BLÅSKJELL VED HAVET

MOULLE FRITES FOR LUNCH

For en solskinnsdag! I dag ble endelig dagen for årets første utelunsj på Sjøhuset, min absolutte favorittplass på sommeren. Det er så fint der! Restauranten er bygd ut på havet, så uteserveringen er på en slags flåte – så det er helt magisk å nyte et godt måltid der. All maten er god, og i dag bestilte jeg noe av det beste jeg vet – ferske blåskjell dampet med løk, hvitløk, hvitvin og fløte. Mmmm! Geir gikk for masse reker med hjemmebakt loff – og jeg må si det også så godt ut 😉 Det var i hvert fall fristende nok til at jeg ble sittende å stjele reker av han når jeg var ferdig med mitt… Haha!

Nå skal jeg på kino, vi skal se den danske thrilleren Flaskepost fra P 🙂 Noen av dere som har sett den? Jeg syns at traileren var råspennende, så det lover bra. Gleder meg masse, kino er alltid så gøy!

21 kommentarer på “BLÅSKJELL VED HAVET

 1. Madelen skriver:

  Ååå det der så helt utrolig ut!
  De Celiné solbrillene du viste på snap, hvilken modell er det? Sinnsykt fine! MÅ HA haha

 2. Lina skriver:

  Har sittet å sett på snapchatstoryen din, og har sikkert sett den 10 ganger nå. LER MEG IHJÆL! Du er SÅ morsom, så pen og har så genial latter haha! ha en fin kveld søte du <3

 3. Camilla skriver:

  Hvilken lebestift og farge hadde du på deg i dag? 😀 For en fin brunfarge du har fått forresten! 🙂

 4. anja skriver:

  Så koselig, og så idyllisk det så ut. Kristiansand ser og er virkelig et sommer paradis. Kanskje jeg skal dra dit en tur i sommer..!!
  Jeg har lest den boken, «flaskepost fra P». Den er veldig bra, så håper virkelig filmen er bra å. Gleder meg til å høre hva du synes.
  Du virker veldig glad for tiden, og jeg gleder meg på dine vegne når du overtar leiligheten. Hurra for det og sommer.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Johanna skriver:

  Åå jeg ble så glad da jeg kikket innom snapstoryen din i dag! Det så ut som dere koste dere veldig og den gleden smittet litt over på mitt ellers litt dystre eksamenssinn. Takk for det:-D

 6. 'Nonstopeli skriver:

  Fantastisk vær!
  Flotte bilder 🙂 ser ut som du har hatt det helt supert 🙂 Håper sommeren blir lik 🙂

 7. Kristina Andersen skriver:

  Johanna: Ååå! Gjør meg glad å høre det, gøy å oppdatere dere litt mer på snap kjente jeg 😀 Stor klem til deg søta

 8. Kristina Andersen skriver:

  Therese V: Helt sant! Ingenting slår skalldyr på sommeren 🙂 Håper du får en fin fredag, Therese! Klem Kristina

 9. Kristina Andersen skriver:

  anja: Filmen var virkelig superbra, en av de beste jeg har sett. Hurra for sommer og gode tider, Anja! Håper livet smiler til deg også, og ja – KOM TIL KRISTIANSAND I SOMMER 😀

 10. Kristina Andersen skriver:

  Margrethe: Jeg syns den var suuuperbra! Endelig en film som faktisk ER bra. Veldig sterke scenere da, syns det var helt fryyktelig å se med han lille gutten. Men det gikk jo heldigvis bra til slutt 🙂

 11. Kristina Andersen skriver:

  Madelen: Veldig fornøyd med de, supergode og fiiine 😀 Modellen heter Céline Cathrine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *