Tjen penger på meningene dine

annonse

Har du hørt om Meningstorget.no? Dette er en supersmart tjeneste hvor du blir belønnet av brands som ønsker tilbakemelding på nye produkter og tjenester. Meningstorget aksepterer for tiden nye paneldeltakere som de betaler cash via PayPal for å si meningen sin. Dersom du er kjapp og registerer deg de neste dagene, så øker du sjansen på å bli med på nye spennende undersøkelser. Det jeg synes er bra med Meningstorget er at jeg blir med i en eksklusiv gruppe som tester nye produkter og tjenester før de blir tilgjengelige på markedet, slik at jeg kan være med på å påvirke selve produktutviklingen. F.eks kan du få tilsendt produkter som bedrifter ønsker å teste ut på det norske markedet. Du kan også bli spurt om å vurdere nye reklamekampanjer og bli bedt om å si meningen din om nye spennende innovative konsepter. Hadde det ikke vært kult om du ble bedt om å teste ut iPhone7 før den blir tilgjengelig på markedet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA BLI BELØNNET FOR DINE MENINGER

Meningstorget.no, kan du delta i undersøkelser og tjene litt ekstra penger via PayPal og få belønninger som for eksempel gavekort eller kuponger hos forskjellige nettsider. Det er selvfølgelig gratis og registrere seg, en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg en ekstra runde shopping, en god middag på restaurant med noen du er glad i eller kanskje litt ekstra lommepenger til ferien – er dette absolutt en ting du burde sjekke ut 🙂 Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REGISTRER DEG HER

Det som skjer når du registrerer deg, er at meningstorget.no setter deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Her har du altså en unik sjanse til å påvirke både produktene og tjenestene du bruker i det daglige. Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger – og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Foretrekker du kontanter via PayPal eller gavekort fra kjente nettbutikker? Uansett hvs du velger, så kan du begynne å løse inn så snart du har over 30 kroner. I tillegg har meningstorget.no en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne 35 000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 kommentarer på “Tjen penger på meningene dine

  1. M skriver:

    Åh, har du sminket deg med konturering på disse bildene? Så annerledes og spennende! Hadde vært gøy om du kunne vise litt!;)

  2. Anonym skriver:

    Er 1 poeng = 1 krone? 🙂 Har samlet 160 poeng, men finner ingen informasjon om hvor mye dette er i kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *