DRØMMELEILIGHETEN ER MIN

Altså, hvor skal jeg begynne her? Etter en helsikkes budrunde, kan jeg endelig fortelle at DRØMMELEILIGHETEN ER MIN! Jeg er så glad at jeg finner ikke ord, og kan seriøst ikke forstå at jeg faktisk fikk denne fantastisk flotte leiligheten. Jeg var på visning i går, men ga egentlig opp håpet om å få den når jeg innså at alle rundt meg på visningen var gift og i 40 årene. Ble helt på gråten av bare det, jeg! Jeg tenkte jo at de garantert ville slå meg i budrunden, men bestemte meg for at denne leiligheten skulle jeg uansett gjøre alt for å få. Budrunden startet allerede i dag tidlig, og den var helt forferdelig nervepirrende, jeg har faktisk ikke ord! Trodde jeg hadde mistet den når det nærmet seg slutten, og begynte å hylgrine mens jeg løp hysterisk rundt i stua og ringte min far mens jeg tørket tårene. HAHA! Denne hadde jeg altså så lyst på, og ble helt knust når jeg trodde det ikke skulle gå. Men jammen fikk jeg smelt inn det siste budet, og leiligheten ble til slutt min. Det føles helt sinnsykt!

Min nye leilighet ligger i toppetasjen, er på 100 kvm og har perfekt beliggenhet i Kristiansand-sentrum. Den er så stor, lys og fiiiin! Jeg kan ikke forstå at den faktisk er min, og at jeg faktisk fikk en leilighet som er bedre enn jeg noen gang hadde våget å drømme om. Nei, for en følelse – ord strekker ikke til for hvor ekstremt takknemlig og glad jeg er! Lykkebarometeret mitt er så sprengt at jeg tror jeg besvimer av lykke, haha! Jeg overtar senest 1 juli – og som jeg gleder meg

64 kommentarer

 1. Ingvild

  Haha tok meg i selv å si «Yes:D» da jeg leste overskriften din! Gratulerer!

 2. Kristina Andersen

  Alle sammen: TUSEN TAKK!! Dere er så gode <3

 3. Jeg hadde en følelse av at den kom til å bli din, da jeg så at du svarte en leser på at du skulle på visning 😉 Ville ikke jinxe det for deg, så jeg holdt tett, hehe. Gratulerer med ny leilighet! Jeg sjekket den ut via lenken leseren din la ut, og tenkte at den passet deg perfekt 🙂

 4. Karoline

  Gratulerer så mye! 😀

 5. Gratulerer så mye! Det fortjente du virkelig

 6. Martine

  Altså, WOW – det var en helt fantastisk leilighet! Alt fra planløsning til beliggenhet og standard ser helt perfekt ut! Kjente jeg ble litt misunnelig nå, for der hadde jeg gikk mye for å kunne bo. Gratulerer så mye med drømmeleiligheten, Kristina 😀

 7. Camilla Acklam

  Gratulerer så utrolig mye! 🙂

 8. Lill Falch

  Gratulerer, vet hvor deilig det er! 😀

 9. cuskima

  supermasse gratulerer til deg !!!! <3<3

 10. den var utrolig fin! helt perfekt! gratulerer så masse, kan tenke meg det blir greit å få flytte for seg selv igjen, hehe 😀 eller kanskje eirik kan flytte inn å få det ene rommet, tror han ville likt å bo med deg hehehe :p gikk den mye over takst?

 11. Martine

  Kjempefin leilighet! Gratulerer 😀 måtte inn å se på finn, helt fantastisk fin! Jeg bare lurer, du kunne ikke tenkt deg å flytte litt unna byen og heller få ett stort hus for pengene?:)

 12. Siv Renate

  Såå utrolig gøy! Gratulerer !!

  Gleder meg til å følge bloggen din i ny leilighet:-)

  Av bildet du la ut så den kjempe fin ut:-)

 13. Gratulerer. Dette er så fortjent til ei jente som jobbet hardt og alltid er positiv. Hilsen fast leser siden dag 1 😉

 14. Kristin

  Gratulerer så mye:-) ser veldig fint ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *