Ei litta selfie

I dag får det duge med et aldri så lite selfie, dere vet – sånn man gjorde i gamledager 😉 Når man blogget og ikke hadde speilrefleks, kun et lite pocketkamera og mobiltelefon som dokumenterte dagene. Savner denne tiden litt, jeg! Det speilreflekskameraet mitt er jo så tungt at jeg føler jeg konstant sleper rundt på en murstein… Haha! Gårsdagen var en fantastisk dag, eventet gikk over all forventing og det kom så mange skjønne mennesker! Jeg er heldig som får oppleve slike ting pga jobben min, og er evig takknemlig for å ha så mange lesere som stiller opp. Dere er best!

Her våknet jeg opp med pottetett nese og sår hals, pollensesongen har begynt og medisinene jeg har fått funker ikke nok på meg. Jeg tar både nesespray og tabeletter, men det er ikke sterkt nok. Så håper jeg ikke er for sent ute til å ta pollensprøyten dette året, det hadde hjulpet meg så sykt mye! Er lei av å være halvdårlig i formen hele tiden, så gleder jeg ekstra mye til å komme ned til varmen nå – der er det jo ikke pollen! Hurra 🙂 Hehe.. Nå skal jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for dagen. På planen står en shoot, min lillebror kommer for å jobbe med meg – så jeg håper kanskje jeg kan få til en ny videoblogg til dere. Er det noe spesielt dere vil vi skal snakke om? Fyr løs, vi (jeg, haha..) er åpne for forslag! Stor klem

18 kommentarer på “Ei litta selfie

 1. Mia skriver:

  Kjæreste/forhold/litt kleine spørsmål rundt det temaet virker jo bare dødsvittig når han er så kvass mot deg😂😂😂😂 Fin dame du

 2. LH skriver:

  Du må gi medisinene noen uker før de vil gi total virkning. Jeg begynner ofte med medisinering og evt kenacort-T injeksjon i februar. Er forøvrig ikke nødvendigvis doseringen som er feil, kan hende du må ha et annet virkestoff 🙂

 3. LisaLDN skriver:

  Sliter med pollenallergi sjølv, skal ta sprøyra om to veker! Har aldri tatt den før, so krysser fingrene for at den hjelper 🙂 Håper det ikkje er for seint no, for det hadde eg faktisk ikkje tenkt på ein gong!

 4. Emma skriver:

  Man bør helst ha tatt den sprøyta allerede, men det vil såklart være bedre enn ingenting fremdeles.. 🙂

 5. Frida skriver:

  Uff, har pollenallergi selv, så vet hva du mener.. Heldigvis kjenner jeg ikke noe enda, og håper det blir en «mild» sesong i år, for jeg har så sprøyteskrekk at jeg ikke får meg selv til å ta den…

 6. Ann Elin skriver:

  Hvorfor må du ha med broren din på alle videobloggene da?Klarer deg sikkert like bra uten han på en :))

 7. Kristina Andersen skriver:

  Ann Elin: Fordi absolutt alle uten om en person til nå, som da er deg Ann Elin, digger når han er med på film 🙂

 8. Jesus 4 a Reason skriver:

  Sliter med pollenallergi selv. Og jeg som akuratt var ferdig med to uker sengeliggende med influensa. Såå typisk haha. Forresten nyyydelig bilde av deg og du smiler så fint. Kjenner jeg blir glad <3
  // Benedicte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *