På farten

HAPPY TUESDAY, GUYS!

Her kommer en litt forsinket post av et antrekk tidligere forrige uke 🙂 Jeg syns denne toppen er så fin! Skikkelig festivalaktig, ser fint for meg at den kommer til å bli flittig brukt på varme sommerkvelder. Anyways, god morgen godtfolk! Jeg er straks på vei ut døren, jeg skal en tur på trening og deretter har jeg møter resten av formiddagen. Jeg syns det er så godt at ferien er over i dag, butikkene er åpne igjen og rutiner er hjertelig velkommen tilbake! Det er jammen godt med noen dager fri, men fy søren – rutiner og hverdag er uten tvil det jeg liker best! Har du kost deg i påsken, og hva har du gjort? Fortell meg gjerne, syns det er så koselig å vite hva dere også driver med! Stor klem fra meg

H&M: jeans og topp – Celiné veske – Cianco by Caroline Berg Eriksen boots

27 kommentarer

 1. Anne Mette

  Du er den fineste!

  Jeg har vært i Manchester på shoppingtur med bestevenninna! Klager ikke på det nei 🙂

  Ha en super uke! Ønsker meg en videoblogg med Queen B snart!;-) haha

 2. Ingvild

  Du er så flott Kristina! Har aldri kommentert på bloggen din før, men nå måtte jeg bare. Håper du ALDRI bukker under for slankepress. Håper ikke du tar det ille opp, for jeg mener ikke at du er tjukk, overvektig, lubben eller noe sånt. Du er derimot sprek, har et godt balansert kosthold (ut fra det du viser frem og skriver), og nei, du er ikke sylslank og har lav fett%. Men du ser nydelig ut, med former og ikkeminst har du en flott klesstil. Du insipirerer 🙂

  Håper du får en strålende dag!

 3. Så fint antrekk. Jeg nyter en fridag i dag etter å ha jobbet hele påsken 🙂

 4. Så fine bilder av deg, elsker toppen! Har hatt en kjempe fin påske, men har vert litt for mye ut på livet, så syns også det er helt fantastisk å komme tilbake til rutiner med trening, skole og rolige kvelder. Eneste kjipe er at ferien er over for kjæresten som er i millitæret, så da hører litt savn også med i hverdagen! Ser han heldigvis ikke om alt for lenge, så det gjelder å se positivt på det 🙂 Ha en nydelig start på tirsdagen, fine deg!

 5. Ha en nydelig uke 🙂 Klem fra fast bloggleser

 6. jesus4areason

  Hei fine deg 🙂 <3 er det lenge siden du kjøpte toppen? har såå lyst på den 🙂 håper du får en fin dag nydelige deg <3 🙂

  // Benedicte

 7. Therese

  Den toppen kledde deg skikkelig godt😊 Fikk en fin glød i ansiktet og fremhevet øynene😊 I påsken har jeg vært hjemme på ferie (studerer borte), vært med familie, hunden min, skrevet en tekst til bachelor veiledning, gått på antibiotika kur siden jeg skal operere visdomstann i dag, sett filmer og spist snop. Har vært å tatt celleprøve i dag og litt ulike tester, fysio snart, før jeg skal operere ut visdomstannem. Gruer meg😁 Håper du får en fin dag 😊

 8. LisaLDN

  Den toppen var kjempestilig! Definitivt festivalvibber, ja! 🙂

 9. Christine

  Så fin du er 🙂 Hvilken lipgloss/ leppestift bruker du her?:-)

 10. Jeg har jobbet til og med forrige tirsdag, og på onsdag reiste jeg på hytta. Der ble det spill, langrenn, slalåm, famile Middager da tante og onkel har hytte like ved og godteri. Deilig. Og bok lesing!! Kom hjem på søndag, og da har det gått i Netflix serier og trening. Og shopping av nye joggesko på nettet!! Hverdag er deilig rett etter ferie! Tar et par dager og så gleder jeg meg til ferie igjen. Idag er det jobb igjen!!

  Tipper du gleder seg til ny reise snart!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 11. Kristina Andersen

  anja: Så herlig Anja! Koselig med ski, familietid og spill når det er påske 😀 Klem tilbake til deg, og ha en fin dag på jobb <3

 12. Kristina Andersen

  Christine: Usikker på hva den heter, da jeg nettopp knakk den og kasta den :/ Haha.. Skal prøve å finne den samme igjen, og skrive ned navn 😀

 13. Kristina Andersen

  Linn: Huff, forstår godt du savner kjæresten! Ikke barebare med avstand, men heldigvis sees dere igjen fortere enn du aner 😀 Ha en fin uke Linn <3

 14. Kristina Andersen

  jesus4areason: Nei, den er helt ny Benedicte 🙂 Klem!

 15. Kristina Andersen

  Therese: WOW, flinke deg Therese! Produktiv påske med andre ord 😀 Lykke til med visdomstennene, det går nok fint skal du se <3 Klem!

 16. Kristina Andersen

  Ingvild: Tusen takk Ingvild!

 17. Vakker!

 18. Josefine

  Smile ditt er utrolig fint !

 19. Du er så flott!!

 20. Hei! Har du sluttet med »Uken som gikk» innleggene? Savn!

 21. Kristina Andersen

  Anonym: Nei, begynner igjen fra neste uke <3 Har bare falt litt ut etter diverse reiser, og ferier.

 22. Katrine

  Utrolig flott antrekk! Du har så god klesstil og ikke minst et nydelig smil 🙂 Digger bloggen din! Ha en flott uke videre 🙂

 23. Charlotte Tunes

  Åå, fine fine deg! Du er rett og slett utrolig flott <3

 24. Hei, hva veier du nå?

 25. Camilla

  «Heldige» meg var på skolen tre dager og jobbet to, så det ble ikke mye fri 🙂 men litt ble det! Kjenner jeg gleder meg til sommerferie allerede :p

 26. Siv Renate

  Så fint det antrekket var! Og du kledde det kjempe godt:-D

  Kjente jeg gledet meg veldig til sommeren når jeg så du gikk med den blusa, hihi 😀

 27. Kan du linke til toppen? Finner den ikke på hm:(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *