SNAPCHAT FUN

Nå er det en evighet siden sist jeg viste dere mine siste snaps! Jeg har vært på hele tre turer uten å dele bilder med dere, så her kommer det et lite utvalg fra USA, Oslo og litt hjemme. Om du ikke allerede følger meg der, så må du gjerne gjøre det! På snapchat oppdaterer jeg gjennom hele dagen, spesielt de gangene jeg er på ferie og ikke sitter fult så mye på dataen. Jeg syns snap er så fint, det gir et mye mer naturlig og friskt bilde av livet mitt enn hva bloggen kanskje gjør. Tenker at det må være gøy å se litt uhøytidlige bilder som ikke er tatt med speilrefleks, samt litt morsomme filmer i blant. Ser forresten at både Kourtney Kardashian og Kendall Jenner også har kommet seg på snap, og jeg digger å følge de! Ler meg jo halvt ihjel.. Har dere tips til noen kule snapchatters jeg burde følge, så må dere mer enn gjerne skrike ut 🙂

FOLLOW ME ON SNAPCHAT – LADYYYKA

17 kommentarer

 1. Ida Caspara

  Snapchat er en morsom ting å ha og å følge andre 🙂 Morsomme bilder du har tatt her :)<3

 2. Du lever virkelig livet! Skulle ønske jeg var like flink til det. Dagene blir så fort til rutiner og begrensninger 😦

 3. Sunniva

  Kim K er også på snapchat 🙂 «KimKardashian» heter hun på snap!

 4. hvor er nike joggedressen fra? 🙂

 5. jesus4areason

  Ååå elsker og se snapchat bilder, men er alt for dårlig til og oppdatere selv 🙂 Kos deg i dag <3

  // Benedicte

 6. therese

  alle de søskna der er på snap 😉

  kim: kimkardashian

  kylie: kylizzlemynizzl

  rob: robphuckedme

 7. Kristina Andersen

  Sunniva: I know! 😀 Følger de alle.

 8. Kristina Andersen

  Oda: Retro 🙂

 9. Du burde følge «Makeupmalin»

 10. Kristina

  Whaaat, hva er Kendall sin??

 11. Kristina Andersen

  Kristina: Kendalljenner 🙂

 12. hva er det som har skjedd med snuten til hunden på siste bilde? :S

 13. Klokken din!!!!!!!!!

 14. Ååh, lille Lykke!! Kan jeg spørre åssen du kjenner Esther? Verdens koseligste dame 😀

  til du over, hunden har hareskår 🙂 Slik vi mennesker også kan bli født med, hun har det like bra fordeom ♥

 15. Ooomg – HVOR har du kjøpt nike dressen? 😍

 16. Hva er khloe sin???

 17. ROLEX ELLER…SÅ SÅN UT MED VINEN

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *