Feiringen får vente

I kveld står dette på planen min! På en lørdag, tenker du kanskje? Ja, det er helt innafor å kose seg i eget selskap – også på lørdager! Vennegjengen ville gjerne ut å feire leilighetskjøpet mitt i kveld, men jeg tror galskapen under gårsdagens budrunde tok alle kreftene mine, i dag føler jeg meg helt kaputt. Haha! Våknet opp med en dundrende hodepine på morgenen, og har egentlig bare slappet av helt siden jeg våknet. Så jeg kjører samme stil i kveld, med tv-serie og verdens beste is. Altså, har dere smakt Ben&Jerry’s sin Blondie Brownie Core? Det er uten tvil den beste isen jeg har smakt i hele mitt liv, jeg har drømt om denne siden jeg smakte den på kino for første gang for to uker siden. Og endelig fant jeg på butikken. Gjett om jeg ble glad, ja!

WEEKEND LOVE

Jeg vil også si tusen takk for alle gratulasjoner på den nye leiligheten min, jeg setter så utrolig stor pris på å ha så snille lesere som dere! Bare fine kommentarer har jeg fått, og det gjør meg så uendelig glad. Dere er best, for en flott gjeng lesere jeg har Jeg er fortsatt helt i sjokk over at den faktisk er min, og tror ikke jeg kommer til å innse det før jeg faktisk flytter inn. Føler jeg danser rundt på en sky akkurat nå, og forstår ikke helt hvordan jeg kan være så heldig! Fremover er det mye som må gjøres, alt av møbler må bestilles før innflytning og jeg har store avgjørelser som må tas på interiørfronten. En ting er i hvert fall helt sikkert, jeg kan ikke vente med å flytte inn i mitt nye hjem og ta dere med på en helt ny epoke for meg. Dette blir så bra!

Nå skal jeg krype under dyna igjen, snurre serie og bare kose meg. Hva er planene dine for lørdagskvelden?

20 kommentarer

 1. Pernille

  Ønsker deg en fin helg!

 2. Det fortjener du. Tenk hvor mange tanker og energi du har brukt på visninger og budrunden, ikke ewrtyman føler seg kaputt. Her er det sushi og film på planen, under teppet og med tente lys mens regner høljer ned. Blir koselørdag etter en litt for sen vin kveld i går og kamp imorgen. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Kristina Andersen

  Pernille: Samme til deg søtis! 😀

 4. Kristina Andersen

  ANJA: Høres helt supert ut, Anja! Kos deg masse med film og sushi, lykke til på kamo i morgen også! Klem

 5. Jeanette

  gratulerer med leiligheten! Regner med at jeg får komme på innflyttningsfest? 😛 Har aldri smakt ben and jerry is faktisk! Må smake en dag,får unne meg det på bursdagen min.Er den ikke ganske dyr?

 6. Kristina Andersen

  Jeanette: Gaaaanske dyr, tror denne lille boksen kostet opp mot 100 kroner. Men den er så god, så da får det være greit 😀 Haha!

 7. Martine

  For en herlig lørdagskveld! Slike kvelder er det jeg savner mest etter at jeg fikk baby :p

  En ting jeg lurer på, den grå Nike «kose» dressen din, hvor er den ifra? Leter meg ihjel!! 🙈

 8. Kristina Andersen

  Martine: Så koselig med baby, Martine!! <3 Jeg kjøpte den på Retro for noen uker siden, kanskje de har den enda? Veldig fornøyd med den, den er såå god og fresh 😀 Klemm!

 9. Er det sesong 7? Hvor ser du den evt?:-)

 10. Kristina Andersen

  Emilia: TV2 Sumo har begynt å få de, trooor jeg 😀

 11. Sunniva

  Har du sett ferdig revenge?

 12. Gleder meg til å følge deg i den nye leiligheten! Er forhåpentligvis på leilighetsjakt selv snart da jeg er ferdig med mastergraden min til sommeren og jeg forhåpentligvis finner meg en jobb snart. Syns interiør og slikt er utrolig spennede så håper du vier en del plass på bloggen din til slikt! 🙂 Ha en fin helg videre!

 13. Margrethe

  Gratulerer så mye med leilighet! Håper du blir fornøyd og får satt ditt preg på den 🙂 synes du var så fin på headerbildet ditt, og genseren så sykt digg ut;)

 14. Karoline

  Gratulerer med ny leilighet! Gleder meg masse til å se flere bilder av den 😀

 15. Katarina

  Gratulerer så mye med kjøp av leilighet! 😊 Gleder meg til å se hvor fint du vil få det! Ha en fin helg 💕

 16. Kristina Andersen

  Katarina: Tusen takk snille!! <3

 17. Kristina Andersen

  Margrethe: Så snill du er! Tuusen takk 😀

 18. Kristina Andersen

  Karoline: Hjertelig takk, Karoline! Gleder meg til å vise dere <3

 19. Kamilla Haaland

  åh så herlig! Kos deg 🙂

 20. Camilla Acklam

  Du er kjempeheldig som får gjøre dette! Jeg flyttet akkurat inn i ny hybel, og det er et eneste stort rot enda, haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *