Påskens beste marmelade

Åh, i går fikk vi et glass med hjemmelaget sitronmarmelade av min tante Beate, og den var så god at jeg bare må dele oppskrift med dere! Dette må være noe av det beste jeg har smakt, det perfekte å servere i påsken på rykende ferske baguetter.

HOW YOU DO IT

Det du trenger er 2 dl sukker, 50 g smør, 10 spiseskjeer fersk sitronsaft, fire egg og revet skall av to sitroner. Fremgangsmåten er superenkel! Alt du trenger å gjøre er å ta alle ingrediensene i en gryte, røre under koking og la det putre til marmeladen er blitt tykk. Avkjøl, før du tar marmeladen i et tett glass og oppbevarer kaldt i kjølesskapet.

Helt nydelig godt! Og enda et lite tips 😉 Hvis du en kveld skal kose deg med ost, kjeks og vin – så lag denne marmeladen også til kosen. Kombinasjonen av brie og denne smaken av sitron, er mildt sagt helt nydelig. Får vann i munnen av bare tanken! Nicholas Vahé som de fleste interiørfrelste kjenner til, selger jo denne type marmelade som også er supergod, til prisen av 110 kroner for et lite glass. Jeg har alltid kjøpt den når jeg skal ha ost og kjeks, men fremover er det ingen tvil om at jeg heller skal lage marmeladen selv. Denne er ikke bare finere på prisen, men den er enda bedre på smaken!

3 kommentarer

  1. Så veldig, veldig godt ut. Og veldig delikate bilder! Ha en fin siste rest av påska 😀

  2. Kristina Andersen

    Anonym: Like så <3

  3. Guro M. Rovik

    Nam, dette må jeg teste ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *