Let’s Talk Skin Care

Jeg får alltid en haug av spørsmål fra dere om hva slags produkter jeg bruker til huden min, og jeg har gjentatte ganger fortalt dere det. Så et mer utfylt innlegg om mine hudprodukter kan du lese her, mens jeg i dag tenkte å gi en mini guide til hvordan man best kan passe på huden sin. Enkle steg jeg selv bruker daglig for å være freeeesh i huden, hihi! Jeg er helt ekstremt nøye når det kommer til behandling av ansiktet, jeg er nemlig livredd for å få uren hud eller rynker som ung, derfor gjør jeg det jeg kan for å forhindre nettopp dette. Elixir er produkter jeg kjøper selv, og går 100% god for. Jeg vil nødig se gammel ut før jeg må, ei heller ha en sliten hud som ikke ser fresh ut – så her kommer mine triks for å forhindre nettopp dette 🙂

GOOD MORNING

Det første jeg gjør om morgenen, er å skylle ansiktet i lunket vann, rense ansiktet med hudrensen min og skylle av igjen med iskaldt vann en liten stund. Kald vann om morningen er en skikkelig oppfrisker, og jeg elsker følelsen det gir meg – det funker jo nesten bedre enn kaffe 😉 Når dette er gjort påfører jeg tonerpads på hele ansiktet, de er dynket i antioksidanter og sitrus-ekstrakt, noe som virker lindrende og er bra for blodsirkulasjonen. Så påfører jeg Niactil som første steg av ansiktskrem, lar den synke inn i huden i et lite minutt – før jeg påfører øyekrem og den store tuben dere ser med krem på hele ansiktet. Dette er verdens beste ansiktskrem, den inneholder solfaktor 30 og reparerer i tillegg gamle solskader. Eeeelsker hva den gjør med huden min, man føler seg så fresh når man kan starte dagen med disse deilige produktene! Så er huden klar for en ny dag, samt at sminken holder seg pent hele dagen med denne rutinen i grunn.

GOOD NIGHT

Før jeg legger meg fjerner jeg alltid sminken, jeg får helt angst av tanken på å skulle sove med porene proppet av foundation og slike ting. Pjuuuh! Så da renser jeg ansiktet godt, og tørker godt over med en ren klut. Tre ganger i uka bruker jeg pads med 20% fruktsyre som jeg masserer i hele ansiktet, fruktsyrer er helt ekstremt bra og jeg føler meg så sykt glatt og fin i huden etter en runde med padsene. Disse gjør at huden fornyer seg, i tillegg til at den forhindrer dannelse av hudormer og kviser. Til slutt tar jeg på øyekrem og nattkrem, sistnevnte inneholder også fruktsyre 🙂 Dette gjør jeg som sagt kun tre kvelder i uka, de resterende kveldene bruker jeg bare Niactil-kremen som nattkrem. Funker som fy!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, om det skulle være noe mer – må du selvfølgelig bare spørre ♥ 

26 kommentarer

 1. Thea Linni

  Har aldri prøvd de produktene, men de virker veldig bra! Du er jo et godt eksempel på nydelig hud også! 🙂

 2. Har brukt elexir produkter i snart 3 år, disse er heeeeelt fantastiske!!

 3. Camilla

  Flott innlegg! Bruker selv Elixir og virkelig elsker produktene 🙂

 4. Veronika

  Lurer veldig på hvordan du sminker deg og hvilke produkter du bruker til hverdags. Du ser alltid så fin ut :)!!

 5. Hvor kjøpes disse? 🙂 Og hva er prisen? God påske 🙂

 6. Kan du kjøpe disse produktene i Kristiansand eller bestiller du dem på nett?

 7. Jesus 4 a Reason

  Du er flink til og ta vare på huden 🙂 jeg er veldig dårlig til det og det går litt i perioder. Må nok få skaffet meg noen rutiner på det. Håper du har hatt en fin dag <3

  // Benedicte

 8. Christine

  Hvilken type hud har du? 🙂 Jeg har tørr hud. Vil du anbefale disse produktene til tørr hud? 🙂

 9. Sonja Alexandra

  Jeg ser faktisk akkurat etter nye hudpleieprdukter som jeg ikke har prøvd før, så dette innlegget var midt i blinkten. Har faktisk ikke prøvd syrebaserte produkter før, men har hørt mye bra om både merket og ingredienser. Nå venter jeg spent på makeup-innlegg fra deg, og håper virkelig at det kommer på bloggen en dag 🙂 synes nemlig du er så fin, og sminker deg så pent til hverdags. Fortsatt god påske!

