En kveld full av SKAM

HELLO MONDAY

God kveld, godtfolk  Har dere hatt en fin start på den nye uka? Det har jeg! Som dere allerede vet var jeg en snartur innom frisøren, og resten av dagen har bare gått til hjemmekontor 🙂 Det er for varmt og fult av pollen til at jeg orker å være ute i dag, så jeg har fått unnagjort en hel haug mens jeg har vært inne. Deilig med en skikkelig pangstart på den nye uken!

Jeg var våken til 03.00 i natt, da jeg nemlig fant ut (etter alle andre, doooh…) at sesong to av SKAM har kommet, så da ble jeg jo totalt hekta når jeg først satt i gang. Slukte selvfølgelig alle åtte episodene på rappen, så nå venter jeg bare på neste! Men dere, hva syns vi egentlig om Nora og William? Han er den type gutt jeg typisk lå langflat etter på videregårende, så vi kan jo konkludere på at det er godt den tid er forbi! Men ja, jeg heier på de jeg, selv om jeg vet jeg ikke burde det. Og så blir jeg jo heeeelt oppgitt over at de alltid kløner det til, og ikke satser sånn skikkelig på hverandre. Får jo lyst å hoppe inn i skjermen og bare riste de litt begge to! Ja, jeg lever meg en tanke for mye inn – og sender snaps rundt til alle jeg kjenner hvor jeg forteller hvor utrolig frustrert jeg blir av å se hva de holder på med.. Hehe, jeg ler så sykt av meg selv! Men fy søren for en god serie altså, nesten litt trist at jeg ikke har en ny episode jeg kan chille med i kveld. Men jeg har jordbær, yoghurtnøtter, kesam, masse frukt og lille Milo som alltid er ved siden av meg – så kose meg skal jeg nok klare uansett 🙂

20 kommentarer på “En kveld full av SKAM

 1. Maiken skriver:

  Samme her! I gårkveld startet jeg på sesong to, og så alle episodene ferdig.
  Tror alle har vært stormforelsket i slike gutter – det var dessverre de man falt for i ung alder, hah 😉 Men spennende serie!
  Ønsker deg en god mandagskveld videre – og håper du har hatt en fin start på uken <3

 2. Pernille skriver:

  Jeg er helt hekta på Skam jeg også. Tok et maraton for et par helger siden hvor jeg så hele sesong 1 og 4-5 episoder av sesong 2. Nå er det bare å følge med når neste episode kommer ut. Håper også at det blir laget flere sesonger, for denne serien er virkelig spennende 🙂
  Ønsker deg en kjempefin kveld og en flott uke videre!

 3. anja skriver:

  Skam er så gøy. I en alder av 28 så er jeg fan. Jeg heier på Nora og William, og håper han blir en bra fyr for Nora. Det er så deilig vær nå. Idag tidlig var jeg litt kald, siden jeg bare tok på en kjole og en lett overdel og sandaler, mens andre stod med olabukse og boblejakke. Men det var så verdt det dswjrg dro hjem og det over 20 grader. Nå koser jeg meg med kveldsmat og et glass rosévin på balkongen etter en lang deilig løpetur i skogen. Men skulle ønske jeg bodde på sørlandet, og kunne jogge der du løper… Ha en koselig kveld. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Karoline skriver:

  Skam, altså! Elsker det! Jeg trodde ikke man kunne se den fra utlandet, men det kunne man heldigvis 😀 Siden jeg oppdaget serien forrige uke og så hele sesong 1 pluss flere episoder fra sesong 2 på en kveld (natt), så kan jeg ikke få nok! Har heldigvis en venninne som er like engasjert, så det snappes frem og tilbake 🙂 Venter på neste oppdatering, er for spennende!

 5. Therese skriver:

  Hvis du er hektet som meg så kan du gå innpå P3.no so
  Har skam side med video eller bilde som slippes hver dag 😊 Alle videoene lages sammen til en episode hver fredag.

 6. B skriver:

  Skam er fantastisk!! Du burde sjekke ut skam.p3.no. Der legger de ut nye klipp, + morsomme samtaler og insta-bildene dems. Lever meg så inn i hele den serien der at jeg blir gærn! Haha.

 7. Anonym skriver:

  Skam er så bra, hadde også maraton for et par uker siden på hele sesong 1;-)) Så forresten i komentarfeltet til Caroline Berg Eriksen at hun leser bloggen din;) Er vel snart på tide at du også blir belønnet for den innsatsen du gjør med en blogg pris. Elsker forresten klesstilen din;-D

 8. tina skriver:

  Haha, du er IKKE den eneste som lever deg inn i Skam! det er helt fantastisk. Ser det også på skam.p3.no, klarer ikke å vente til det lange klippet en gang i uken – og alle instagrambilder og sms og facebooksamtalene gjør alt mye bedre!

 9. Daria Klovholt skriver:

  Haha, jeg er såå enig! Jeg prøvde å spare sesong 2 så jeg kunne se hele en kveld, men jeg hadde ikke sjangs…. Jeg har i allefall blitt helt oppslukt! HELDIGVIS kommer det en sesong 3 også <3333

 10. LisaLDN skriver:

  Elsker Skam, men kjenner eg begynner å bli sliten av Noora og William! Blir so oppgitt av at dei alltid roter det til at no kan dei berre ha det so godt, haha 😛 Lever meg iiiikkje inn i det i det heile tatt 🙂

 11. Camilla Acklam skriver:

  Jeg så sensong 2 i går jeg også, og jeg er helt enig! Akkurat den type gutt jeg lå langflat etter (og kanskje litt enda), men at de ikke satser på hverandre er helt teit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *