Tre morsomme historier

Dere vet jo allerede at jeg har kronisk dobbeltsyn, men det dere ikke vet – er hvordan det hele startet. Da jeg var cirka 15 år, våknet jeg plutselig opp en morgen og så alt rundt meg dobbelt. Altså, to av ALT! Jeg forstod ingenting, og lot det gå noen dager i håp om at det skulle forsvinne, før jeg til slutt kom meg til øyelegen for hjelp. Og da ble det konstantert – jeg hadde kronisk dobbeltsyn som aldri vil gå bort. Hjernen min hadde klart å blokkere det i hele 15 år, men en dag våknet jeg altså opp og da var det slutt på å ha et normalt syn. Ganske sykt å tenke på, egentlig! Så siden denne dagen har jeg sett verden dobbelt, og selv om det tok sin tid å lære meg å leve med nettopp det – går det nå veldig fint. Utrolig hva man kan bli vandt med 🙂

Min aller verste fyllahistorie skjedde når jeg var 22 år, og jeg har ledd så mye av dette med venninnene mine – at jeg nå må fortelle det til dere også. Jeg var på konsert med vennegjengen min og en fyr jeg datet i denne perioden, men klarte selvfølgelig å få alt for mye innabords. Så jeg bestemte meg for å dra fra de alle, og ta taxi ut til denne stakkars fyren. Så jeg dro inn i huset jeg trodde var hans, tok av meg klærne og gjorde meg klar for å sove – helt til jeg plutselig ser en BARNEVOGN i huset jeg var i. Jeg var jo i FEIL hus! Ble så redd at jeg løp ut i bare undertøyet, og fant ikke veien tilbake til riktig hus – så jeg løp rundt på to åkere med rumpa bar, før jeg omsider fant frem og det var låst. Tror dere han var fornøyd når han fant meg sovende på trappa hans uten klær, inngravd i jord fra potteplantene hans – fordi jeg hadde prøvd å grave frem husnøkkelen jeg trodde lå der? Nei. Jeg kan jo også fortelle at det ble over og ut med oss når naboen dagen etter kom tilbake med lommeboka og passet mitt, som de hadde funnet fint plassert oppi nettopp barnevogna til ungen sin…..

Jeg har alltid vært en ekstremt vimsete person, og allerede som 7 åring var jeg verdens mest rasløse unge, som ikke helt klarte å sitte stille. Vi var på restaurant med hele familien i Arendal, på et spisested som fløyt på vannet – noe som ikke var trygt for kløna Andersen. Ikke overraskende klarte jeg selvfølgelig å falle ut i vannet, og det gikk så galt at jeg fløyt under brygga restauranten lå på. Så da ble det satt i gang full redningsaksjon, det kunne jo endte skikkelig galt.. Onkel hoppet uti med alle klærne for å dykke meg frem, hele familien stod livredde på brygga, mens servitørene måtte passe min lillebror, som bare var en liten baby. HAHA! Heldigvis fikk de tak i meg til slutt, og fikk fisket meg opp i den rosa blondekjolen min mens jeg garantert var helt hysterisk. Det ble straka veien hjem for hele familien Andersen etter den hendelsen, for å si det sånn.. Haha!

39 kommentarer på “Tre morsomme historier

 1. Trudebr skriver:

  Hahahahah er det mulig Kristina 😂 Sovne ute med jord over deg! Er ikkje første gangen du sover ute, haha! Naturens beste venn du <3 du er herlig!

 2. Camilla skriver:

  Hahhaha, Kristina! Du er en fantastisk person, sprer så mye glede rundt deg 🙂
  Ha en strålende helg <3

 3. Maria skriver:

  Hahahahahahah fantastisk innlegg, Kristina! 😀 Sånne må du gjerne ha fleire av 😀
  Du er HERLIG! Gooood helg <3

 4. LisaLDN skriver:

  Hahaha, dør av den fyllahistorien! Heilt fantastisk! Og kan godt skjønne familien var stressa når du falt i vatnet og UNDER restauranten! Var sjølv ein rastløs unge, og mamma forteller alltid om historien når eg stakk av i Liseberg.. Dei fant meg på ein karusell, som eg hadde funnet heilt sjølv som 5-åring – var kjempestolt! 🙂
  Men eg var ikkje klar over at du hadde kronisk dobbeltsyn! Det må ha vore veldig skummelt å våkne opp til som 15-åring, og sjukt merkelig at man kan bli vandt til det. Plager det deg mykje til vanlig? 🙂

 5. Hege skriver:

  Tenk å ha et helt innlegg med 3 like bilder av deg selv og 3 historier om hvor hysteeerisk morsom du er.. »HAHA!» Haha.. Innholdsrik blogg gitt 🙂

 6. Camilla Acklam skriver:

  Haha du må lage flere sånne! Hysterisk morsomt å høre om noen som er like klønete som meg. 😉

 7. Anne Mette skriver:

  Hahahaha, ler meg skakk ihjel av historie nr 2 og 3!! Den siste historien kunne jo endt skikkelig galt, men jeg må bare le…. Hahaha!!! Og den fyllahistorien? Hvor lang tid tok det før du rørte noe som helst med alkohol igjen? Jeg dør fyfader😂 Jeg er også en person med masse syke historier fra fylla, men jeg slår ikke den der ass!! Takk Gud for det hahahah…
  God helg fine deg! Takk for en god latter mellom vaktene!

 8. Lisbeth skriver:

  Hahah, nå lo jeg godt av historie nummer to!! Jeg syntes jeg har noen fæle fyllahistorier, men ikke i nærheten av denne! 😀 Digger slike innlegg i blant! Du er fantastisk, Kristina!! <3

 9. RIKKE skriver:

  Hahaha, fatter ikke hvordan du får det til! Men gøy er det for oss å høre historiene! 😀
  Bra du ser positivt på det med dobbeltsynet, men har man ikke noe valg så er det inget annet å gjøre! Ha en fin helg! xx

 10. Amanda skriver:

  Hahaha! Jeg trodde at innlegget om pimp and hoe bursdagen din var det morsomste jeg noen sinne hadde lest, men fyllahistorien tok virkelig kaka! Herregud, jeg lo til jeg gråt, du er så herlig!

 11. Anne Mette skriver:

  Jeg må legge igjen enda en kommentar, for jeg ville bare si – GRATULERER så uendelig mye med leilighet!!!!!!!! Tipper du får en alle tiders helg <3
  Selv flytter jeg inn i leilghet imorgen, den er leid vel og merke, men det er første gang jeg flytter ut/alene, så jeg gleder meg!!

 12. Kristina Andersen skriver:

  Anne Mette: TUSEN TAKK ANNE METTE!! Er så glad at tårene triller.. Haha!! Lykke til med flytting kjære deg 😀

 13. Kristina Andersen skriver:

  Anne Mette: Det tok LANG tid, for å si det mildt… Var helt forferdelig å våkne opp dagen etter det, glemmes aldri.. Haha!! God helg Anne Mette <333

 14. Kristina Andersen skriver:

  LisaLDN: Haha, så herlig! Kosa deg på karusellen du da, syns jeg ser 😀 God helg Lisa, håper du har det fint <3

 15. Kristina Andersen skriver:

  Yngvild: Haha, stakkars – ingen tvil om at de har fått kjørt seg :/ Hehehe.. God helg!

 16. Vilde A skriver:

  Hahaha ler av historie nr.2! At det går an, det er sånn det blir gode historier utav 😉
  Lurer også på om du noen gang fikk tatt noen operasjon på øynene dine? Måtte snoke litt lengre bak i arkivet, og så at det var snakk om operasjon en gang i tiden!
  Ønsker deg en fin fredag og helg! Og sist men ikke minst gratulerer såå mye med ny leilighet!!! Såå gøy 😀

 17. Kristina Andersen skriver:

  Vilde A: Har tatt to operasjoner, men ingen lykke med synet altså :/ Haha.. Tusen takk Vilde, er så happy nå 😀 Klem!

 18. Thea skriver:

  Haha, historie nr. 2 er hysterisk!! Ler meg ihjel av deg, Kristina <3 Når jeg leser alt det morsomme du finner på, så får det meg til å ønske at du var bestevenninnen min, hahaha. Godt jeg kan følge med bak skjermen fra Oslo hvertfall 😀

 19. Ida Bianca skriver:

  Jeg ler så jeg griner! TAKK for disse flotte historiene, jeg hyler av latter av historie nr 2 og 3! Hahaha <3

 20. JS skriver:

  Gratulerer så mye med leilighet. Kan tenke meg knollen er like fornøyd som deg 😉
  Med å bli kvitt deg altså! He he…

 21. Silje skriver:

  Hahahaha,Kristina! Så godt er det lenge siden jeg har ledd! Grein av latter og tok meg selv i å lese opp fyllahistorien for kjæresten med tårer i øynene. Du virker som en herlig person!
  Ha en strålende helg, og gratulerer med leilighet 😀

 22. Katrine Andersen skriver:

  Haha! Kan nok trygt si at du er den mest klønete personen jeg har hørt om! Og jeg som trodde at jeg hadde gjort mye rart opp gjennom årene:D

 23. Madelen skriver:

  Morsomt innlegg! Fulgt bloggen din i et år nå, så nå var det på tide med en kommentar😊
  Du er i alle fall ikke alene om pinlige fyllehistorier, men så lenge en kan le av det i ettertid så er det ikke så farlig heldigvis.
  Våknet selv opp i en helt annen stat i USA etter en natt ute i miami. Jentene jeg var på tur med hadde møtt noen med privatfly som skulle til samme stat vi kom fra, bare noen timer før (etter klubben stengte). Så full som jeg var, hadde de pakket kofferten min og plassert meg snorkende på setet bakerst i flyet.
  Du kan tro jeg var forvirret når jeg våknet. Skjønner egentlig ikke hvordan de fikk meg inn på flyet, mht sikkerhetskontrollen, men mistenker de tipset kontrollørene godt🙈

 24. stine skriver:

  Hahahhahahaha, så gøy! Og godt å høre at vi er flere som driter oss ut med litt for mye innabords…

Comments are closed.