 10. Linn Berget

  Takk for tips! 🙂 Har lyst til å prøve Elixir selv. Har brukt både Matis og Decleor, men føler for å prøve noe annet nå

 11. Takk for mange gode tips.Disse kremene skal testes.Har prøvd solkremen,fantastisk god.

 12. Kristina Andersen

  Christine: Normal hud har jeg 🙂 Absolutt, den store tuben med krem er veldig fuktighetsgivende!

 13. Kristina Andersen

  Linn Berget: Har brukt Decelor selv, gode produkter det også. Forskjellen er at Declor pleier hudden og er god nok, mens Elixir gir en forandring føler jeg selv da. Pleier huden, gir fuktighet og en sinnsyk fin glød 🙂

 14. Kristina Andersen

  Veronika: Bruker for det meste Bare Minerals. Skal få til det innlegg om det 🙂

 15. Kristina Andersen

  Anne og Milla: Jeg kjøper de på Miabell Hudpleie i Kristiansand 🙂

 16. Christine

  Siden det er fruktsyre i produktene, er det slik at du må bruke en solkrem i tillegg pga. pigmentflekker? mener jeg leste noe sånt et sted. 🙂

 17. Kristina Andersen

  Christine: Bare når du er i solen 🙂 Den store tuben med krem har som sagt solfaktor 30 i seg 🙂

 18. Charlotte

  Hei:-) er student så har ikke råd til å bruke så mye penger. Hvis du kun skulle valgt tre produkter av de, hvilke ville du gått for da?:)

 19. Kristina Andersen

  Charlotte: Syrepadsene, niactil kremen og den store tuben med ansiktskrem 🙂

 20. Martine

  Jeg har lenge hatt lyst til å prøve Elixir-produktene. Helt siden du fortalte om de første gangen 🙂 Vet du om de kan lysne eller fjerne pigmentflekker? Du skriver at den reparerer solskader, så kanskje det er det samme? Unnskyld hvis jeg stiller dumme spørsmål! Jeg er bare ikke så flink på slike ting. Er disse produktene cruelty free? Jeg vet at du bryr deg om dette, så det er kanskje et teit spørsmål. Uansett, tusen takk for dette innlegget! Du er nydelig <3 God påske videre! Klem fra Martine

 21. kristin

  Hvilken rens bruker du?

 22. Kristina Andersen

  Martine: Den store tuben med ansiktskrem jobber mot solskader, så jeg tror faktisk den kan fjerne pigmentflekker, ja. Hør med noen som selger Elixir for å være sikker, men jeg er gaaaanske sikker på det altså 😀 KLEM!

 23. Til Charlotte:

  Er selv student og jeg bruker elixirprodukter. Fikk bakoversveis av prisen, men har faktisk hatt niactilen, en tube med acticlear og rensen i over et halvt år, og de er ikke i nærheten av å være tomme enda! Det eneste jeg har kjøpt nytt av, er de peeling padsene. Så i lengden er det faktisk ikke så dyrt 🙂

 24. Benedicte

  Kommer nok definitivt til å prøve noen av disse produktene 🙂 du stråler!!

  Kunne du oppgitt prisen på de tror du? har prøvd å finne prisliste på nett, men finner ikke noe (: ha en fin kveld!

 25. Martine

  Tusen takk for svar! 🙂 Jeg skal ta kontakt med noen jeg vet selger Elixir her i nærheten, så kan jeg høre hva de sier. Det hadde vært fantastisk i så fall! Huden din er perfekt! Klem tilbake!

 26. Hvilken av disse produktene synes du hjelper mot store porer? Jeg sliter med det på nesen og mener du nevnte at du også gjør det, så vurderer å kjøpe Niactil hvis det var den som hjelper på det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *