DRØMMELEILIGHETEN ER MIN

Altså, hvor skal jeg begynne her? Etter en helsikkes budrunde, kan jeg endelig fortelle at DRØMMELEILIGHETEN ER MIN! Jeg er så glad at jeg finner ikke ord, og kan seriøst ikke forstå at jeg faktisk fikk denne fantastisk flotte leiligheten. Jeg var på visning i går, men ga egentlig opp håpet om å få den når jeg innså at alle rundt meg på visningen var gift og i 40 årene. Ble helt på gråten av bare det, jeg! Jeg tenkte jo at de garantert ville slå meg i budrunden, men bestemte meg for at denne leiligheten skulle jeg uansett gjøre alt for å få. Budrunden startet allerede i dag tidlig, og den var helt forferdelig nervepirrende, jeg har faktisk ikke ord! Trodde jeg hadde mistet den når det nærmet seg slutten, og begynte å hylgrine mens jeg løp hysterisk rundt i stua og ringte min far mens jeg tørket tårene. HAHA! Denne hadde jeg altså så lyst på, og ble helt knust når jeg trodde det ikke skulle gå. Men jammen fikk jeg smelt inn det siste budet, og leiligheten ble til slutt min. Det føles helt sinnsykt!

Min nye leilighet ligger i toppetasjen, er på 100 kvm og har perfekt beliggenhet i Kristiansand-sentrum. Den er så stor, lys og fiiiin! Jeg kan ikke forstå at den faktisk er min, og at jeg faktisk fikk en leilighet som er bedre enn jeg noen gang hadde våget å drømme om. Nei, for en følelse – ord strekker ikke til for hvor ekstremt takknemlig og glad jeg er! Lykkebarometeret mitt er så sprengt at jeg tror jeg besvimer av lykke, haha! Jeg overtar senest 1 juli – og som jeg gleder meg

64 kommentarer på “DRØMMELEILIGHETEN ER MIN

 1. Julie skriver:

  Herregud, for en fantastisk fin leilighet! Gratulerer så utrolig masse, Kristina <3 Jeg tror faktisk at dette er en av de fineste leilighetene jeg har sett! Alt er så gjennomført og bra på alle måter. Tror nok du kommer til å stortrives i denne! Gleder meg til å se hvordan den blir når du flytter inn! Stor klem <3

 2. anja skriver:

  Så flott, gratulerer så masse. Endelig, men det løste seg jo veldig bra. Den virker fantastisk, og i din stil. Gratulerer. Jeg sa jo i går at jeg hadde en god følelse, og at det kom til å gå bra. Jammen!! Så stas. Glede meg til å se mer, og du fortjener en skål i kveld. Viste at den ble din. Budrunde er virkelig noe for seg selv,men deilig når det går. Kos deg masse. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Kathrine Louise skriver:

  Gratulerer!!! Den ser superfin ut! Håper du blir super fornøyd og at du kommer til å trives 😀

 4. Elisabeth skriver:

  Ååå, så gode nyheter! Gratulerer så mye Kristina 🙂 skjønner godt at du er fornøyd 🙂 gleder meg til å få se enda flere bilder og høre mer om leiligheten din 🙂

 5. Guro skriver:

  Ååh, nå ble jeg skikkelig glad på dine vegne! Gratulerer så masse, den høres helt perfekt ut! Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves 😀

 6. Emilie skriver:

  Gratulerer sååååå mye!! For en fin leilighet! 😀 Jeg måtte inn og snoke på finn! hihi! Den var superfin! Der kommer du nok til å stortrives!! Ha en strålende helg, Kristina! 😀

 7. Elisabeth skriver:

  Gratulerer så mye! Kan tenke meg det blir greit å flytte for seg selv igjen, og leiligheten så kjempefin ut! 🙂

 8. Anita skriver:

  Åååå gratulerer så mye!!!!
  Å vinne budrunden er jo helt fantastisk, en så deilig følelse! Gleder meg til å se bilder av leiligheten din 😀

 9. Lene-Marie Røstad Sunde skriver:

  Gratulerer så mye!! Dette var veldig morsom lesing! 😀 Gleder meg på dine vegne og gleder meg til å se mer bilder av den 🙂

 10. Ia skriver:

  Jeg skrev det på instagram, men må jo nesten skrive det her også! Gratulerer så mye! Den ser helt fantastisk ut – gleder meg til å se flere bilder! God helg til deg fineste! Håper du får feiret i kveld hihi <3

 11. oda skriver:

  Jeg så det på snapchat i ste! herregud så gøy! Gratulerer så mye!!! gleder meg til det en gang er min tur å kjøpe drømme leilighet/hus 🙂
  Nå blir sikkert din lillebror lei seg for ut du ikke er på spillerommet hans lenger 😉 haha!

 12. GateGlam - Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg skriver:

  Gratulerer – så hyggelig!
  Har følt litt med deg i det siste, der du har blitt mer og mer motløs på boligmarkedet.
  Nå ser vi frem til mange bra innredningsposter fremover 🙂

 13. Hanne skriver:

  Herregud så fantastisk!! Gratulerer så mye kjære deg! 🙂 Glad på dine vegner og jeg gleder meg mye til å se 😀

 14. Marte skriver:

  Åh, så denne på finn i går og tenkte på deg med ei gang! Utrolig fin leilighet og GRATULERER!
  Fredagsklem fra fast leser 😀

 15. Louise skriver:

  Herreguud som jeg misunner deg! Veldig glad på dine vegne 🙂 Leiligheten ser jo helt fantastisk ut, utifra bilde av kjøkkenet! Og du kommer til å innrede den helt perfekt tenker jeg 🙂

 16. Siri Madeleine skriver:

  Oi så gøy, budrunder er alltid så nervepirrende men de er verdt det heldigvis! Gratulerer så mye, gleder meg til å se leiligheten i sin helhet, og ikke minst til å se hvordan du skal innrede den 😀 Ha en super fin fredag videre 🙂

 17. Sara skriver:

  Gratulerer så mye med leilighet, Kristina! Jeg er så glad på dine vegne og dette fortjener du 🙂 Gleder meg til å følge deg videre. Krysser fingrene for masse interiør og inspirasjon! Ha en fantastisk helg, flotte du <3

 18. Tine L skriver:

  Gratulerer så mye!! Så utrolig gøy, Kristina. Så hyggelig at du har funnet drømmeleiligheten. 😁

 19. LH skriver:

  Jeg hadde en følelse av at den kom til å bli din, da jeg så at du svarte en leser på at du skulle på visning 😉 Ville ikke jinxe det for deg, så jeg holdt tett, hehe. Gratulerer med ny leilighet! Jeg sjekket den ut via lenken leseren din la ut, og tenkte at den passet deg perfekt 🙂

 20. Martine skriver:

  Altså, WOW – det var en helt fantastisk leilighet! Alt fra planløsning til beliggenhet og standard ser helt perfekt ut! Kjente jeg ble litt misunnelig nå, for der hadde jeg gikk mye for å kunne bo. Gratulerer så mye med drømmeleiligheten, Kristina 😀

 21. Trine skriver:

  den var utrolig fin! helt perfekt! gratulerer så masse, kan tenke meg det blir greit å få flytte for seg selv igjen, hehe 😀 eller kanskje eirik kan flytte inn å få det ene rommet, tror han ville likt å bo med deg hehehe :p gikk den mye over takst?

 22. Martine skriver:

  Kjempefin leilighet! Gratulerer 😀 måtte inn å se på finn, helt fantastisk fin! Jeg bare lurer, du kunne ikke tenkt deg å flytte litt unna byen og heller få ett stort hus for pengene?:)

 23. Siv Renate skriver:

  Såå utrolig gøy! Gratulerer !!
  Gleder meg til å følge bloggen din i ny leilighet:-)
  Av bildet du la ut så den kjempe fin ut:-)

 24. Ine skriver:

  Gratulerer. Dette er så fortjent til ei jente som jobbet hardt og alltid er positiv. Hilsen fast leser siden dag 1 😉

Comments are closed.