Blir du lei av trynet mitt?

Vi må snakke litt om snapchat, dere! Jeg blir aldri helt enig med meg selv hvordan jeg skal bruke denne supermorsomme tjenesten. En del av meg har lyst å fyre løs med masse filmer, humor og heftige updates fra hverdagen – totalt usensurert. Men så er jeg liksom litt lei for at du skal bli lei av trynet mitt? Altså, la meg gi et eksempel. Kylie Jenner. Jeg orker ikke se storyen hennes lengre, fordi jeg er så lei av eviglange snaps hvor hun lipsynker opp i kameraet i over ti minutter. Sånt har man ikke tid til! Men, så finnes det jo en mellomting, og der er her jeg ønsker å legge meg. Så, da spør jeg deg da! Hva vil du se på snapchatten min? Mer filmer, tull og gøy? Selv syns jeg filmer som har litt mening og er litt morsomme kan være veldig artig 🙂 Gi meg gjerne en tilbakemelding! Nå overtar jeg snart leiligheten, og da er det ingen tvil om at både blogg, instagram og snapchat skal få seg en real upgrade altså. Det er mye gøy i vente, og jeg gleder gjerne mer om det er noe dere ønsker.

I mellomtiden må du gjerne følge med på snap – Ladyyyka heter jeg der ♥

64 kommentarer

 1. Flere filmer! Elsker når du filmer deg selv i familiensutuasjoner, blandt venner og selvfølgelig med vår allers kjære Geir <3

 2. Også kansje litt flere filmer av andre familienedlemmer og? Du er en gledespreder og det blir alltid morsomme filmer fra deg <3

 3. Thea Norman

  Desidert flere filmer, og generelt flere oppdateringer på snapchat :- D

 4. Hei 🙂 nå som du har kjøpt så mye nytt til leiligheten så lurte jeg på om du skulle selge noe av det gamle. Tenkte da spesielt på stuebordet ditt <3 det er så sinnsykt fint 🙂

 5. du MÅ forstsette å dele bilder av kosekvelder med god snacks og treningsbilder!!

 6. Meeeer snapchats!!!! <3

 7. Mer av Geir og Knollen! Og egentlig alt det andre morsomme tingene du gjør som jeg ikke klarer å sette i fingeren på. Liker at du har nofilter og veldig spontan, det er kjempe gøy. Når snappene ikke er så planlagt, hvis du skjønner 🙂

 8. Flere filmer på snap, du er så morsom! elsker når du har oppdatert på snapchat 😀

 9. Gjerne mer videoer med broren din osv! synes dere to er så morsomme💯💯

 10. Emily B

  Jeg ELSKER deg!!! Ja til masse snapper, videoer tull og fjas, umulig å ikke bli i godt humør av ditt strålende humør og lynne 😀

 11. Camilla Acklam

  Du må fortsette med å legge ut så mye! Utrolig gøy å følge deg! 🙂

 12. Gjerne enda mer med broren din, venner, foreldre, osv! Og jeg elsker treningsvideoer!!!

 13. Veldig enig ang. Kylie, men en ting er sikkert, hverken deg eller den nydelige dialekten din blir jeg aldri lei. Elsker de hysterisk morsomme snapsene enten de er av deg, Knollen eller Geir. Du kan lyse opp en kjip dag på null komma niks:-D

 14. Vil gjerne se mer av deg på snapchat ja! Artig med morsomme videoer, ikke bare selfies 😀 ble nesten litt skuffet da jeg la deg tid for jeg synes du legger ut så lite! hadde tenkt du skulle legge ut litt mer haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *