Hverdagslykke

OF THIS BE SURE: YOU DO NOT FIND THE HAPPY LIFE. YOU MAKE IT.

pics: weheartit

God tirsdagsmorgen, mine fine! Er du klar for en ny og deilig dag? Det er jeg 🙂 I går hadde jeg en helt nydelig kveld, en time før jeg skulle til Hilde, fant jeg ut at jeg ville få med meg solnedgangen på Odderøya. Så jeg snørte på meg skoene i rekordfart, hoppet i joggedressen og kjørte avgårde til Kristiansand for å legge på kveldstur. Bare jeg og Milo, så koselig! Etter å ha powerwalket rundt i 40 minutter, rakk jeg akkurat å komme til toppen av fjellet for å få med meg den magisk fine solnedgangen jeg hadde så lyst å se. Herlighet så fint det var! Hverdagslykke på høyt nivå, å kunne se noe så flott. Kamera var ikke med meg, noe jeg er glad for – i blant er det viktig å kunne nyte ting uten å måtte se det gjennom en kameralinse. Etterpå gikk turen til bestisen, hvor hun hadde hjemmebakt brød og eggerøre til kveldsmat. Hverdagslykke! Håper denne dagen blir like fin.

8 kommentarer

 1. Solveig

  Så fin collage! Mulig om du kunne gjort den om slik den passer som bakgrunn på Mac?😄 Konne gjerne tenkt meg denne som bakgrunn!

 2. Hverdagslykke er lykke! 😀

 3. LisaLDN

  Åh, høyres ut som ein nydelig tur! Deilig å ikkje ha med kamera også, det er viktig å sjå ting uten linser og filter av og til 🙂 <3

 4. Kristina Andersen

  LisaLDN: Helt sant. Viktig å ta seg tiden til å bare nyte i blant 🙂

 5. Kristina Andersen

  Solveig: Bildene er dessverre slettet.. Men godt tips! Jeg skal prøve å lage noen bakgrunner til dere jeg 😀

 6. Det er så bra og riktig å bare nyte av og til. Alt må ikke dokumenteres på mobilen!

  Det hørtes ut som en perfekt hverdags lykke dag. Bør veldig inspirert til å invitere en venninne som bor i samme borettslag hit til hjemmebakt brød, eggerøre og te. Men må bli etter påsken!

  Nå i kveld skal sykkelen fram, jeg skal sykle til trening. Tenker at det er bra, sykle, så trene rompestyrke på senteret og så sykle hjem. Herlig at det bare er oppover hjem da. Men det blir en god start på påskeferie, endelig ferie!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 7. Elisabeth

  Hverdagslykke er også uten tvil å kunne bestille cruise med den rabattkoden du gav oss, vil bare benytte muligheten til å si tusen takk 🙂 Vi har bestilt cruise neste vinter med det nye skipet Harmony of the seas, gleder oss veldig allerede!! Ser helt eventyrlig ut med de innleggene du la ut fra ditt cruise 🙂

 8. Kristina Andersen

  Elisabeth: Så herlig Elisabeth! Bare å glede seg nå <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *