Ta deg litt fri, du!

Det farlige med å være sin egen sjef og selv bestemme arbeidstider, det er når dette fine været leker seg utendørs. Da blir jeg nemlig veldig god på å gi meg selv nettopp fri, med egenskrevet beskjed om at jeg må nyte dagen. Ingen tvil om hvem som stikker av med «verdens beste sjef» tittelen i dag ass…. Haha! Så ja, i dag har jeg hatt fri – men skal selvfølgelig ta igjen tapt arbeid ikveld 🙂 Jeg har nemlig storkost meg med Mommo! Vi dro på café, spiste deilig lunsj i solsteiken og vandret rundt i shoppinggatene. Bare vi to, det koseligste jeg vet! Etterpå dro jeg hjem, snørte på meg mine nye freshe joggesko som er like blå som himmelen, og la på langtur utendørs med Milo. Skikkelig deilig! Men nå? Nå er jeg helt kaputt av å ha løpt rundt ute i hele dag, hehe. Er det flere av Norges byer som har like fint vær som oss? Håper solen skinner hos dere alle!

bikbok genser – hm jeans – louis vuitton veske – boots bianco by caroline berg eriksen

42 kommentarer på “Ta deg litt fri, du!

 1. Frida Fjellheim skriver:

  Åh, det hørtes ut som en deilig dag, til tross for at du er litt sliten nå! Vi har også supert vær, så jeg må nok slenge meg på deg og ta meg en løpetur ute 😀

 2. Linda skriver:

  Blir helt matt av folk som tror de kan skrive hva som helst til folk, jeg altså. Synes du er helt nydelig Kristina, det er få som har så god og genuin utstråling som du har!

 3. Tuva IH skriver:

  Herregud, vet ikke om jeg skal le eller grine av det nettrollet som fikk spydd ut at du har lagt på deg. Du har ALLTID vært ei vanvittig vakker jente, og med en fantastisk kropp som de fleste garantert er misunnelige på, og det har du fremdeles! Håper virkelig du vet dette selv og ikke tar til deg de tåpelige kommentarene! Høres ut som du har hatt en super fin dag, så må den bli like fin videre! Klem fra Slettheia! 😀

 4. Kristina Andersen skriver:

  Tuva IH: Tuva, så fint sagt av deg!! Jenter som deg som gjør jobben min så gøy 😀 Takk for kjempefin kommentar <33

 5. Elise skriver:

  Hei, Kristina 😊 Er fast leser, men kommenterer sjeldent (aldri), hehe.
  Måtte bare få sagt at jeg er sterkt uenig med den øverste kommentaren, da jeg synes du så slank og veltrent ut på bildene, og det svarte anntreket både var stilig og flatterende. Fælt at dere bloggere får så mye dritt her i kommentarfeltet.
  Vel, stå på videre! Du er insiprerende på alle måter.

 6. Jeanette skriver:

  haha,må le av kommentaren om at du har lagt på deg.
  Enkelte folk altså!
  Det er superfint vær her i Bergen om dagene,det er så ufattelig deilig!!

 7. Celina skriver:

  LATTERLIG kommentar over her. Du ser FAB ut Kristina. Sunt og godt forbilde!!!! Takk for at du er du 🙂

 8. Maren skriver:

  Herregud så NYDELIG du er, Kristina!
  Så utrolig fint at du har et så godt forhold til familien din og har så mye kontakt med dem. Skulle gitt alt for å ha litt tid med mormoren min igjen <3 Klem! Ha en fin uke

 9. Anne Mette skriver:

  Jeg vet ikke med dette anonymet menneske over her, men jeg har lest bloggen din fast i minst 3 år nå – og det at du har lagt på deg vil jeg si meg uenig i! Og uansett, lagt på seg noen kilo eller tatt av seg noen kilo: Hurra for en sterk og sunn kropp!! Og det HAR DU (!!), det er noe vi alle kan være enige om.
  Jeg vet ikke om en person i hele denne verden med mer utsråling enn deg! Vakrere, mer reflektert jente «kjenner» jeg ikke..
  Du er mitt forbilde på SÅ mange måter. Stå på, du er nydelig <3

 10. Kristina Andersen skriver:

  Anne Mette: Tusen takk Anne Mette! Vi går vel alle opp å ned i vekt gjennom livet, slike ting er det siste jeg har fokus på 🙂 Igjen, takk for fine ord – så god du er!! Klem

 11. Pia Marie skriver:

  NÅr jeg så disse bildene så tenkte jeg ikke at du har lagt på deg!!? Heller tatt av deg. For noen kommentarer du må lese. Håper du bryr deg fint lite om de og ser hvor fin du er. For det er du, virkelig.
  Klem

 12. Kristina Andersen skriver:

  Pia Marie: Det preller heldigvis rett av, etter så mange år som blogger, blir man til slutt så «yrkesskadet» og vant til slike kommentarer at man tenker ikke over det. Men tusen takk, Pia Marie! Du er god du 😀 Stor klem

 13. ida skriver:

  Stygg kommentar anonym, men det er vel lett å sitte anonym å lire av seg! Kan ikke ha det så godt med deg selv?
  Kristina: Har du fått solgt den lyse Antigonaen din? 🙂 Regner med det, men lov å krysse fingrene her 😉
  Ha en fiiin kveld!

 14. Marianne skriver:

  Du er fantastisk Kristina! Elsker bloggen din og du er virkelig en jente jeg ser opp til! (Du ser forresten helt fantastisk ut, jobber hardt på treningsfronten til å ha så en fantastisk kropp som du har!)

 15. LH skriver:

  Jeg blir helt satt ut av at folk tar seg den «frihet» å kommentere andre menneskers utseende.. Jeg kan ikke se at du har lagt på deg, jeg syns du er like flott som vanlig! Og om du vil ta deg litt fri, så tar du deg litt fri! Håper du får en fin arbeidskveld 🙂

 16. Sara skriver:

  Å, blir så innmari lei meg av hvor ekkel noen er. Hvordan, i all verden, klarer noen å lire av seg slike kommentarer? Inneholder ikke verden så mye elendighet at vi må gjøre det vi kan for å bygge hverandre opp? Jeg håper sånn at disse som skriver sånt får grøssinger nedover ryggen i lang tid når de vokser opp, og forhåpentligvis angrer seg over alt de sa for å bygge seg selv opp. Jeg blir kvalm, livet er søren meg for kort til å være stygg med hverandre. Du er fantastisk Kristina, på alle mulige måter, i alle krinker og kroker.

 17. Bente skriver:

  Ikke at det spiller noen rolle, for du er ei flott jente i en flott kropp uansett. Men jeg har tenkt at du har gått NED i vekt i det siste, så merkelige greier 🙂

 18. Cathrine skriver:

  Selv om det ikke hadde spilt noen rolle om du faktisk hadde lagt på deg, så må jeg si at det faktisk ikke er tydelig på noen som helst måte at du har lagt på deg. Det kan IKKE jeg se. Det jeg kan se, er at du har hatt noen veldig fine og kledelige antrekk de siste dagene. Tommel opp!

 19. Anonym skriver:

  Synes du ser helt aldeles fantastisk ut og uansett om du hadde lagt på deg eller ikke – du er vidunderlig vakker om du så hadde vært mangfoldige kilo tyngre eller mindre. Åh, blir helt gal av det fordømte fokuset på vekt og kropp – DET HAR IKKE EN FUCKASKITT Å SI!

 20. Nathalie skriver:

  Her ser man tydelig hvorfor du er så mye syk – du må virkelig begynne å bruke ordentlige sko! 🙂

 21. Ve skriver:

  Haha noen idioter blant leserene dine er vel vanskelig å unngå, håper det er sant at det preller av deg 🙂 Jeg tenkte faktisk at det så ut som du har gått ned i vekt, uansett så er du utrolig vakker og ser så forbanna sterk og sunn ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *