Uteligger Andersen & Dajana Makeup

Når man ufrivillig har sovet ute natten før og er døden nær dagen derpå, da er det lov å ta seg ei litta bloggfri – ikke sant? Jeg hadde rett og slett ikke sjans i går, og sov hele dagen etter at jeg kom hjem til Kristiansand. Lørdagen med Wulff og jentene ble ganske så galehus, og jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne. For å si det sånn, Ida kom seg aldri på byen og dro hjem for å sove – mens jeg dessverre fant ut at jeg ville ha noen ekstra timer til å leke apekatt på byen. Så kom problemet da, når jeg omsider kom meg hjem til Tjuvholmen og ringte på døra til Ida, som tydeligvis lå i koma og ikke hørte ringelyden. Hva gjør man da? Jeg vet ikke med dere, men jeg tuslet først bort på The Thief for å leke storkar og be om en suite (som de heldigvis ikke ville gi meg), så ringte jeg febrilsk rundt til både USA, Bergen og Trondheim for å be om hjelp, før jeg innså at ingen kunne redde meg og jeg måtte sove utenfor blokka i natt. Så da pakket jeg beina inn i kåpa, felte noen tårer fordi jeg var sikker på at jeg kom til å fryse ihjel (hva da dramatisk..) og la meg til å sove – helt til naboen til Ida skulle hjem og slapp meg inn i oppgangen. Har aldri vært så lykkelig over å se en gang i hele mitt liv! Sov en stund i gangen også, før min kjære Ida endelig våknet fra koma og lot meg komme inn i leiligheten…. Ler meg ihjel! Ingen tvil om at partyhatten skal legges på hylla på ubestemt tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAJANA MAKEUP

Men, over til dagtid på lørdagen – hvor vi ble sminken så fint av flinkeste Dajana. Dere vet jo at jeg digger contouring, og er det noen som er kjent i makeup-verdenen for nettopp dette, så er det Dajana. Hun er rett og slett helt rå! Dajana kan akkurat samme teknikker som Kardashian klanen får av sine makeupartister, derfor var jeg ekstra gira på å lære noen triks. Det er helt sykt hvor mye sminke og markering kan forandre ansiktet! Jeg lært utrolig mye på lørdagen, og har en smørbrødliste med produkter jeg må skaffe meg nå. Haha! Dajana er ikke bare helt utrolig dyktig i det hun driver med og definitivt den flinkeste som noen gang har sminket meg, men hun var også et fantastisk flott menneske. En ordentlig snill og god jente, som fortjener all suksess hun har!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns resultatet ble så fint! Og øynene mine? Hjelp, jeg har aldri fått frem blåfargen så godt før! Må lære meg å bruke mer riktige farger selv, da øyenfargen min popper veldig med en kombinasjon av brun og gull. Jeg lærte utrolig mye av Dajana, så jeg tenkte å prøve meg litt frem selv, og kanskje lage et contouringinnlegg til dere i nærmeste fremtid 🙂

25 kommentarer på “Uteligger Andersen & Dajana Makeup

 1. Henriette skriver:

  gud, skulle ønske jeg og kunne blitt opplært av dajana! Jaja, får nøye meg med en god venninne av meg som holder på å utdanne seg som makeupartist nå – Hun heter @idabh på instagram! Og tro meg, dette er et navn som bør legges merke til før hollywood kommer og kidnapper henne!

 2. anja skriver:

  Seriøst, er det mulig? Du klarer det utroligste. Dårlig gjort av de du var med ut da som bare forlot deg ute på gata! Stakkars, ikke så gøy å sove ute og jeg skjønner at du tok det litt rolig i går. Jeg hadde vært så dårlig jeg, tåler jo ikke å drikke. Hehe. Men håper du kommer deg nå, of får en fin mandag.
  Så utrolig pen, flott sminket!!
  Hva er dine påskeplaner?
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Trudebr skriver:

  Hahahaha eg dør av deg 😂😂😂 partystjerna! Til USA og Bergen til og med, fyysøren 😂 Høres ut som en minnerik kveld da!
  Du blei nydelig med sminka! Big hug <3

 4. Emilie skriver:

  Takk for de BESTE latterkrampene i hele livet mitt. Du er den søteste, morsommeste og snilleste jenta på jord. Gleder meg til neste gang du er I oslo igjen kjære <3
  KLEM

 5. Jeanette skriver:

  we,dette så jo nesten ikke ut som deg engang :O
  men det er kjempegøy at man kan gjøre så mye med sminke. jeg ha prøvd meg på det er før,men endte bare opp med å se veldig rar ut!
  får det bare ikke til

 6. Kristina Andersen skriver:

  Emilie: I like måte min fine venn! For en helg <3 Gleder meg allerede til neste gang! STOR klem 😀 <3

 7. Kristina Andersen skriver:

  Jeanette: Er faktisk ikke såå vanskelig. Skal prøve å vise dere en gang, ikke at jeg er så flink selv, men jeg kan jo litt 😀

 8. Kristina Andersen skriver:

  anja: Ingen som forlot meg, jeg som ville bli igjen på byen med noen venninner av Ida 🙂 Hehe.. Litt usikker på hva jeg skal i påska, tar det litt som det kommer 😀 Hva skal du da, søta? Klem!

 9. Lina skriver:

  Hahahah ler meg ihjel av deg <3 favorittbloggern min! Syns sminkinga var superfin, men jeg liker faktisk bedre den sminken du bruker til daglig 🙂 Da ser du mer naturlig ut, og du er jo så pen <3

 10. anja skriver:

  Bra du ikke ble forlatt da. Skal jobbe til og med i morgen, så er det ferie. Da blir det noen dager på hytta sammen med mamma og pappa, og tvillingsøster. Bøker, spill og langrenn og minst mulig godteri! Klem fra meg til deg, hilsen Anja
  Kos deg!

 11. Kamilla Haaland skriver:

  HAHA. Fikk meg en god latter her nå! Så forresten også noen ville snaps, så ut som dere hadde det moro 😉

 12. Julianne skriver:

  Øynene var stunning, men liker aller best din daglige sminke når du ordner det selv. Du er så utrolig vakker. Skikkelig heldig. Hørtes ut som en gøy helg haha! Klem til deg fineste favvo-bloggeren.

 13. Lene skriver:

  Hahah!
  Husker jeg sovnet under et tre engang, med min retningssans på fylla måtte jeg bare gi opp å finne vegen hjem!
  Så komisk i etterkant, har vertfall noe og le av.

 14. Kristine skriver:

  Digger bloggen din og når jeg leste overskiften og leste innlegget syntes jeg skikkelig synd i deg for å ha måtte sovet ute om natten. Men så leste jeg Ida sitt blogginnlegg hvor hun skrev at det bare var i 20 min. Må innrømme at i ditt innlegg fikk jeg inntrykk av at du sov ute i mer enn 20 min da , siden du skrev at du først måtte sove uten for også kom naboen så måte du sove litt i gangen før hun våknet. Så bare av ren nysjerighet sov du bare ute i 20 min ? eller er det ida som ikke helt viste hvor lenge hun hadde sovet? Uansett så var det en morsom historie hehe og følte med dere på snap og så ut som dere koste dere 😀

 15. Kristina Andersen skriver:

  Kristine: Hehe, det var MYE mer enn 20 minutter.. Ida hadde nok ikke helt peiling, da hun lå inne å sov :p

 16. Blå øyne skriver:

  Lurte på om du husker hvilkne øyeskygger hun brukte på øynene? Har også blå øyne og sliter med å finne fine farger som får de til å poppe slik dine gjør her. Nydelig sminke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *