BRIESALAT MED JORDBÆRMARMELADE

Lyst å lage noe ekstra godt som tilbehør til grillmaten i morgen? Eller bytte ut den vanlige salaten med noe mer spenstig? Denne briesalaten med jordbær, marmelade og olivenristede hasselnøtter er supergod. Og best av alt – den er enkel å lage!

DU TRENGER:

Brie  Crispy Salat Hasselnøtter Jordbær Olivenolje  Havsalt  Stemorsblomster

SLIK GJØR DU:

Start med å kutte opp salaten, og dander det fint på et fat. Skjær fint opp brien i hele stykker, og legg over salatbladene. Start med å lage jordæbærmarmelade! Ta friske jordbær som du moser med stevia og litt ferskpresset lime, rør rundt og ha over brien. Strø over hele jordbær, før du begynner på hasselnøttene. Rist disse i en stekepanne med havsalt og litt olivenolje til de blir mørke, før du avkjøler og strør fint over salaten. Server og nyt!

håper det smaker ♥

4 kommentarer

  1. Den så veldig god ut.Er det mammaen din som har laget den eller…

  2. Kristina Andersen

    Anonym: Hehe ja, det er mamsen vettu 😀

  3. Camilla Acklam

    Dette så utrolig godt ut! 🙂

  4. Ihisuhfpo

    test

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *