BOMBER NAILS

A LITTLE FRESH UP

Etter en uke med knuste negler på høyrehånda, var det jammen digg at Hilde hadde tid til å freshe meg opp litt i dag! Ble de ikke fine? Jeg digger fargen, og så liker jeg så utrolig godt ovalformen på neglene mine nå. Syns denne shapen forlenger fingrene mine et lite hakk, noe jeg setter veldig stor pris på! Fint å kunne jukse seg til det man ikke har når man er født med pølsefingre, hehe. Jeg elsker denne sommerrøde fargen, og sammen med min nye skinnjakke med sølvdetaljer – syns jeg de ble enda finere! Jeg har akkurat samme farge på føttene, så nå er jeg klar til å gå i sandaler any day 😉 Først må det bare bli varmt og godt nok. Tålmodigheten må tydeligvis smøre seg litt til, for i dag begynte det tragisk nok å snø her på Sørlandet… Brrr!

14 kommentarer

 1. Er det gelenegler eller akrylnegler du har? De var kjempe fine!!!

 2. LisaLDN

  Har aldri vore so veldig glad i røde negler (uten å vite kvifor), men dette var skikkelig fint! 🙂 Alltid deilig å forlenge fingrene litt også! Sjølv sikler eg etter ‘stiletto nails’ a la the Kardashians, men må nok vente til Masteroppgåva er levert og eg ikkje skal hamre på tastaturet, haha! 🙂

 3. Camilla Acklam

  Åh neglene ble jo kjempefine! 🙂

 4. sceneteppe

  Så nydelig!

  Men ja det er så kjipt med snøen

 5. Christine

  Hei Kristina!

  Ser på Eger Skin cliniq at du har prøvd «Body wrapen» som skal gjøre at man går ned en str og flere cm. Osv. Hvordan fungerte det for deg, og er det noe du ville gjort igjen?

  Håper du tar deg tid til å svare!

  Hilsen en som trenger en kickstart på sommerkroppen.

 6. Kristina Andersen

  Christine: Det er så sykt mange år siden jeg tok den, at jeg husker ikke en gang.. Men tror ikke det er noe jeg ville gjort igjen, nei 🙂

 7. Kristina Andersen

  ART: Det er mine, med gele og shellac over 😀 Takk <3

 8. Kristina Andersen

  LisaLDN: Takk Lisa 😀 Gøy med en litt spreke negler! Men ikke lett når du jobber for fult på dataen med master kan jeg forstå, haha! Klem <3

 9. LifebyCamilla

  Så utrolig fine! Gøy med litt farger nå som våren kommer 😀

 10. Hva heter fargen på Shellac ?

 11. Kristina Andersen

  Z: Lobster Roll 😀

 12. Fargen var fin! Jobber med negler, så tenker at de kanskje skulle vært en anelse spissere/smalere filt for å få en illusjon av lengre fingre:) Det kan du jo spørre om neste gang, hjelper veldig altså! Men veldig fin farge!:)

 13. ELSKER skinnjakken din! Hvor har du kjøpt den, og hvor mye kostet den? 🙂 Har kjempelyst på en litt tøffere skinnjakke, gjere litt matt svartfarge 🙂

 14. Kristina Andersen

  Oline: H&M, betalte 399 for den trooor jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *