HAPPY WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE IT A GOOD ONE

Som jeg koser meg i Oslo hos Wulffen min. Blir ikke større gjensynsglede enn dette! I dag har vi vært på hyggelig lunsj sammen med Ingvill og Tone i side2, før vi tok turen til Bogstadveien og trålte butikkene i fult raseri for å finne klær til morgendagen. Humøret ble ikke akkurat bedre av at ingen av oss fant en eneste ting, men heldigvis hjalp det med litt rosévin i solen. Hehe, er det mulig? Alle fineklærne mine ligger jo nedpakket i søppelsekker hjemme, så jeg orket rett og slett ikke starte leteaksjon etter kjole før jeg dro. Nå angrer jeg mildt sagt på det valget, for jeg blir garantert seende ut som en søppelsekk på byen i morgen.. Vi får se om jeg rekker en liten runde til i butikkene 😉 Hva er planene dine for helgen? Ønsker deg en digg fredagskveld

13 kommentarer på “HAPPY WEEKEND

 1. anja skriver:

  Så koselig helg for deg da.jeg er på jobb i kveld, og skal jobbe fra imorgen av til søndag morgen
  Men i kveld etter jobb sksl jeg spise pizza helt alene og kabskje ta et glass vin. Kos deg her i Oslo, og du kan vel aldri bli seende ut som en søppelsekk!! Kos deg.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. LisaLDN skriver:

  Åh, ser ut som om været er fantastisk i Oslo! Har tatt turen til København i helga, og her er det IKKJE so varmt som eg hadde håpa på 😛 De må kose dikkan masse, til tross for mangel på nytt outfit 🙂

 3. KatrineBB skriver:

  Kos dere i kveld og i morgen 🙂 Jeg er på vei hjem etter en helt fantastisk påskelunsj på jobb som gikk fra 14-18 🙂 Har dere tips til utesteder for vår alder? Er ny i byen og vil utforske litt 😀

 4. Kristina Andersen skriver:

  maria: De er tattovert, men jeg tegner fasongen annerledes og gjør de bredere med brynpenn 🙂

 5. Sara skriver:

  Kom innom espresso house på Aker brygge etter kl 16 så skal du få se en jente bli stressa av kjendis hihi! (Hørtes ikke ut som jeg var 23 år eller stalker som vet at Ida bor i nærheten, neida,Joda, neida) God helg si!

 6. Torunn skriver:

  Kjære vakreste Kristina 🙂 Du som er så nydelig fra naturens side.. Hva gjør du med de bryna dine? Det blir så feil i alt annet som er så fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *