En update på leilighetsjakten

Det går overraskende fint å bo hjemme, mine foreldre er uten tvil verdens snilleste og vi har utrolig nok ikke hatt én eneste krangel. Men selv om jeg har det veldig fint her om dagen, skal jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg maks til å få meg leilighet igjen! Det har jo naturligvis vært en stor overgang, det gå fra å ha sitt eget hjem med god plass, til å flytte tilbake på det lille jenterommet mitt, som forøvring har blitt min lillebror sitt spillrom. Haha! Men det gjelder å holde motet oppe, jeg depper så absolutt ikke av den grunn og er veldig takknemlig for at jeg var velkommen hjem i denne perioden mens jeg venter. Jeg vet flere av dere er nyskjerrige på hva som skjer, og desverre skjer det ikke stort. Det er ingen leiligheter på markedet som er aktuelle for meg, så det ser ut til at jeg bare må smøre meg med den tålmodigheten jeg ikke har….

Jeg var innom tanken på å flytte litt ut av byen, en ti minutters kjøretur fra Kristiansand sentrum, i et vanvittig flott nabolag hvor de har de fineste funkishusene og leilighetene – helt nytt. Her får jeg ekstremt mye mer for pengene, og hadde 100% sikkert fått det jeg ser på som drømmeleiligheten. Likevel er jeg veldig i tvil akkurat her, og har bestemt meg for å leite videre i sentrumsområdet enn så lenge. Det er typisk meg at jeg kommer til å angre, savne å bo sentralt og ikke trives med å måtte bruke bilen hele tiden. Jeg ser på boligannonser hver eneste dag, og kan ikke vente til å få mitt eget hjem igjen! Det skal bli så fint, jeg har allerede planene klare! Jeg klør i fingrene etter å gå på interiørshopping, ALT skal jo kjøpes nytt – da hun som kjøpte leiligheten min fikk alle møblene mine med. Denne gangen skal det ikke spares på noe, og ord kan ikke beskrive hvor utrolig gøy det skal bli å starte innredningen. Men først må leiligheten jeg vil ha dukke opp, noe som ser ut til å ta sin tid 😉 Haha.. Drømmen min akkurat nå er å få kjøpt egen bolig igjen innen sommeren er her, da skal jeg si meg fornøyd!

inspo from pintrest

Nå tar jeg turen til Lindex i Kristiansandsentrum, og håper å se mange av dere på kveldens shoppingevent som begynner 18.00. Det blir 20% på hele butikken, og goodiebags til dere alle 🙂 Gleder meg!

23 kommentarer

 1. Christine

  Åh, jeg ville ha kjøpt en drømmeleilighet 10. min unna sentrum 😉 Jeg bor 20 min unna Bergen sentrum og hadde aldri fått en slik leilighet som jeg har nå i sentrum.

  Helt ny leilighet, men store vinduer ut mot sjøen. Skjønner argumentet ditt, men du blir vant til det. 20 min med bil føles hvertfall for meg, som ingenting nå 😉 Lykke til!

 2. Mathilde

  Har du sett på leilighetene i Secret Garden på Kjøita? Der er det mange utrolig fine leiligheter i alle størrelser, helt nye 👍🏼

 3. Kun ca.5 min fra byen til Justneshalvøya.Mye fint her.Så fin stil du har postet på innlegget her.Tenker du får det helt toppers.

 4. Kommer å ser på deg i kveld.Gleder meg masse.LYKKE TIL FLINKA.

 5. Tror det kan virke som det ikke er noe som helst fremgang på markedet for din del, men så plutselig kommer den helt riktige din vei og det tror jeg kan gå adskillig kjappere enn du våger å håpe på:D Spennende!

 6. Har du vurdert oppussing da? 🙂 Ikke alle som har lik stil, i det området, og på den str. man selv ønsker. Og siden du sikkert kan ta deg råd til det, kan du jo gjøre som Lene Orvik og leie inn folk til å gjøre det 🙂 Da blir det jo gjerne også litt finere enn hvis man maler og styrer selv (så lenge man ikke jobber med det eller er suuperflink). Da kan du jo faktisk få det akkurat som du vil 🙂 Har vi midler til det neste gang så vil jeg vurdere å heller kjøpe et prosjekt før sommeren og bruke ferien på å ferdigstille. Er vel alles drøm å få det perfekt 🙂 Håper du lykkes med hva enn du finner ut 🙂

 7. Cecilie

  Hva med alle disse nybyggene i Kristiansand sentrum da? Kunne ikke vært noe det da? Uansett så finner du nok noe som er perfekt til slutt 😀

 8. Ikke lenge til en haug av leil blir lagt ut for salg før sommeren:) krysser fingrene for deg skjønne<3

 9. Charlotte Tunes

  Blir spennende å se når du finner den rette leilgiheten for deg! Gleder meg til å følge med på interiør-prosessen og det hele! Masse lykke til med leilighetsjakt og eventet i kveld! Stor klem <3

 10. alt skal kjøpes nytt… Fornuftig..

 11. Rettetasten

  Hei 🙂 Jeg vil bare opplyse om at det skrives «nysgjerrig» og «dessverre».

 12. Jesus 4 a Reason

  Ventetiden er så spennende:-) husker godt hvordan det var 🙂 ønsker deg en fin kveld <3

  // Benedicte

 13. Jeg ser dilemmaet ditt her, uten tvil. Men – jeg har selv kjøpt leilighet som snart er ferdig bygget utenfor Bergen sentrum – med bybanestopp 150 m fra døren, og jeg gleder meg helt vilt. Selvom det var lengre vekke fra sentrum enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt, er jeg glad for at jeg kjøpte. Leiligheten blir helt ny og tilpasset mine ønsker ift. farger, gulv, bad osv. Det tror jeg man setter mer pris på i lengden, og det å komme seg litt vekk fra en travel by og kjas og mas derfra, blir man bare vant til, og ikke minst hvis det er et stem man har tenkt å bo i flere år. Jeg personlig vil heller ha litt natur og friområder rundt meg, enn masse butikker, lyder og biler. Du har jo bodd i byen nå, så hvorfor ikke prøve noe nytt? 10 minutter er heller ingenting 🙂 Lykke til!

 14. Veronica

  Er det veldig få leiligheter til salgs i Kristiansand, eller har du bare har veldig strenge krav? Sikkert en kombo? Ble veldig nysgjerrig nå på hva de kravene er i så fall, annet enn at det må være sentralt + tillate dyr 🙂 Greit for oss som er uerfarne med leilighetskjøp å få høre hva andre synes er viktig å se på!

  Gleder meg til å følge med når du finner et sted, er sykelig opptatt av interiør, så det blir spennende å se hvilken stil du går for 😀

  Lykke til videre i jakten!

 15. Håper det ordner seg for deg snart, det fortjener du. Men når du kjøper vet du ihvertfall at du ikke har forhastet deg og du vet hva du vil ha!! Enn så lenge kos deg hjemme. Ha en fantastisk torsdag! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 16. Kristina Andersen

  Veronica: En kombo av begge deler vil jeg tro. I det området jeg vil ha, selges det flest leiligheter på rundt 50 kvm. Det er ikke det jeg skal ha denne gangen, nå vil jeg opp på minst 70 kvm for å få bedre plass.. Men det dukker nok opp noe snart 🙂

 17. Kristina Andersen

  Anonym: Takk snille <3

 18. Kristina Andersen

  Maren: Nei, jeg ser tankegangen din. Har prøvd å tenke litt sånn selv også, men er så redd jeg vil angre – jeg er veldig byjente. Får ta en avgjørelse etter Gran Canaria 🙂

 19. Kristina Andersen

  Cecilie: De er ikke ferdige før ett år eller mer, i hvert fall de jeg hadde vært interressert i. Og det er for lenge å vente kjenner jeg, hehe 🙂

 20. Kristina Andersen

  Lise: Absolutt 🙂 Oppussing gjør ingenting, regner med at jeg blir å bytte bad + kjøkken + gulver og male uansett hvilken leilighet jeg får.. Tusen takk Lise, gleder meg veldig!

 21. Så spennende😃 hvor ligger de funkishusene?

 22. LisaLDN

  So innmari spennende! Har sjukt lyst på eigen leiligheit, men siden eg ikkje har peiling på kor eg ender opp etter studier, blir det lenge til det er min tur. Då er det kjempemorro med oppdateringer frå deg! 🙂 Lykke til!

 23. Therese

  Dersom det er på Justneshalvøya du tenker på, vil jeg absolutt anbefale nabolaget! Det er veldig nærme Jegersberg og det er i tillegg en skikkelig flott tursti på toppen av halvøya, som vil være perfekt for Milo og deg. Det tar ikke lang tid med bil. Men jeg skjønner jo at du har et behov for å bo nærme sentrum også, da du sikkert har mange møter i sentrum ila uka. Krysser fingrene for at du finner drømmeleiligheten snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *