Filmtips: The Last Song

Denne filmen er en skikkelig klassiker jeg kan se igjen og igjen! Den er bare så utrolig skjønn, og har så utrolig mye fin musikk i seg. Noe som faktisk gjør den enda mer koselig, er jo at Miley og Liam faktisk ble kjærester in real life etter å ha spilt inn denne sammen. Smeeelt! Nei, denne må du virkelig snurre på neste filmkveld altså, her snakker vi skikkelig chickflick skrevet av selveste Nicholas Sparks 😉

The Last Song handler om 17 år gamle Ronnie, som ufrivillig må tilbringe sommeren med faren og lillebroren sin – etter at foreldrene skilte seg. Om hun skulle fått det som hun selv ville, hadde sommeren vært i New York – ikke i en liten by langt borte fra alt hun kjenner. Faren til Ronnie til prøver å få kontakt med henne gjennom den ene tingen de har til felles, nemlig musikk. Men Ronnie er en vrang tenåring, og gjør alt i sin makt for å gjøre livet surt for faren. Hun er vanskelig og sint, helt til hun en dag treffer nabogutten – den siste personen hun noen gang hadde trodd hun skulle falle for. Men hun faller, og hun gjør det pladask! Videre får du følge Ronnie sin vei videre, i en en film om kjærlighet, vennskap, nye sjanser og viktigst av alt – familie. Dette er en skikkelig gripende og fin fortelling du vil huske etter du har sett den. Anbefales på det varmeste

pics: pintrest

9 kommentarer

 1. den er så fin. Jeg har allerede sett den flere ganger, og flere blir det sikkert også. Begynner alltid å gråte!! men fin film. klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Malin mevåg

  Ååh, elsker den filmen! Har sett den mange ganger selv 🙂

 3. Du må se the last ride. Den er heeelt fantastisk:)

 4. Ååå, fineste filmen!!! Jeg gråter meg alltid halvt ihjel av den filmen. Jeg vet ikke helt hva greia er, men den setter i gang så sinsnykt masse følelser, og som den lettrørte personen jeg er…… Hylgråter jeg alltid hver eneste gang. Kjempe sjarmerende!

  Jeg får også en greie med å sende melding til mange av mine nærmeste for å fortelle dem hvor glad jeg er i dem. Kanskje jeg rett og slett må se denne filmen i helgen?! Jeg stemmer for et jaaaa!!

  God fredag fine Kristina, håper dagen din blir like fin som du er <3

 5. Kristina Andersen

  Astrid: Takk for tips!

 6. Kristina Andersen

  Silje: Den er veldig rørende og får man til å tenke litt ekstra, noe som er en bra ting! 😀 God helg Silje <3

 7. Camilla Acklam

  Har sett den, men jeg likte den faktisk ikke… Vet ikke helt hvorfor, men den var ikke helt min greie. 🙂

 8. Therese

  Den skal jeg kose meg med i dag 🙂 Jeg har et tips å gi tilbake og det er «The Choice», det er den nyeste filmatiseringen av en N. Sparks roman. Tror du kommer til å like den 🙂

 9. Kristina Andersen

  Therese: TAKK for tips!! Den skal snurres asap 😀 Hvor finner jeg den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *