Sneakers and light jeans

God morgen fra Tjuvholmen

Her sitter jeg å koser meg med en kopp kaffe og hjemmebakte rundstykker, Ida er så flink til å varte opp! I går hadde vi en rolig fredagskveld hjemme i joggedress, med sushi takeaway og film snurrende på skjermen. Vi måtte nemlig lade opp til i dag, hvor vi har mye gøy på planen. Om ett par timer skal vi avgårde for å bli sminket av en utrolig dyktig jente som er kjent for å skape de sykeste looks med conturing, så dere kan tro jeg gleder meg! Etterpå må vi rundt å ordne ballonger og litt morsomheter til i kveld, da braker det nemlig løs med girlsnight, vin og hygge på hotell. Blir kjekt å se venninnene til Ida igjen! Vi sees igjen senere, skal selvfølgelig vise dere sminken – jeg er så spent på hvordan det blir 🙂 Iiiih!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA givenchy veske – hm jeans – zara kåpe – converse sko

28 kommentarer på “Sneakers and light jeans

 1. Tove skriver:

  Til deg Anonym som ikke tør å skrive fult navn engang. Hva feiler det egentlig deg som skriver stygge kommentarer om og om igjen.Du burde skamme deg.Hadde du sett like slank,trent og vakker ut som Kristina gjør, så hadde det ikke vært farlig.Synes mest synd på deg,du må ha store fritidsproblemer og det oser missunelse av deg

 2. Anne Mette skriver:

  Åh, du er så vakker! Syns du og Ida skulle vurdert å lage videoblogg sammen en dag, hadde vært så gøy!
  Ha en fortsatt super Oslohelg! U deserve it! <3

 3. Charlotte Tunes skriver:

  Store jenter som kan kle seg?! Hva i svarte er det for en kommentar å si? Vet du hva Kristina.. Du er ikke noe stor.. Du er rett og slett strålende vakker, og du viser til sunne verdier og holdninger – det er fint det! Håper du koser deg masse med Ida, fine deg <3 Stor klem!

 4. Trine skriver:

  Haha, tipper du er superdårlig i dag etter at jeg så mystoryen din fra i natt! Hahah, å shotte sprit sånn der har jeg aldri sett en jente gjøre!:D you rock, og god bedring i dag:D

 5. Therese skriver:

  Du som har kommentert lengre opp om store jenter som kan å kle seg: det er den latterligste kommentaren jeg har lest på lenge!! Kristina er vel rimelig langt fra det som karakteriseres som «stor»!!!
  Du et smashing som alltid Kristina! Ønsker deg en superfin påske!

 6. Kristine skriver:

  For en latterlig kommententar fra anonym over her, Kristina er da langt i fra stor.
  Tror heller vi sier sunn, veltrent og slank! Du ser helt smashing ut 🙂 Håper du koste deg masse i går!

 7. Hjertejubel skriver:

  Dere – jeg er enig med dere, Kristina er langt i fra det JEG mener er stor. I mine øyner er hun slank, SUNN og så hinsides vakker.
  Men kommentaren fra anonym over her oppfatter i allefall ikke jeg som mobbing eller sarkastisk? Dere MÅ ikke klikke vinkel bare fordi noen har en annen mening enn dere selv? Jeg ser dette så himla ofte! Vi er forskjellige, og har heldigvis forskjellige meninger og oppfatninger om ting, og faktisk må jeg si at jeg mener enkelte av dere overreagerer på noe som tilsynelatende er en velment kommentar fra anonym her.
  Bare en tanke, og igjen, Kristina du er goals i mine øyner, men jeg håper at det jeg mener kommer frem skikkelig her 🙂

 8. Hjertejubel skriver:

  Haha oi shit. Nå husker ikke jeg om jeg husket å fylle ut informasjonen min. Men kommentaren om å ikke overreagere på andres meninger – MIN!

 9. anja skriver:

  Flott og kult antrekk. Håper du koste deg i Oslo, og jeg håper det ikke var sprit i vodka flasken du drakk fra i går!! Hehe. Da er det sikkert grunnen til litt stille fra deg, hehe!!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 10. Anonym skriver:

  Blir så lei meg når jeg leser at noen mener du er stor. Om DU er stor, hva er jeg da? Du er så slank og pen du, Kristina:)

 11. Silje skriver:

  Hva skjer med jobben din i dag? Du har glemt å ringe inn å si du er fyllesyk..?
  Hardt å være blogger,si.. :p

 12. Cecilie skriver:

  Hei! Usikker på om du har nevnt det tidligere, men hvor kjøpte du veska di? og hvor mye kostet den? Jeg har tenkt å kjøpe den selv, men er litt usikker på hvor 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *