120 kilo for tung

Hei fredag og helg! I kveld blir det stille og rolig her hos meg, jeg skal være barnevakt for mine to fettere og de har nettopp inntatt huset med storm. Her snakker vi energi på høyt nivå, hehe! Minstemann hadde med seg en av disse skywalkerne til å stå på, sånn livsfarlig greie med to hjul vet dere, som man kjører rundt på? Vel, den tåler tydeligvis bare 120 kilo – så Vetle mente jeg ikke kunne stå på den. Vel, Vetle får ikke snop i kveld – for å si det sånn. Og etter denne kommentaren burde vel strengt tatt jeg også holde pølsefingrene mine unna snopeskåla…… Haha!

LET THE WEEKEND BEGIN

Denne fredagen skal jeg altså bare kose meg i sofakroken sammen med gullgutta! Hjemmebakte pizzaboller står på menyen, og så skal vi snurre film 😉 I kveld kommer det jo ny episode av SKAM også, så spørs om jeg ikke må få snikt til meg litt alenetid i en liten halvtime. Trenger virkelig å finne ut av hva som skjer med Noora og William, disse greiene her begynner smått å gå til hodet på meg – så jeg håper jeg kan få litt fred etter kveldens episode. Haha! Ellers har dagen min bare gått til jobb, og en tur i skogen sammen med Milo for å få litt frisk luft. Hva står på planen din i kveld? Ha en kjempefin start på helgen

15 kommentarer

 1. Julia Sofie

  Pizzaboller er jo bare så digg:) Blir stilt og rolig hos meg også, litt rydding nå i kveld og kylling til kveldskos:)

 2. Kamilla Haaland

  HAHA for en kommentar. Nyt godiset med god samvittighet, du er så flott atte 😉

 3. Henriette

  Du må oppdatere deg på skam.p3.no – der har du myyye samtalelogger som ikke kommer med i episodene 🙂

  Du kommer til å bli suuur

 4. Så frekt sagt a gitt.. Du flyr vel av gårde på den du!! Her er det Tacofredag og idol på planen etter en knall økt på treningssenteret sammen med søsteren min. Men kvelden tilbringes alene. Og selvfølgelig skal skam sees. Elsker den!! Kos deg som barnevakt snille deg.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Kristina Andersen

  anja: Herlig Anja, du er så sprek du!! Håper kvelden din er fin <3

 6. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: <33

 7. kunenytring

  Du tar alltid så fine bilder, og virker så positiv. 🙂

  Det første jeg gjør om morgenen er å lese bloggen din. Liker at du skriver om små og store hverdagsgleder. Tror mange har mye å lære ved å glede seg mer over de. Ha en fin kveld videre!

 8. WencheS

  Hva heter neglelakken du har på deg på bildet? Kjempefin:-)

 9. Er det på bildet pizzabolle? For det ser ut som kanelsnurr? Haha forvirra.. Åå Skam var helt grusomt. Jeg gråt og gråt. Nei, den serien er til og bli deprimert av 😁

 10. Kristina Andersen

  WencheS: Lobster Roll, trooor jeg den heter 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anonym: Haha, helt enig!! Blir jo helt sliten i hodet av hele opplegget :/ Og ja, det er en kanelsnurr <3

 12. Kristina Andersen

  kunenytring: Tuen takk for fine ord, snille deg <3

 13. LisaLDN

  Hahaha, fantastisk kommentar!

 14. Anna Marie

  Hvor er kosedressen fra?

 15. Kristina Andersen

  Anna Marie: Vicotias Secret <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *