Langtur på Flekkerøya

Hei langfredag! For en deilig dag. I dag har jeg vært på langtur sammen med familien, og vi var ute i flere timer. Vi la turen ut på Flekkerøya, hvor vi trasket i noen utrolig fine turløyper, og til slutt endte opp med utsikt til Oksøy fyr. Her slo vi oss ned, rigget til med bål, grillet pølser og koste oss en hel haug. Og i dag lærte jeg jammen et nytt tips til deilig tursnacks! Har dere prøvd grillet banan før? Du tar en banan, deler den i to på midten, legger sjokolade oppi og griller den på bålet en liten stund. Dette må dere love meg å prøve på neste båltur, det var helt ekstremt godt altså. Mmmm!

Er ikke det nederste bildet helt nydelig? Norge er virkelig så fantastisk fint! Min lillebror, fetter og onkel badet faktisk her i dag, og jeg tror de alle tre holdt på å krepere av hvor kald vannet faktisk var…. Haha! Jeg holdt meg fint unna plasking denne gangen, men gjett om jeg skal ta båten ut hit når sommeren kommer, da! Dykke i det krystallklare vannet og slikke sol på klippene. For et sted 🙂 I dag var virkelig en superfin dag, frisk luft og kvalitetstid med familien – bedre kan det jammen ikke bli!

Håper dere også nyter en fin langfredag ♥ 

19 kommentarer

 1. Badet EIRIK ANDERSEN LUND? Det tror jeg dessverre ikke på…

 2. jesus4areason

  Vi lever i et nydelig land. Så fine bilder 🙂 <3

  // Benedicte

 3. Dette ser heeelt fantastisk ut! 👌 God påske, Kristina. Helt glemt å si det

 4. hvor har du kjøpt jakka og buksa?:)

 5. Hei. Hvor på Flekkerøya startet turen, slik at du kommer deg dit? Er det en løype, liksom? 🙂

 6. wonderful pics!! 🙂

 7. Johanna

  God påske, Kristina! Det er sjelden jeg skriver noe her inne, men plutselig syntes jeg jaggu det var på tide å si at jeg virkelig setter stor pris på bloggen din. Det virker som du sprer mye glede rundt deg! Og denne gleden klarer du til og med å formidle til meg som leser. På kjipe dager blir jeg gjerne litt blidere etter å ha tittet en tur innom her. Ønsker deg en fortsatt fantastisk påske! 🙂

 8. Lillian

  For en HERLIG dag det ser ut som!:) Hvor er buksa fra, og hvilken er det? Den var OUTSTANDING!!:))

  Ha en flott påske videre!:)

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Johaug 🙂

 10. Kristina Andersen

  Johanna: Så koselig at du la igjen noen ord her, Johanna! Nå ble jeg skikkelig glad 😀 Håper du nyter påsken. fine deg <3

 11. Kristina Andersen

  Lillian: Den er fra Therese Johaug sin kolleksjon. Digger den! Perfekt turbukse 🙂 God påske Lillian!

 12. Nydelig! Ååå har sykt lyst å være venninne med deg. Kom til trondheim så kan vi feste haha 😀 supersøt er du

 13. LisaLDN

  Sjukt nydelige bilder, det må ha vore ein heilt fantastisk tur! Vatnet ser veldig fristande ut, sjølv om eg kan tenke meg at det har vore kaldt! 🙂

 14. Så morsomt at du prøver deg på posering som ser helt latterlig ut. Totally fail liksom..

 15. Anonym: Morsomt at du prøver deg på troll kommentar – totally fail liksom 😛

 16. Fy fader så fint det var der!! Jeg skal i bryllup i Kristiansand til sommeren, da håper jeg at jeg får tid til å oppleve skjærgården også😊

 17. Linn Berget

  Ser helt fantastisk ut. Ser jo nesten ut som syden på det nederste bildet;)

 18. Linn Berget

  Ser helt fantastisk ut. Ser jo nesten ut som syden på det nederste bildet;)

 19. Christin

  Hei. Jeg og min familie skal til Kristiansand i sommer, gleder meg sånn. Skal leie en leilighet på Flekkerøya, så var veldig koselig å se disse bildene. Jeg er ikke kjent i Kristiansand, skal i dyreparken såklart. Er det noe vi bare ikke må gå glipp av når vi er der ( har to mellomstore barn).

  Kanskje du kan lage et innlegg til oss «turister», hadde satt stor pris på det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *