MIN NYE SPISESTUE

MY NEW DININGTABLE

Når jeg så dette fine spisestuebordet på Bolia, var det ingen tvil om at det var akkurat det jeg måtte ha! Bordet er rett i underkant av tre meter, og så utrolig fint. Det er samme modell som på bildet jeg skal ha, bare mitt skal ha sorte bein og med en ekstra plate i midten for å få enda mer lengde. Jeg er så fornøyd! Nå gjenstår bare de åtte stolene jeg skal ha rundt, de må bestilles i kveld – men jeg sliter selvfølgelig med å bestemme meg. Valget står mellom to modeller, men nå må jeg få fingeren ut og ta en avgjørelse. I dag er det 14 dager til overtakelse – så tiden flyr mildt sagt avgårde!

11 kommentarer

 1. Monique Lund

  Ååå,det kommer til å bli så fiiiint vennen! Gleder meg så sinnsykt på dine vegne!!

 2. Kristina Andersen

  Monique Lund: I like så jentami! Gleder meg ihjel til å se huset deres, kommer til å bli det fineste på hele sørlandet det 😀

 3. Gleder meg veldig til å se leiligheten din, du har så fin stil når det kommer til interiør! Det hadde forresten vært morsomt å se en dag time for time, men skjønner hvis du vil vente til du kommer på plass i leiligheten. Videoer av hverdagen er også gøy, og også fra treningen! Ble så motivert da du i fjor filmet at du løp opp den laaange trappen ute. Du inspirerer veldig!!

 4. Kjempe fint! 🙂 del med leserne dine hvilke stoler du står mellom da? 🙂 vi vil se!!!

 5. Kristina Andersen

  K: Det skal jeg få til søta! Må bare komme meg litt til rette, så skal jeg bli flink igjen med ting som dette 😀 Gleder meg allerede! Klem

 6. Kristina Andersen

  Trude: Har bestemt meg :)) Blir About A Chair fra HAY 🙂

 7. Ei venninne har samme bord, med eames eiffel stoler til 🙂 kjempefint. Har eames stolene selv, og de er supergode å sitte på. Har hatt mange middagselskaper hvor vi sitter med bordet hele kvelden, og de er komfortable – samtidig som de er dødsfine! Bare et lite tips 😉

 8. Den gang da, alltid når…

 9. *da

 10. LisaLDN

  Kjempefint! Nærmer seg med stormskritt no! 🙂

 11. Camilla Acklam

  Er så spent på å se hvordan det blir når du er ferdig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *