LAG DIN EGEN IS

annonse

Når jeg så denne freshe sommerpakken med yoghurt lyste til meg i butikken, måtte jeg bare ta den med meg hjem! Jeg har hørt så mange snakke om at de har brukt Yoplait yoghurtene til å lage is med, så jeg tenkte å prøve meg på det samme selv. Og for en suksess det ble! Selv har jeg alltid brukt disse yoghurtene til å ha frokostblandinger i eller bare nyte som et godt mellommåltid – men is var virkelig smart det også. Gøy å prøve noe nytt, og ikke minst lage en sunnere vri til sommeren 🙂

HOMEMADE SUMMER ICE

Alt du trenger er en pakke Double 0%Limited Edition med sitrussmak, ispinner og strøssel dersom du ønsker det. Da blir jo ispinnene litt mer freshe og spreke når de får litt farge! Stikk ispinnene ned i begeret med yoghurt, og plasser det i fryseren i 3-4 timer. Når det har kjølnet og stivnet helt, er det bare å dra opp yoghurten og nyte den som en skikkelig digg ispinne. Dette var virkelig skikkelig godt, og ikke minst sunt! Yoghurten har som kjent 0% sukker og 0% fett i seg, så her kan man spise så mange is man vil – uten et snev av dårlig samvittighet 😉

FRUKTYOGHURT SØTET MED STEVIA

Denne pakken med yoghurt er som sagt limitied edition, og du finner den i yoghurthyllen på butikken! Pakken er knallgul og superfresh – jeg syns den er så fin! Den er et resultat av et godt samarbeid mellom Yoplait og Esra Røise, som er en kjent norsk motedesigner. Og vet dere hva? Denne er søtet med stevia, noe som gjør at den får en skikkelig fruktig, naturlig og god smak! Absolutt en ny favoritt hos meg

17 kommentarer

 1. Hei! Den leppestiften/lipliner du hadde på snapstory i dag 260616, hvor er de fra?:D

 2. Kristina Andersen

  Ida: Hei Ida 🙂 Det er en Mac leppestift i fargen Whirl. Klem!

 3. Så utrolig godt ut 😀 De skal jeg prøve å lage! Men, det er vel ikke helt kalorifritt? Føler jeg ikke kan spise ubegrenset da:p

 4. Kristina Andersen

  Anonym: Tror det er sånn 40 – 50 kcal i et beger 🙂

 5. Denne skal prøves.Så utrolig digg ut…

 6. Så kjempe godt ut! Skal prøve det! Hva heter forresten modellen på solbrillene dine som var på snap? klem!

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Så gøy det falt i smak! 😀

 8. hei, så solbrillene dine på ig, og de var så fine! hvor kjøpte du de? hvor lang tid tok det evt? hvor mye kosta de? tror du de passer meg med lav neserygg? haha mange spørsmål..

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Céline Cathrine CL <3

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Hei! Jeg kjøpte de i Kristiansand, så jeg fikk de med en gang 🙂 De kostet 2700 kroner cirka. Om de passer til navn neserygg tørr jeg ikke helt svare på altså :/ Ville dratt til en butikk hvor de selges for å prøve hvis jeg var deg 🙂 Klem!

 11. Kristine

  Hei.

  Hvilken butikk får du kjøpt ispinner i? 😀

 12. Kristina Andersen

  Kristine: Vet du, jeg kjøpte ispinne og dro ut pinnen… Lite økonomisk, haha! Men jeg vet de selger det på diverse hobbybutikker 🙂

 13. Kristina

  Er det fruktbiter i yoghurten? 😊

 14. Det så kjempe godt ut. Hvor lenge holder de seg i fryseren tror du? De blir ikke sånn kornete om de står flere dager?! Denne skal lages i helgen! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 15. Kristina Andersen

  anja: To av mine står igjen enda i frysen, og de er like fine 😀

 16. Kristina Andersen

  Kristina: Litt, bittesmå noen.

 17. Camilla Acklam

  Åh dette så skikkelig godt ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *