LUNSJ MED PENGEINNKREVEREN

WHITE ON WHITE

Var ikke denne toppen ganske fin, dere? Jeg kjøpte den for noen dager siden på H&M, og har altså brukt den feil siden den gang… Det var et stort hull i den som jeg bare lot henge litt rart bak på ryggen, stusset litt over dette – helt til jeg plutselig får en kommentar om at den ene armen skal inn i denne åpningen. Haha! Fin er den uansett, feil vei eller ikke! Her våknet jeg opp til enda en soldag, og det gjør meg virkelig glad! Måtte dette fine været holde seg ut helgen, slik at klessalget blir hyggelig for oss alle. Jeg gleder meg så innmari! Nå skal jeg straks på posten for å hente ut flotte gaver til dere som kommer, før jeg skal en tur på trening og så videre til lunsj med Geir. Vi har vært litt uenige i det siste, jeg har nektet å betale regningene han sender meg fordi jeg syns de er for dyre og han har bedt meg heller betale de alle med et smil. Sånt blir det dårlig stemning av skal jeg love dere, haha! Så da prøver han å gjøre meg fornøyd igjen med å ta meg med på skalldyrlunsj nede ved havet. Helt normalt forhold til regnskapsføreren, sa du? Finnes ikke. Men det er jo derfor jeg som regel har det så gøy med Geir, sånn når han ikke skrur opp prisen ti hakk og plutselig inntar rollen som en sykt irriterende pengeinnkrever.

Ser dere igjen litt senere, da kommer en supersmart måte å lage sin helt egen sommeris på! Klem fra meg 🙂

17 kommentarer på “LUNSJ MED PENGEINNKREVEREN

 1. Anonym skriver:

  Kan jeg spørre hva du bruker under toppene dine uten stropper?? Jeg har prøvd tversover i stoff, men de får jo puppene til å henge skikkelig. Trenger noe som holder puppene oppe til en viss grad.

 2. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Jeg har ikke noe under som regel. Men hvis jeg har, så er det bare pads / tape jeg setter på 🙂

 3. Milana skriver:

  Du er så utrolig nydelig!! Og håret ditt altså, vakreste. Lurer på om du har extensions ? Og isåfall hvor tok du? Og hvor mye koster det? 🙂 klem <3

 4. ICT skriver:

  Haha, dere to altså! 😀
  Digger at du brukte toppen feil og lot et hull henge. Fin er den hvert fall. Nyt kvelden <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *