TILBAKE TIL HVERDAGEN

Hvis noen av dere skulle sitte med dårlig samvittighet for å ha tømt påskeegget fullstendig denne påsken, så har jeg bare en ting å si – slapp helt av! Jeg har garantert spist mer enn deg. Faktisk har jeg spist så mye snop i påska, at mamma ikke ville gi meg påskeegg – fordi hun mente jeg hadde presset i meg nok denne påska. Den beskjeden fikk både meg og min bror, og hva skjedde da? Vi ble jo helt elektriske begge to! Jeg foreslo at vi kunne få et påskeegg fylt med «noen forbanna grønnsaker», men heldigvis kom mamma til fornuft og ga oss hvert vårt egg. Denne påska har jeg mildt sagt tatt litt avgårde i godteskåla, jeg er sikker på at jeg har spist mer enn hele nabolaget til sammen. Men det går fint, i dag begynner hverdagen igjen 🙂

Jeg har aldri vært god på en mellomting, jeg er enten den som er superflink, holder meg helt unna snopeskåla og ikke har lyst på søtt – eller så er jeg den som tømmer den totalt og gjerne vil ha påfyll etterpå. Jeg misunner faktisk de som kan ta seg tre biter sjokolade og si seg fornøyd med det – jeg tømmer liksom en 200 grams uten problemer når jeg først er i gang. Men nå er det nok, mandagen er her – den beste dagen som finnes når jeg vil tilbake til sunne rutiner.

TILBAKE TIL HVERDAGEN

DRIKK NOK VANN: Det å få i seg nok vann gjennom dagen, er utrolig viktig! Jeg drikker flere liter hver dag med vann, spesielt de dagene hvor jeg trener 🙂 Dersom du føler et veldig søtsug etter alt påskegodteriet, prøv å drikk deg et stort glass vann – det hjelper mer enn du tror.

LAG MAT SOM FRISTER: Mat som både smaker godt og ser digg ut – det er viktig! Gjør måltidet ditt å innbydende og fristende som mulig. Kutt opp frukt og grønnsaker, dander det til fint på et fat. Lag deg fargerike smoothies med masse frukt, grønt og digg, som selvfølgelig skal smake godt. Et gøy tips kan være å ta deg en runde på inspirasjonssider som f.eks pintrest eller weheartit, søke på «healthy food» – her finner du utrolig mye digg og inspirerende.

IKKE GÅ SULTEN: Det å gå rundt sulten, er overhodet ikke bra i lengden. Da er det fort å gå på en smell, kaste seg over godterihylla i butikken eller raide skapene for sjokolade i full desperasjon. Så sørg for å få i deg nok mat, slik at du er god og mett gjennom hele dagen.

GJØR FAVORITTMIDDAGEN SUNNERE:  Det trenger ikke så vanskelig! Er du glad i pizza? Bytt ut bunnen med speltlomper, det er supergodt og ikke minst raskere å lage! Vil du ha taco på en helt vanlig mandag? Det er selvfølgelig innafor, lag deg en stor tacosalat, hold deg til en fullkornswraps, mekk deg hjemmelaget tacokrydder og bytt ut kjøttdeigen med karbonadedeig. Det er mange triks man kan gjøre for å trikse favorittmiddagen litt sunnere, slik at den kan nytes når som helst 🙂

Og ikke minst …. KOM DEG PÅ TRENING!

Ønsker dere alle en super start på den nye uka! Enten du vil nyte en siste fridag med påske og påskeegg, eller si farvel til alt sukkeret for nå og lage deg sunnere snacks allerede i dag. Jeg er superklar for denne mandagen 🙂 Nå er det få dager til kofferten pakkes og Gran Canaria står for tur, fredag reiser jeg inn til Oslo og som jeg gleder meg til lørdagen kommer. Sol og varme venter, det skal bli så gøy å ta dere med på enda et nytt eventyr!

38 kommentarer

 1. Jeg kjører en mellomting idag. Litt godteri på kvelden etter trening. Morro å høre om påskeegg problemet! Hehe!

  Et tips til iforhold til sunn tacomiddagen er å lage kryddermix selv. En pakke med ferdig kjøpt mix inneholder like mye sukker som noen pakker kvikklunsj!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Takk for supre tips, trengtes virkelig! 😀 hvor på gran canaria skal du?

 3. May Lene

  Herlig, Kristina! Akkurat dette jeg trengte å lese i dag. Ønsker deg en god, ny uke, og gleder meg masse til å følge deg på tur til Spania! Alltid så gøy å lese om reisene dine 🙂

 4. Kathrine

  Denne bloggen har alt! Kom tilfeldigvis innpå den, og angrer ikke ett sekund 🙂 Er ny fast leser 😀

 5. Så utrulig flott du var på bildet!!

  Lurte på kva den NIKE-tightsen du har mange av heiter? 🙂 håper du får ein fantastisk mandag, Kristina 🙂 klem

 6. haha, er akkurat som deg der! Absolutt ingen mellomting.

 7. Vet du hva? Amen! Har spist så mye godis i påsken at nå er jeg faktisk DRITTLEI! Haha… Noe jeg sjeldent pleier å bli :p Har enda litt igjen, og aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Har gitt bort en del allerede i påskeegg, men har mer igjen. Overdrev visst hvor mye påskeeggene kunne romme. Tihi…

 8. Solfrid

  Godt du har kost deg i påsken. Det hjelper faktisk litt på samvittigheten å høre at flere har gått på en megasmell! 😂 Godt å komme i vanlige rutiner igjen! Ha en fin dag!

 9. Hei Kristina, skjønner deg godt når det kommer til godteri.. Hehe.. Spesielt sjokolade . Men jeg har faktisk ikke spist NOE slags godteri eller sjokolade siden 2014. Det startet som et nyttårsforsett for 2015 men jeg holder fortsatt på . Og jeg må ærlig innrømme at det er mye enklere enn man skulle tro!

 10. Takk for et utrolig bra innlegg.Gode tips dette.

 11. marianne

  Takk for slike innlegg!! Akkurat det jeg trengte nå 🙂 sitter her å føler meg som en oppblåst ballong etter påsken. Heldigvis kom jeg meg på trening, og lysten kom tilbake etter å spise sunt! Påsken var over i går i mine øyne 🙂 nyyt uken

 12. Jeanette

  haha,herlig innlegg 😉 Fort gjort å spise for mye snop i påsken! Nå gjelder det bare å ikke kjøpe påskesnop på halv pris.haha 😉

 13. Jeg har fått helt dilla på noen pannekaker/lapper jeg så Felix lage på Bloggerne, kan hende du har lagt ut oppskrift på noe lignende tidligere, men her er den:

  1 banan, 2-3 egg, 2-3 håndfull med havregryn, og 1 spiseskje med cottage cheese, cottage cheesen la jeg til selv, for å få de litt saftigere. Kjempe gode og sunne 🙂

  Håper du får en fin mandag ^^,

 14. Hei! Siden du snart skal ut på tur, kan du skrive en pakke guide?

 15. Kristina Andersen

  Ads: Absolutt! Takk for godt tips til innlegg 🙂

 16. Kristina Andersen

  Maria: Hei Maria! Det er jeg dessverre usikker på :/

 17. Kristina Andersen

  H: Siden 2014?! Hjelpes! Fy søren så flink du er 🙂 Skulle ønske jeg hadde like god selvkontroll, haha! Stå på flinke deg 😀

 18. Kristina Andersen

  Kathrine: Så gøy å høre Kathrine! Tusen takk for at du vil følge med her 😀

 19. Har du tenkt på å ha 30 days challenge igjen? Var super motiverende når du hadde det sist!!😄😄😄

 20. Kristina Andersen

  Anonym: Muligens! Jeg må bare se litt hvordan det blir med reisning fremover, vanskelig å holde seg til noe opplegg når jeg er mye på tur 🙂

 21. Haha… Spist tomt egget to ganger jeg assa…. Kom meg heldigvis på løpetime i dag 🙂

  Åh Gran Canaria, frister med en tur dit jah:)

 22. Gratulerer med 5. plass! Fin blogg 🙂

 23. Maria Isabell

  Hahaha, INDEED! Jeg spiser meg kvalm hver gang jeg skeier ut, fordi jeg spiser så mye. Så har jeg den dumme tankegangen om at skal jeg skeie ut, så skal jeg skeie ut ordentlig. Derfor klarer jeg helt fint å holde meg unna en godteskål med sjokolade som står på bordet på jobb, for den kan jeg jo ikke runde helt alene. Så, vi er fler! 😉 Er en grunn for at jeg spiser lavkarbo foråsirresånn! 😉

 24. Åååå, dette innlegget inspirerte meg skikkelig til en litt sunnere hverdag! Du er så utrolig flink!:D

  Men jeg lurer på hva smoothie-maskinen din heter og hvor den er fra? Den var kjempe fin og så ordentlig god ut! <3

 25. Har du oppskrift på de knekkebrødene, så super deilige ut!?

 26. Natascha

  Hej Kristina. Har du ikke en uddannelse ?

 27. Christina

  For en nydelig genser du har på bildet!!! Hvor er den fra ??? Så utrolig flott å høre at du har et sunt forhold til snop og mat 😀 Tommelen opp for deg!!

 28. jesus4areason

  ÅÅå bloggen din gjør meg så glad, den er så motiverende 🙂 kos deg i dag! <3 🙂

  // Benedicte

 29. Heia! Spør deg siden det virker som du har god oversikt over Khardashian søstrene – vet du hva Khloe sin Snapchat er?

 30. Haha, da er vi like! Gjerne både en pose potetgull og en sjokoladeplate. Kjenner det skal bli godt å begynne med sunne vaner igjen, går jo rundt konstant uggen. Heldigvis bevegd meg bra mellom all etinga;D

 31. Hege Kristin

  mange gode tips! har faktisk ikke spist så masse godteri nå i påsken .. så tror ikke at jeg kommer til å få abstinenser uten sjokolade xD

 32. LisaLDN

  Kjenner meg so altfor godt igjen! Det er alt eller ingenting. Derfor kom tipsa godt med no 🙂 Skal nyte siste kvelden i påsken med god samvittigheit iallefall 🙂

 33. Hadde vært sååå gøy med 30 days challenge! Kan jo ha ulike nivå slik du har hatt før 😊😊

 34. Kristina Andersen

  Christina: Den er fra Lene Orvik sin kolleksjon fra BikBok. Takk for fine ord, Christina! Stor klem <3

 35. Kristina Andersen

  Anonym: Hun har ikke offentlig snapchat enda 🙂

 36. Kristina Andersen

  Andrea: Takk Andrea 😀 Den er fra Kitchen Aid!

 37. Charlotte Tunes

  Hahha!! Kjenner meg så altfor godt igjen i dette med godteri altså.. Kjenner jeg er møkk lei alt av sukker nå da, så det er digg! Gleder meg til å ta fatt på hverdagen i morgen – det blir deilig det! Takk for gode tips! Håper du får en fin uke, skjønneste deg <3

 38. Jeg elsker bloggen din. Du er en STOR inspirasjon 🙂 Ha en flott dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *