Kristina Tester: ØKOLOGISK SMINKE

annonse

Den siste tiden har jeg testet økologisk sminke, veganske og dyrevennlige produkter! Slikt gjør meg veldig glad, og jeg er superhappy med at Makestyle tilbydde meg jobben med å teste dette ut 🙂 Produktene er som sagt økologiske, veganske og selvfølgelig 100% av naturlig opprinnelse. Ingen skremmende stoffer, og ingen dyr som har lidd for at vi skal se fine ut. Er det ikke slik det skal være? Jo! Jeg har testet økologisk sminke før, men ikke vært fornøyd nok til at det har blitt blogginnlegg ut av det – men denne gangen ble det annerledes. Denne sminken var rett og slett supergod!

KRISTINA TESTER: ZAO MAKEUP

MASKARA: Økologisk mascara, som lover deg bra med volume. Denne var supergod, med en spesiell børsteform som bygger opp vippene og bøyer de. Sistnevnte satt jeg veldig pris på – da bøyen i vippene mine er ikke-eksisterende etter at de ble ødelagt av vippeextensions. Mascaraen gjør det den lover – bøyer og gir fint volume!

SOLPUDDER: Dette solpudderet likte jeg veldig godt! Fargen er gylden kobber, og så vanvittig fint når det kommer på huden! Bronseren er laget av ekte leire som er bakt i ovn, en leire som er ideelt for oss som digger en glødende sommerlook. Jeg brukte faktisk dette til å konturere hele ansiktet med, og det fungerte superfint 🙂 Akkurat dette pudderet har også lett shimmer i seg – noe som falt godt i smak hos meg som elsker når ansiktet gløder litt ekstra.

CONCEALER: Denne grønne concealeren ser kanskje litt skummel ut, men ikke la deg skremme – jeg skal love deg at den kan jobben sin! Dersom du sliter med mørke ringer under øynene, må du prøve denne. Den tryller dem jo helt bort! Påfør den fra det indre hjørnet av øyvet og dra stiften utover, før du blender forsiktig ut med fingeren. Og du? Hvis du har blodkar eller rødheter i huden, balanserer denne concealeren det også veldig fint.

FOUNDATION: For meg som 90% av tiden bruker foundation i pudderform, var det litt uvant å gå over til flytende. Men ZAO sin var absolutt god! Den gir fint med fuktighet til huden, trekker bra inn i ansiktet og dekker veldig bra. Jeg trengte ikke å sminke med noe mer over, men tok som sagt en runde med solpudderet for å konturere litt, samt få ekstra brunfarge.

BLUSH: Superdupergod og fin blusher! Superfin på huden, og glir bra inn i resten av sminken 🙂 Denne bruker jeg på kinnene, etter at jeg har påført solpudder. Fargen jeg har er Brown Pink, den gir en naturlig og skikkelig skjønn glød.

A LITTLE DISCOUNT..

ZAO fører en haug av produkter, i masse forskjellige farger og varianter. Her finner du alt du trenger til å fylle opp sminkepungen! Absolutt er merke jeg er glad jeg fikk sjekket ut, for det er ingen tvil om at jeg har fått meg noen nye favoritter i samlingen min 🙂 Og du? Frem til neste torsdag, altså en uke frem i tid, får du nå 15% rabatt på alt fra ZAO. Rabattkoden du må bruke er ZAOKRISTINA  Pssst – husk også at Makestyle.no alltid har fri frakt!

10 kommentarer

 1. Hei Kristina! Feil innlegg å kommentere på, men jeg må bare legge igjen en beskjed til deg og si: TUSEN MILLIONER TAKK for tipset om Hair care!!! Jeg har i lang lang lang tid mistet vanvittige mengder med hår, og har vært helt desperat etter å finne noe som hjelper. Jeg er ikke den som biter på så mye av reklame, men den traff meg på rett tidspunkt gitt:-) Har gått på det i 5 uker nå og ved hårvask igår mistet jeg nesten ingen ting.. Det er så utrolig at du aner det ikke selv engang! Halleluja! Lykke til med flytting og GOD Sommer!! Klem Silje

 2. Kristina Andersen

  Silje: SÅ gøy å høre Silje!! HairCare er virkelig superbra, og det er så gøy å høre at såpass mange er like happy med det som meg 😀 Tusen takk snille deg, og kjempegod sommer til deg å <3 Klem Kristina

 3. Hva slags pudder-foundation bruker du til vanlig? 🙂

 4. Åå fikk lyst på alt!!

  Kan du LOVE meg at vippene blir «bøyd» av maskaraen? Haha, vippene mine peker nesten nedover og jeg er lei av å bruke penger på en som kan få dem til å stå ihvertfall noe mer opp, men har enda ikke funnet en. Men dersom denne gjør det vurderer jeg å prøve den, såå lei av å konstant måtte bruke vippetang…

 5. Så gøy at det har kommet gode, økologiske og ikke minst; dyrevennlige sminkeprodukter! Må kanskje teste ut noe av dette.. Vet du om ZAO selges i noen butikker? Er litt risky å kjøpe hudsminke på nett, syns jeg, er vanskeligere å vite hva slags farge jeg skal ta.

  Jeg kom på en ting når jeg så du hadde skrevet at du har nesten ikke noe bøy igjen i vippene dine etter extensions.. Jeg prøvde LVL vippeløft en gang, som lovet bøy i vippene i ca 6 uker. Kanskje det hadde vært noe for deg? Da farger de bare vippene dine og tar på noe som gjør at vippene dine holder seg bøyde ganske lenge. Vil ikke si at vippene mine var bøyde og fine i totalt 6 uker, heller 4 uker.. Kan i hvert fall være noe å sjekke ut, hvis du ikke allerede har prøvd det 🙂

  Ha en flott langhelg <3

 6. Jeg skulle gjerne bestilt enkelte produkter, men det er umulig å vite hvilken farge man skal ha på nett.. Jeg går alltid innom kicks å ber dem finne fargen som passer meg. Jeg hadde ikke klart å finne rett farge i butikken en gang, så klarer jeg det vertfall ikke på nettet. Hadde det funnes i vanlige butikker hvor jeg kunne prøvd dem hadde jeg nok prøvd det ut 🙂

 7. Hei 🙂 Kjøpte Elixir produkter for en uke siden, og bare lurer på hvor lang tid det tok før du så resultater? Føler nesten jeg har fått mer uren hud etter at jeg begynte på de.

 8. Kristina Andersen

  M: Det at huden blusser litt opp med en gang du starter på Elixir, er helt naturlig. Jeg håper også du fikk tilpasset hva du trengte for nettopp din hud? Elixir er ganske sterkt, derfor er det viktig at du får en hudpleier til å hjelpe deg 🙂

 9. Kristina Andersen

  Birthe: Det er jeg usikker på! Jeg har prøvd LVL, men dette sliter også en del på vippene faktisk, så jeg kan ikke gjøre det for ofte.. Men likte det sykt godt, superfint var det 🙂

 10. Kristina Andersen

  Iselin: Den løfter absoutt vippene oppover, Iselin. Men den har ikke like god effekt som en vippetang, dette er to forskjellige ting. Kombiner disse to? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *