Sunn og deilig tursnacks

annonse

Det er ingen tvil om at våren er en nydelig tid for å komme seg ut i naturen. Skogsturer er virkelig balsam for både kropp og sjel! Noe av det beste jeg vet, er å dra på langtur sammen med noen jeg er glad i, og ha med sekk med nistepakke man kan kose seg med når man finner en fin plass man ønsker å ta en liten pause.

Her om dagen ble det topptur til fine Odderøya, hvor vi koste oss i solsteiken med deilig snacks til denne fine utsikten:

LIVET ER ALLER BEST UTE

Har dere sett så fint? Med oss i tursekken hadde vi Double 0% yoghurten til Yoplait, friske jordbær og ferskpresset grønnsaksjuice. Som vi koste oss! Yoplait Double 0% yoghurten med vaniljesmak er som dere vet min store favoritt, jeg kjøper tre slike pakker hver eneste uke og koser meg så innmari med denne yoghurten. Men det er ikke så rart, den kan nemlig nytes med den beste samvittighet 🙂 Den har 0% tilsatt sukker og 0% fett, og likevel smaker den helt fantastisk!

Så mitt lille tips til neste gang du skal ut på tur – lag deg en ekstra god og sunn «nistepakke». Den kjipe nistepakka med tørt brød og svett gulost er forlengst forbi her hos meg, nå lager jeg meg alltid mat jeg gleder meg til å spise. Friske bær med denne yoghurten er noe jeg virkelig elsker – denne kombinasjonen må dere bare prøve! Vaniljesmaken er helt amazing og det føles faktisk som man spiser en skikkelig usunn dessert – såpass godt er det.

Og enda et lite tips! Sommeren er som vi alle vet tiden for norske jordbær og fløte, noe som selvfølgelig er innafor når man vil kose seg skikkelig. Men, prøv å bytt ut fløten med akkurat denne yoghurten – det er supergodt og best av alt – supersunt. Jeg tørr nesten å garantere at det vil falle i smak hos de fleste 😉

11 kommentarer på “Sunn og deilig tursnacks

 1. Anonym skriver:

  Så fint det var der, herlig med tur!
  Og enig med deg. God og fristende turmat må til. Smoothie og yoghurt er ikke feil 😉

 2. Ida skriver:

  Enig i at den yoghurten er ganske god, men ikke såå god som du sier. For min del må jeg blande den med naturell yoghurt, cottage cheese eller kesam for å dempe smaken av kunstig søtning:)

 3. Kristina Andersen skriver:

  Camilla Acklam: Det var en nydelig tur, Camilla! Håper du får en alle tiders lørdag 😀 Klem

 4. Ida Ida skriver:

  Den er helt nydelig! Noe som virkelig anbefales er gule økologiske epler kuttet i terninger, med den yoghurten over og kanel på toppen. Det er så nam!

 5. Siv Renate skriver:

  Så skikkelig digg ut!
  Fine bilder 🙂 Den yoghurten skal prøves ut en dag:-) gleder meg til å prøve ut en ny smak innen yoghurt.

Comments are closed.