SNAPCHAT FUN

Nå er det en evighet siden sist jeg viste dere mine siste snaps! Jeg har vært på hele tre turer uten å dele bilder med dere, så her kommer det et lite utvalg fra USA, Oslo og litt hjemme. Om du ikke allerede følger meg der, så må du gjerne gjøre det! På snapchat oppdaterer jeg gjennom hele dagen, spesielt de gangene jeg er på ferie og ikke sitter fult så mye på dataen. Jeg syns snap er så fint, det gir et mye mer naturlig og friskt bilde av livet mitt enn hva bloggen kanskje gjør. Tenker at det må være gøy å se litt uhøytidlige bilder som ikke er tatt med speilrefleks, samt litt morsomme filmer i blant. Ser forresten at både Kourtney Kardashian og Kendall Jenner også har kommet seg på snap, og jeg digger å følge de! Ler meg jo halvt ihjel.. Har dere tips til noen kule snapchatters jeg burde følge, så må dere mer enn gjerne skrike ut 🙂

FOLLOW ME ON SNAPCHAT – LADYYYKA

17 thoughts on “SNAPCHAT FUN

 1. Lene E says:

  Du lever virkelig livet! Skulle ønske jeg var like flink til det. Dagene blir så fort til rutiner og begrensninger 😦

 2. jesus4areason says:

  Ååå elsker og se snapchat bilder, men er alt for dårlig til og oppdatere selv 🙂 Kos deg i dag <3
  // Benedicte

 3. Anonym says:

  Ååh, lille Lykke!! Kan jeg spørre åssen du kjenner Esther? Verdens koseligste dame 😀
  til du over, hunden har hareskår 🙂 Slik vi mennesker også kan bli født med, hun har det like bra fordeom ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *