UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR:

Glad og fornøyd! Det har vært sommer og sol nesten hele uka her på sørlandet, og det gjør virkelig noe med humøret. Jeg teller ned dagene til overtakelse av leilighet, og har faktisk kjørt forbi den nesten hver dag den siste tiden – bare for å se til den liksom. Haha! Hva da stalker? Tror aldri jeg har sett såpass frem til noe i hele mitt liv altså. Min eneste lille bekymring er at jeg må bo der i mellom to til fire uker før jeg får møbler, men det burde jeg klare! Skal lett kose meg med å sitte på gulvet der jeg, hehe.

UKENS IRRITASJON:

Pollenallergien min! Jeg blir gaaaaal. Funfact: Akkurat nå, mens jeg skriver dette innlegget, kommer min far løpende ut i stua og spør om det er en hest her. Jeg ler meg ihjel! Nei, ingen hest – bare jeg som sitter å lager syke lyder fordi jeg snart blir kvalt. Heheh! Håper det snart kan gi seg altså, det ødelegger så innmari for energien, så ting som trening kan jeg jo bare glemme. Det er jo grisetungt å bare gå opp en trapp liksom! Nei, pollen er noe dritt. Men igjen, så er det langt i fra den verste tingen man kan være plaget av, så egentlig skal jeg ikke klage 🙂

UKENS SANG:

Desiigner – Panda og Astrid S – Hurts So Good.

UKENS CRAVINGS:

Jordbær, banan, druer og alle slags bær – med digg topping over. Mmmm! Endelig begynner jordbærene i butikken å bli gode, så jeg spiser så sykt mye av det. Men det er selvfølgelig ingenting som kan måle seg med de norske! Når kommer de, da?

UKENS FILM:

Jeg så The Boy Next Door her om dagen, og den var faktisk ganske bra. Anbefales hvis du vil ha en litt thrilleraktig film å se på! Jennifer Lopez er i hovedrollen, og steeeeike – den dama er heit!

UKENS TRENING:

Blitt fire økter denne uken, en dag med kondisjon og tre dager med styrke. Merker jeg mangler litt motivasjon for tiden, trenger å komme meg tilbake på byen og til mitt gamle treningssenter. Savner det så utrolig mye! I tillegg ødelegger som sagt pollen veldig, men styrketreningen går ganske greit – det blir jeg liksom ikke så sliten av som jeg gjør med jogging. Fire økter er uansett ganske bra, så sier meg fornøyd jeg 🙂

UKENS KVALITETSTID:

Har vært masse kvalitetstid med fine folk denne uken, vanskelig å velge ut noe spesifikt! Det var innmari koselig å ut å spise sammen med Mommo og Knollen her om dagen, koste oss i solsteiken med burger og kald drikke. Er så viktig å ta vare på besteforeldre altså, kan ikke få sagt det nok! Ellers så har jeg kost meg med Maren, den ene kvelden kjøpte vi med oss sushi og satt ute å spiste på stranden til klokken ti på kvelden. Skikkelig deilig sommerkveld! Og i går kveld, tok jeg turen ned til min onkel, tante og fettere, spiste Ben & Jerrys is med ungene og koste oss masse. Nei, forrige uke var veldig fin – spekket av masse tid med familie og venner. Akkurat slik jeg liker at det er!

16 kommentarer

  1. Vivel S

    Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

  2. Hei! Jeg har en god venn som også har slitt med allergi som har slått han ut i uker av gangen. Han kom over denne artikkelen om sitronsyre og bestemte seg for å prøve, og vet du hva, det fungerte for han. Nå har han nesten ingen plager.

    Les mer om det her: http://www.newsner.com/2016/05/ida-blev-av-med-pollenallergin-bara-genom-att-sluta-aeta-detta/

  3. Hei Kristina! Jeg har fulgt deg lenge nå, og har fundert litt på hva det er som gjør at jeg har blitt hengende her så lenge. Hva er det som trekker meg mot bloggen din? Det er et enkelt svar: den gode vibe’n du sender ut. Humøret ditt, gleden, positiviteten, takknemligheten.. Det vi fokuserer på tiltrekker vi oss, og det er tydelig at du fokuserer på en god måte. Du skriver ofte at du er lykkelig, og når det er det som er ektefølt for deg, når det er fokuset, da vil du bare bli stadig mer lykkelig, det er jeg sikker på! Det er inspirerende og gjør meg glad 😀

  4. Kristina Andersen

    Janne: Takk for tipset, Janne! Dette skal jeg absolutt lese meg litt opp på 🙂

  5. Kristina Andersen

    Ida: Hei Ida! Så fantastisk hyggelig kommentar å få, jeg blir virkelig kjempeglad av å lese ordene du skriver søta <3 Tusen takk snille Ida, og takk for at du leser nettopp min blogg! Stor klem fra Kristina 😀

  6. Elsker slike oppsummeringer! Må være kjedelig med pollenallergi, håper du finner noe som kan hjelpe på. Ha en super uke 😀

  7. JuliaSofie

    Ja skjønner godt at du gleder deg, det hadde jeg også gjort:) Ja den hekkans pollen ødelegge mye, men nå tar jeg medisiner og et kosttilskudd som skal hjelpe, så har ikke merket noe enda:)

    Men jeg håper du får en strålende fin dag videre:)

  8. Silje Reistad

    Jeg blir så glad av innleggene dine! Fikk bare lyst til å fortelle deg det :p Og det er flere enn deg som gleder seg til du tar over leiligheten, den ser sååå fin ut! Gøy med interiørprat 😀

    Håper du har en fin dag videre :*

  9. Hei! Du er veldig inspirerende, og har en veldig inspirerende hverdag, kunne du kanskje laget en morningroutine video, eller innlegg?

  10. Jeg har hatt allergi i snart 20 år. Jeg bruker certizin tabelettene. Fungerer veldig bra for meg, kanskje de hjelper deg også? Jeg er nesten allergifri4her jeg er vokst opp. Men merker at det er færre i områder jeg ikke har vært så mye.

  11. Kristina Andersen

    Silje Reistad: Skjønne deg! Ordentlig kjekt å høre Silje <3 Håper dagen din har vært alle tiders 😀 Stor klem fra meg

  12. Kristina Andersen

    Ina: I will! Må bare komme meg inn i leiligheten min, slik at jeg faktisk får i gang rutinene igjen 🙂

  13. hvor gammel er broren din?:)

  14. Kristina Andersen

    Anonym: 18 🙂

  15. Om du har sansen for j lo så bør du sjekke ut »shades of blue» Spennende actionthrillerserie. Den gikk i alle fall hver tirsdag på tv3 😉

  16. Camilla Acklam

    Høres ut som at du har hatt en fantastisk uke! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *