Hotelltips i Fort Lauderdale

Som jeg savner å våkne opp til sol og varme hver eneste dag, titte ut av vinduet og spotte palmer så langt øyet kan se. Nå har jeg vært hjemme i en uke, og jeg er så rastløs at jeg holder på å gå på veggen… Haha! Det å reise er virkelig det beste man kan bruke penger på, opplevelser og minner er uten tvil det jeg vil bli rik på her i livet. Ingenting er som å få oppleve nye steder og kulturer. USA har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt, og jeg gleder meg allerede til jeg kan dra tilbake dit. Kunne jo reist allerede i morgen jeg, men så er det jo kjekt å ha med seg noen på turen også 😉 Haha..

WAKING UP IN FORT LAUDERDALE

Fruktkake med pisket krem og iskald cola light på H20 må dere bare teste ut hvis dere er i Fort Lauderdale. Nydelig med noe friskt etter noen fine timer i sola! Jeg tenkte å komme med et hotelltips til dere også, da mange av dere har spurt om dette. Vi bodde på Ocean B Resort, et supersentralt hotell som bokstaveligtalt ligger på stranden. Den ene delen av hotellet er nylig totalrenovert, og her hadde vi rom. Vi ble helt overveldet av hvor stort og fint det var, to queensize dobbeltsenger til oss begge, stort og moderne bad, og gigantiske vinduer fra gulv til tak med utsikt til stranden.

OCEAN B RESORT

Hotellet hadde også eget strandområde, hvor det var gratis solsenger og håndklær til gjestene. I tillegg til poolområde, med digg uteservering hele dagen 🙂 Sykler kunne også lånes via hotellet, helt gratis. Disse koste vi oss så mye med, det var faktisk helt magisk å hoppe på syklen og sykle i vei langs strandpromeraden på vei for å finne frokost. Det er jo så ubeskrivelig fint i Fort Lauderdale! Vi betalte 6000 kroner for for tre netter på dette hotellet, ganske billig, men med tanke på at resortet snart er ferdig renovert, kan jeg fint se for meg at prisen vil stige ganske mye. For dette hotellet var virkelig superflott, vi kunne ikke valgt et bedre sted å bo! Så dersom du skal til Forte Lauderdale en eller annen gang, anbefales Ocean B Resort på det sterkeste. Dersom dere lurer på noe om Fort Lauderdale, må dere selvfølgelig spørre – så skal jeg svare så godt jeg kan

11 kommentarer på “Hotelltips i Fort Lauderdale

 1. C skriver:

  Veldig fint hotell:) Skulle gjerne bodd der, men jeg er som oftest så lenge på tur når jeg først reiser, at jeg sjelden tar meg råd til slike hoteller (også fordi jeg stort sett bare dusjer og sover der). Men skal jeg en gang til Fort Lauderdale, så skal jeg jammen bo på dette hotellet;)
  Jeg bare lurer på en ting. På forrige innlegg spurte både jeg og en til hvor du egentlig skulle reise ihelga. Det betyr jo ingenting for meg egentlig, men blir jo nyskjerrig når man leser en blogg, og du skriver at du egentlig skulle ut på en reise, uten å si noe mer;) Derfor lurer jeg bare på hvorfor du skriver om det, men ikke svarer på spm?

 2. Charlotte Tunes skriver:

  Kanskje jeg må ta sommerferien hit neste år! Helt fantastisk altså 😀 Håper helgen din blir superfin <3

 3. Kristina Andersen skriver:

  C: Jaa, hotellet er superfint! Anbefales 🙂 Rett og slett fordi noen ting vil jeg holde privat, hehe. Det var bare en weekendtur 🙂 God helg!

 4. Kristina Andersen skriver:

  Charlotte Tunes: Det ville jeg gjort hvis muligheten kom, Charlotte! Helt maagisk sted å feriere på 🙂 God helg fine deg!

 5. Ingvild F. Falck-Ytter skriver:

  Så helt utrolig ut! OG HELT ENIG! Det beste man kan bruke penger på er faktisk reiser og opplevelser <3

 6. Thefashionbible.blogg.no skriver:

  Hei😊 ville bare si at jeg digger bloggen din! Fine bilder og bra innhold! 😊
  Håper du får en fin lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *