A TRUE CLASSIC

THIS JACKET THO

Mitt beste kjøpt så langt i år, er uten tvil denne skinnjakken. Jeg tror jeg har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den i forrige uke! Jeg har vært på jakt i en liten evighet etter den perfekte skinnjakken, og nå har jeg endelig funnet den. Klassisk, sort og helt perfekt – akkurat slik jeg har ønsket meg! Her har jeg nettopp spist frokost, og skal straks starte dagen på trening. Senere skal jeg på visning, og denne gangen er jeg så spent at det kribler i hele kroppen. Måtte denne dagen og fredag gå akkurat slik jeg ønsker, jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om det når jeg kan 😉 Iiiih!

Ha en super start på dagen, dere – så sees vi garantert igjen litt senere

ACNE: jeans – H&M: jakke – GINA TRICOT: genser – NELLY: sko – CELINE: veske

43 kommentarer

 1. Marie Vigebo

  Elsket jakken, den kledde du virkelig!! Ha en nydelig dag, Kristina og masse lykke til på visning! Stor klem 🙂

 2. Kristina

  Knall fin jakke på deg 👏🏼

  Lykke teeeeee på visning !!! Leter å leter selv i Krsand, jaggu ikke lett

  Når man er kresen haha 😂🤘🏼..

  Ha en hærlig dag Kristina !

 3. Margrete

  Utrolig fin jakke! Har du link til den?

 4. LisaLDN

  Kjempefin skinnjakke – og LYKKE TIL på visning! 🙂

 5. Så bra du likte jakken du kjøpte av meg !! ❤️🎉

 6. Caroline

  Nydelig jakke og håper du får en fin dag❤️ Er utrolig kjekt å gå innom bloggen din! Sikkert litt kleint å si det, men jeg merker at i en hektisk studenthverdag med jobb og eksamen så hjelper det å gå innom bloggen din. Du sprer så mye positivt og jeg kjenner meg ofte igjen i det du skriver. Setter veldig pris på det❤️

 7. ann helen

  Hei. Så utrolig fin jakke og du ser som alltid helt smashing ut 🙂

 8. Iselin Renée

  Kjempe fint antrekk 🙂

 9. Skal du ha bunad i år, har ikke du ønsket deg dette lenge flott hadde du vartfall sett ut i det? Isåfall hvilke bunad? ha en fin dag 😀

 10. Er det lenge siden du kjøpte denne jakken? Den va perfekt!!:)

 11. Hei:) hvilken h&m butikk kjøpte du denne i?:)

  Sykr fin jakke!! Men hadde den ikke i h&m butikken her

 12. Lene-Marie Røstad Sunde

  Superfresh skinnjakke! Jeg har leita leeenge selv jeg, min gamle (og fine og trofaste) skinnjakke er nesten bare filler igjen av, men jeg har til gode å finne en ny erstatter. Men nå tror jeg jaggu at jeg må innom HM og se 😉

  Masse lykke til på visning. TVITVI! Håper det går din vei! 🙂

 13. Flotte deg. Skikkelig kul jakke. Og masse lykke til på visning, jeg krysser fingrene. Da jeg leste det fikk jeg en god følelse, kanskje dette går Bra? Jeg tror det. Kos deg og lykke til, her venter kvelds og nattevakt idag før helgen ringes inn i morgen tidlig.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 14. Yvonne Skaugen

  Er det lenge siden du kjøpte den? 🙂

 15. Kristina Andersen

  yvonne skaugen: Forrige uke, som det står i teksten :)) Klem!

 16. Kristina Andersen

  Lene: Det syns jeg du skal gjøre, Lene! Og tusen takk for det, håper virkelig jeg også 😀

 17. Kristina Andersen

  anja: Er det sant, Anja? Iiih! God følelse har jeg også, så kryss alt du har for meg 😀 Kos deg på jobb enn så lenge <3 Klem

 18. Kristina Andersen

  Marie Vigebo: Takk gode deg <3

 19. Kristina Andersen

  Astrid: Superfornøyd, søta 😀 Og veldig koselig å hilse på deg!! Stor klem

 20. Kristina Andersen

  Caroline: Ordentlig koselig å høre Caroline, tusen takk for fine ord <3

 21. Kristina Andersen

  anja: Skal ha Mommo sin hvis jeg klarer å presse meg inn i den.. I fjor var den for liten :(( Haha!

 22. Ida Caspar

  Nydelig jakke, likte den godt😊 Flotte bilder av deg og ha en superkoselig dag i ruskeværet vi har 😔💛

 23. Veldig fin! Men er det skinnjakke eller «skinn»-jakke? (altså fake skinn?). Sjelden de har ordentlige skinnjakker på H&M her jeg bor, men da skal jeg i hver fall sjekke 🙂

 24. Kjempefin jakke! 🙂

  Lykke til på visning!

 25. Kristina Andersen

  Ida: Fake skinn 🙂

 26. Kjempefin jakke:) den kledde du!

  Tenkte å anbefale deg en serie, siden vi ofte liker mange av de samme seriene.Har akkurat begynt å se en serie som heter quantico, og har blitt helt hekta. Så om du ikke har sett den før synes jeg du bør se en episode! 🙂

 27. Veronika

  Lykke til på visning!!

  Og nydelig jakke! Har du link til den?😊

 28. Liker å kikke innom bloggen din, den er så positiv 🙂 Og du er flink til å skrive. Savner litt flere personlige innlegg. Det kan bli litt mange innlegg om lunsj, trening og outfit, men nesten aldri noe personlig. Skjønner veldig godt at du ikke ønsker å legge deg helt ut, men litt mer hadde vært fint 🙂

 29. Camilla Acklam

  Lykke til på visning! 🙂

 30. Kristina Andersen

  Mari: Skal bli bedre her, prøver å komme med et litt personlig innlegg i morgen 🙂 Er det noe spesielt du vil jeg skal ta opp? Klem!

 31. Så flott du var i jakken 🙂 Hvordan er den i størrelsen?

 32. Så fin du er! Håper visningen gikk bra. Kan du legge ut link til jakka? Please, har allerede vært å lett på web og to butikker

 33. kariannenesse

  RÅLEKKER på deg!

 34. Kristina Andersen

  Elia: Helt normal 🙂

 35. Kristina Andersen

  Astrid: Jeg kjøpte den i butikk, så har ingen link 🙁

 36. Du ser alltid utrolig ut i skinn!

 37. kjempefin skinnjakke:-)Hva kostet den?:-)

 38. Ingvild

  Superfine bilder med kjempefin jakke og deg:-) Hvor mye kostet den?

 39. Cecilie

  Jeg lurer på når vi skal få se mer til den lille fiiiiiine klokken din som til nå bare har dukket opp én gang på snapchat for en stund siden? 😉 Har tenkt på den en stund, og ville bare si gratulerer med kjøpet :)))

 40. Hvilken h&m butikk i kr.sand har du kjøpt den i? mye kostet den?

 41. Hvordan str har du i jakken?

 42. HVOR MYE KOSTET JAKKEN,:)?

 43. Hei Kristina! Jeg ser det er en annen som anbefaler serien Quantico, og det må jeg si meg helt enig i! Jeg er helt hekta, den er skikkelig kul 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *