Klippet meg selv, da

Lindex: genser – Gina Tricot: jeans Abbot And Mosley: klokke – Sko: Converse Céline: veske

Happy søndag, mine fine lesere! Hvordan har dere det? Her smiler livet! Og så må jeg nesten bare beklage med en gang for håret mitt på disse bildene, jeg har klippet meg selv. Med kjøkkensaksa. Over søppelbøtta. Uten å se i speilet. Ikke så nøye på det, si! Så da ble jo resultatet deretter… Haha! Jeg ble plutselig drita lei av mitt eviglange hår, så jeg klippet likegodt halve lengden av. Resultatet ble jo deretter, så jeg må nesten vurdere å bestille meg nytt hår og muligens komme meg en tur til frisøren i løpet av neste uke. Skal derimot innrømme at jeg faktisk liker å ha det litt kortere!

Denne søndagen har jeg kost meg på besøk hos min kjære Nina, og nå skal jeg straks avgårde til neste bestis. Kosekveld hos Hilde står på planen, vi skal bestille sushi og slappe av resten av kvelden

14 kommentarer

 1. Hei Kristina <3

  Har alltid lest bloggen din og alltid elsket deg, jeg forguder måten du er på og ser ut på. Du kler deg veldig godt og jeg syntes du kler jeans veldig bra, men har du alltid vært komfortabel med det? Jeg har også litt lår og rumpe, men føler meg ikke helt komfortabel i det.. Har du noen tips til ang det? Bruker str 29/30, men føler ikke det er en godkjent størrelse…

  Stor klem til deg :):)

 2. Men dette er jo ikke ditt hår? Er vel extentionsene du har klipt?

 3. Du hadde virkelig kledd en lang skulderlengde på håret ditt 🙂

 4. Nydelig med den lengden på håret!! Ha ei super veke, fine Kristina <3

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Riktig 🙂

 6. Kristina Andersen

  Maria: Takk Maria, så snill du er! Og i like måte, ønsker deg en super start på den nye uka <3

 7. Kristina Andersen

  Lene: Ikke godkjent størrelse? :p Alt er godkjent størrelse, kjære deg. Kle deg i det du liker å kle deg i og det du ser bra ut i 🙂

 8. Du ser meget bra ut om dagen Andersen;)) jeg digger deg! Og tror du og herr S.R er match made in heaven! Hehe:))

 9. Kristina Andersen

  Siri: Takk for det, Siri! Snill du er 🙂 Og HAHA til det siste, ler meg ihjel!

 10. Marielle

  Du er så flott Kristina, du gir meg motivasjon og glede elsker bloggen din!

  Hva slags type extensions har du? har du noen tips ang permanente extensions og hvor man kan sette det på uten å svi av hele lønnen? 🙂

 11. Kristina Andersen

  Marielle: Akkurat nå har jeg clipins, og det har jeg hatt det siste året. Mine er kjøpt hos Rapunzel Of Sweeden, supergod kvalitet 🙂

 12. Camilla Acklam

  Hva liker du best av clipons eller tape?

 13. Kristina Andersen

  Camilla Acklam: Clipons 🙂

 14. Du så mye bedre ut med litt kortete:):)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *