Den perfekte jentekvelden

I går sjekket jeg inn på Casa De Maren for en skikkelig kosekveld!

Vi bestilte masse sashimi (med bare laks, ofc!), og hygget oss med vannmelon og snacks til dessert mens vi sløvet i sofaen. Snakket om alt og ingenting i flere timer, akkurat slik det er koselig å gjøre med gode venninner! Maren er den type jente jeg føler meg veldig heldig med, den som alltid gjør det lille ekstra for at man skal ha det fint og den som kommer på fem minutter hvis man trenger noen å snakke med. Det er ikke få ganger jeg har vært syk, og denne herligheten kommer på døra mi med roser, magasiner og godteri – bare for at jeg skal føle meg litt bedre. Mennesker som henne er de man skal ta vare på, for er det noe som er helt sikkert – så er det at slike venninner ikke gror på trær

SUSHI, SNACKS & MY GIRL

Vi gjør det vi kan best, nemlig å kose oss! Hvem har vel sagt at man må spare slike kvelder til helgen? Jeg elsker når vi finner på slike ting i ukedagene også, og bare rigger til for å ha en skikkelig digg kveld 🙂 I dag er det grått og trist vær på det glade Sørland, så jeg tenkte å bruke dagen til å få unnagjort jobb og prøve meg på en ny oppskrift jeg gjerne vil dele med dere. Vi får se hva jeg klarer å trylle frem, hehe. Håper du får en super start på tirsdagen!

9 kommentarer

 1. Ingeborg

  Hvilken bar er det du har skjært opp i biter på nederste bilde? Det så godt ut 😀

 2. Kamilla Haaland

  Ser knallgodt ut!

 3. LisaLDN

  Åh, det ser ut som om de har kost dikkan kjempemasse! So innmari koselig 🙂

 4. Lizbeth Osnes

  Jeg har alltid tenkt at den jenta ser SÅ skjønn og god ut, akkurat som deg! 🙂

  Hvilken sjokolade er det på bildet nederst, forresten? Det så innmari godt ut 🙂

 5. Kristina Andersen

  Ingeborg: Tre forskjellige typer Atkins 🙂

 6. Kristina Andersen

  LisaLDN: Ja, det var superkoselig! Håper du har det fint Lisa <3

 7. Kristina Andersen

  Lizbeth Osnes: Så grei du er, Lizbeth <33 Det er tre forskjellige Atkins-barer 😀 Superdigg!!

 8. Charlotte Tunes

  Åå, så kjekt å lese slike innlegg. Dere virker som noen flotte jenter begge to. Hadde jeg bodd i Kristiansand, så hadde jeg ønsket å være vennen deres.. hah! Og de sjokoladene der.. NAM! Ha en fin kveld, skjønne deg <3

 9. Camilla Acklam

  Du er kjempeheldig som har så gode venner! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *