 kroner, det som går over det er dyre merkevarer som vesker og klokker. Størrelsene på klær er fra XS til L, og skostørrelser er fra 36 til 40. Noe for alle! Det er så utrolig mye fint her, så det er bare å GLEDE seg 🙂

STED: Kirkegata 10 i Kristiansand. DØRENE ÅPNER: 12.00. BETALING: Cash only (vipps om krise..).

Vi har fylt opp 20 flotte goodiebags, som blir gitt ut til de første som handler av oss. Årets goodiebag er helt fantastisk (verdi på over 1000,-..) , og inneholder blant annet to typer selvbruning, proteinbarer, atkins-barer, energidrikke, herlige vareprøver på shampoo og balsam, superfine toalettmapper og masse annet gøy. Denne vet jeg dere vil like! Gleder oss MASSE til å se dere alle, og husk – det er lurt å være tidlig ute. Vi åpner dørene 12.00

21 kommentarer på “I MORGEN SMELLER DET

 1. Celine skriver:

  Hvor mye skal dere selge Celine brillene for, håper på svar i og med at jeg skal komme fra Stavanger om prisen er rimelig 😉

 2. Ironfitness skriver:

  Helt konge konsept det her Kristina 🙂
  Hørte jeg foressten energidrikk, sjokkis og selvbruning !? Er jo alt jeg trenger for triatlonsesongen det 😉

 3. Anonym skriver:

  Hei.
  Er det mulighet til å få kjøpt celine solbrillene å få de sendt i posten? Jeg bor i Trondheim og betaler selvfølgelig frakten

 4. Therese skriver:

  Så mye fint, har lenge hatt lyst på en givenchy veske. Synd at jeg bor langt unna til å kunne stikke innom klessalget. Hvis du skal selge den givenchy vesken, hvor mye vil du ta betalt for den?

 5. S skriver:

  Hei:)
  Tror jeg så sist at det var himla lang kø. Slipper dere inn et antall om gangen? Og får de være der så lenge de vil? Har bare ikke lyst på bomtur for å bare stå i kø, og ikke komme inn i det hele tatt 😉

 6. Kristina Andersen skriver:

  S: Vi tenker å slippe inn 15 om gangen, og for hver som går ut slipper vi inn nye 🙂 Inn kommer du uansett søta 😀 Håper du tar turen!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Ironfitness: Haha, jaaa! Flytter til byen igjen til onsdag Sondre, klar for masse trening og gøy med deg igjen da 😀 Savner deg.

 8. Vilde skriver:

  Småflaut? 😛 Jeg blir igrunnen småkvalm. Nå vet jeg ikke om mye av klærne er sponset, da blir det jo selvfølgelig noe annet, men det er både flaut, og ja faktisk kvalmt at det går ann å ha så mange ting! Setter dere ikke pris på det dere har?
  Du sier du har kvitta deg med omtrent hele klesskapet ditt, hvorfor det? Passer det ikke? Fordi du er lei av det? Og har tenkt å kjøpe nytt?
  Har du sett på «Sweatshop» f. eks?
  Skulle ønske at flere bloggere kunne promotere å ta vare på det man har, gjenbruk, Fretex, mindre shopping på kjedebutikker osv. Det er ikke meningen å personangripe deg (kommer til å skrive det samme til Marthe), men jeg skulle ønske at vi fikk en endring i shoppingmentaliteten i samfunnet.
  Er dette noe du har tenkt på selv?
  Håper på svar!
  Ps: bra dere selger ting videre, men håper det ikke er en unnskyldning for å kjøpe nye klær..

 9. Ida B skriver:

  ååå, som jeg skulle ønske dette var i Oslo! Sååå mye fint! Masse lykke til med salget, sikker på at det går så det suser <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *