Farris & Juice Bringebær

annonse

Er du glad i brus? Da vil jeg anbefale deg å sjekke ut Farris & Juice! Denne forfriskende drikken har jeg vært hekta på siden sommeren 2015, da gikk disse flaskene ned på høykant hos meg og kjøleskapet var alltid stappet til randen med denne leskende drikken. Jeg har ikke tall på hvor mange liter jeg har banket nedpå av disse på varme dager, men i år er jeg faktisk småredd for at det blir enda mer. Farris & Juice har nemlig sluppet en helt ny smak, med deilig BRINGEBÆR!

FARRIS & JUICE MED SMAK AV FRISKE BRINGEBÆR

Denne deilige saken er perfekt å nyte på varme solskinnsdager, da er det faktisk ingenting bedre jeg kan tenke meg. Farris & Juice er 100% naturlig og selvfølgelig uten tilsatt sukker – noe som betyr at du kan drikke den med den beste samvittighet. Her om dagen hadde jeg koselig besøk av en venninne på brunch, og da var det blant annet dette som ble servert til oss. Og ingen tvil om at det falt godt i smak hos oss begge! Tidligere har den med annanas & sitron vært favoritten min, men nå tror jeg faktisk denne med bringebær har tatt over førsteplassen, altså! Har du smakt den? Hvis ikke vet du hva du burde ta med deg i handlekurven neste gang du er på butikken, jeg tror det er umulig å ikke like den!

For å friste deg enda litt til, deler jeg Farris & Juice sin søte reklamefilm også med dere. Fikk du lyst å smake? Det skjønner jeg godt! Friske bær og bobbler slår aldri feil 🙂

18 kommentarer

 1. Silje Moen

  nammis:)

 2. Inger Marie

  Du kan like gjerne drikke brus . Er 15 sukkerbiter i ei flaske med farris og juice. Ikke at du kommer til å poste denne.

 3. Anniken

  Følger deg på snap, og bare lurte på hvor skinnjakka di er fra? 🙂

 4. Sunniva

  Var Pyromanen en bra film? 🙂

 5. Kristina Andersen

  Sunniva: Den var helt OK 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anniken: H&M 🙂

 7. Cathrine

  Hm, så en test på Matkontrollen for et år siden av de drikkene der, og det viser seg at det er veldig mange sukkerbiter i en sånn drikk selvom det ikke er tilsatt sukker. Drikken inneholder mye naturlig fruktsukker, men det har samme effekt på kroppen som vanlig sukker når man drikker det. Så kanskje ikke heelt med god samvittighet? 🙂

  Kilde: http://www.tv2.no/a/6808424/

 8. Disse så gode ut å skal prøves.Fantastiske bilder.

 9. Hvor er gensern fra og når kjøpte du den? Du ser alltid helt fantastisk nydelig ut fineste deg!

 10. Pernille

  Det der både så og hørtes godt ut. Ha en fin kveld 🙂

 11. Det ser helt himmelsk ut, men jeg takler ikke vann med kullsyre, uansett hvordan de maskerer det og får det til å neeesten være brus:p Jeg fysisk klarer det ikke og kaster umiddelbart opp, det er helt patetisk, haha!

 12. Ser nydelig ut, skal prøve den jeg også. Veldig fristende og selgende bildet:). Klem

 13. Hei Kristina.

  Denne kommentaren passer ikke under dette innlegget i det hele tatt, men kunne du skrevet et innlegg ang tiden du mistet en nær? Hvordan det var for deg og hva som hjalp deg å komme videre? Har nettopp mistet faren min og det hadde vært veldig «fint» å lese noe fra en som har gått igjennom noe som er like vondt.

  Ellers har du en super blogg og den jeg tyr til for både motivasjon og hverdagsglede 😀

 14. Kamilla Haaland

  åh, den er såå god!

 15. madelen

  Bland farris og sukkerfri saft – i dette tilfellet med bringebærsmak. Sunt, friskt og sykt godt 😀

 16. Kristina Andersen

  Linni: Gina Tricot! Tusen takk, snille <3

 17. Kristina Andersen

  C: Sender deg en stor klem, C <3

 18. Pernille

  Hei !

  Hvor har du kjøpt de fine glassene dine?? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *