Min favoritt snacks

I dag tenkte jeg å vise dere min store favoritt snacks her på bloggen! Jeg er en person som er utrolig glad i å kose meg med god mat i godt selskap, men prøver gjerne å holde meg til sunnere varianter i matveien når det er hverdag. Dette er en litt sunnere type snacks, men likevel er den helt farlig god – så jeg kan lett velge dette fremfor en pose med snop når det er lørdag. Kombinasjonen av speltlomper med litt sjokopålegg og friske bær, er virkelig amazing! Dette må du prøve 🙂

WHAT YOU NEED

Jordbær  Bringebær Banan Sjokopålegg  Speltlomper

SO YUMMY ..

Alt du gjør er slik jeg har vist på bildene, før du ruller sammen lompen og kutter den på midten. Så er det bare å servere, og kose deg med noe som smaker helt fantastisk digg! Altså, dette er faktisk så godt at jeg har ikke ord. Jeg skal straks ut på joggetur, og så fort jeg er hjemme er det ingen tvil om at dette blir tirsdagens kveldmat. Gleder meg allerede!

23 kommentarer

 1. Takk for tips! Såg sykt digg ut:-)

 2. LisaLDN

  Det ser kjempegodt ut! Er heilt fantastisk alt man kan bruke speltlomper til, haha 🙂

 3. Kristina Andersen

  LisaLDN: Ikke sant, haha! Går aldri lei av speltlomper neeei 😀

 4. Det er ufattelig godt! 🙂 Enda diggere er det med peanøttsmør i tilegg, men det er kanskje ikke hverdagskost 😉

 5. Martine

  Nam! Du kunne ikke hatt ett innlegg med flere ting du bruker speltlomper til? Er veldig gla i det, men finner ikke den perfekte blandingen av pålegg :p

 6. Kristina Andersen

  Martine: Absolutt! Takk for godt tips til innlegg Martine 🙂

 7. katrine

  både du og caroline berg eriksen «drikker» cocio sjokolademelk

 8. Hvorfor bruker du speltlomper fremfor vanlige lomper?

 9. Hei, så fine bilder.

  Hvilket kamera bruker du på bildene dine? 🙂

 10. Kristina Andersen

  Marie: Canon 6d 🙂

 11. Silje Moen

  ååh herregud, det må jeg prøve!

 12. Camilla Acklam

  Dette så helt utrolig godt ut! Takk for tips! 🙂

 13. Du MÅ smake speltlomper med Philadelphia melkesjokolade inni. Det er faktisk helt fantastisk.

 14. Sunnere snack? Sunnere enn hva? Dette er jo ikke særlig mye sunnere enn en sjokoladebar. Poenget mitt er ikke at jeg synes det er noe galt i at du spiser dette, spiser snop flere ganger i uka selv. Poenget mitt er at dette er ikke så innmari mye sunnere og jeg synes det et dumt å lure seg selv og sine lesere 😊

 15. Kristin

  Hei 🙂 Du har erfaring med hudpleieserien EmerginC, sant? Tenkte jeg skulle starte på den og har bare noen spørsmål. Begynte du å flasse av å bruke syrebaserte produkter i ansiktet, og merket du noen forskjell på porene ved bruk av dette (tenker på facial peel og clarifying-settet)? Og hvordan følte du at produktene fungerte på tørr hud? Anbefaler du serien? 🙂

 16. Sava.. Nam !!!

 17. Skjult produktplassering eller bare veldig tilfeldig at du og fotballfrue har denne Cocio sjokolademelken i hvert deres innlegg rett etter hverandre? 🙂

 18. Kristina Andersen

  Blaude konsonanter: Jepp! Skal se på den i morgen 😀

 19. Kristina Andersen

  julie: Det er helt tilfeldig 🙂

 20. Så utrolig lekkert ut dette ☺

 21. Det blir feil å si at denne maten og drikken er sunn.

 22. Heisann!

  Det ser super godt ut! Skal springe på butikken og kjøpe Philadelphia sjokoladepålegg så fort som mulig, var helt glemt hvor sinnsykt god den er!!

  Hvor har du kjøpt den kalenderen som er innrammet på det siste bilde?

  Den var skikkelig stilig!

  Amelia

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *