HELP A GIRL OUT

Jeg må starte denne lørdagen med å be dere om litt hjelp. Disse spisestuestolene ass, de holder meg seriøst våken om nettene! Jeg klarer bare ikke bestemme meg. Spisestuen min er som dere vet fra Bolia, med svarte bein og hvit bordplate. Jeg skal totalt ha åtte stoler stående rundt den, og har allerede bestemt meg for at jeg skal ha HAY sin modell som heter About A Chair. Den er så fiiin! Uansett, til poenget. Jeg har hele veien tenkt at jeg må ha svarte bein på stolene, slik at de står i stil til bordet de skal stå rundt og stuebordet mitt som er i marmor med svarte bein. Men, så er jo disse hvite med trebein også himla fine!

affiliatelinks About A Chair BLACK // About A Chair WHITE

Jeg er så i tvil om hvilken av fargene jeg vil ha, men må ta en avgjørelse i løpet av dagen – slik at stolene er kommet til jeg overtar. Jeg vet jo egentlig at de svarte vil passe best inn med tanke på resten av møblene, men så er jeg litt redd for at det skal bli for «hardt» i stilen – samtidig som jeg er skeptisk for at eikebeinene på de hvite vil bli feil med tanke på at spisestuen har nettopp svarte bein. Men så har jo både kjøkkenet mitt eikeplate og gulvet er i samme farge, så det kan jo bli superfint likevel tenker jeg 🙂 Haha, for et tankekaos – det er jammen ikke lett å skulle ta alle disse valgene! Så, hva syns du?

163 kommentarer

 1. Ville gått for mix med 5hvite og 3sorte. helst begge stolene med treben om det finnes. Så mye finere når ikke alt er likt. Blir de sorte for harde er det bare å kjøpe saueskinn eller lignende å ha i de:) syns og de er veldig fine i farger.

 2. Tror de helsorte stolene kan bli litt for dominerende og litt «ungkarsleilighet». Som flere skriver over her så finnes stolen i sort med eikeben også, tror det vil gjøre det litt mykere og classy!😊 Personlig ville jeg valgt de hvite med eikeben, tror det vil gi en fin helhet til rommet og et litt edgy og nordisk preg!😊 Du kan jo feks ha den helsorte som kontorstol el!😊

 3. Hei. Så på hjemmesiden (følg egen link) at de har sorte med eikebein. Da får du sorte stoler som matcher bordet og eik som binder det sammen med kjøkkenet. Hvis ikke kan du jo også gå for grå, med eik.

 4. Hadde gått for sorte, tenk så fint med skinn og pledd på dem:) Evnt hadde jeg valgt seks sorte og hvite på hver ende av bordet.Drit fint å blande!!! Lykke til med valget:)

 5. Eirin Kristiansen har akkurat samme stoler og bord, begge i sort. Det ble helt nydelig!!

 6. Hva med å ta de hvite og male stolbena sorte? Evt være vågal og spraymale de i gull. Hvis du vil kjøre en marmor, gull, svart stil?

  Jeg syns helt klart de helt sorte stolene blir for «harde» og maskuline

 7. Hei Kristina 🙂

  For to måneder siden satt jeg med samme «dilemmaet» som du. Vi har helt hvitt bord, jeg var redd de svarte stolene ble for harde. Men endte likevel med de og er strålende fornøyd 🙂 Jeg ville gått for svarte hvis jeg var deg. Husk at stolene er lav i ryggen og når de står inntil bordet så er det ikke så mye som vises. De svarte vil uten tvil passe best til spisebordet ditt 🙂

  Om du ønsker bilder fra vår spisestue så kan du sende meg en epost så kan jeg sende deg bilder 🙂

 8. Oda Davidsen Nygaard

  Kontraster er fint! Jeg ville gått for den hvite med eikeben:)

 9. Kristina Andersen

  Lina: Eirin har verken samme bord, eller samme modell i stol. Men ja, veldig fint hos henne det hun hadde 🙂

 10. Jeg ville gått for noe som er litt mindre mainstream… Så kjedelig leiligheten din ser ut til å bli!

 11. Martine

  Jeg syntes kanskje de sorte var penest 🙂

  Vi lurer på å reise på cruise med RCCL snart – og du som samarbeider med dem, du har ikke tilfeldigvis en ny rabattkode å by på til dine lesere? 🙂 Hehe.

 12. Hei! Vi har akkurat det samme spisebordet fra Bolia som du har bestillt. Vi har Arne Jacobsen sine Serie 7 stoler i en mørk trefarge og de passer veldig bra til bordet. Ville derfor gått for de hvite stolene ettersom det gir mer kontraster til bordet! 🙂 Ha en fin søndag!

 13. Ceciliek

  Begge stolene er flotte, men de er ikke spesielt gode å sitte i! Det er så hyggelig å sitte lenge rundt spisebordet og snakke, men med disse stolene vil man bare spise og så reise seg! Lån de med deg og prøv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *