Ute av rytmen

Happy monday, you guys! Denne oppdateringen burde vært ute for lenge siden, men jeg er overhodet ikke tilbake i norsk døgnrytme enda. Jobbet til tre i natt, og sov til klokken ti. Hehe, føler meg som det problembarnet – i mitt hode skal jeg jo være våken 06.00 hver eneste dag. Satser på at ting går tilbake til normalen snart, hvis ikke må jeg bare ta en god, gammeldags runde med døgning 🙂 Planen for dagen min er å ta igjen tapt arbeid, jeg har så mye hengende over meg nå at jeg får hjertebank av bare tanken og mailboksen sprenger vel snart. Så jeg blir sittende foran skjermen til i kveld, da skal jeg først på en privatvisning på en leilighet og så videre på besøk til min kjære Celina. Finfin start på den nye uka!

Håper du har hatt en fin helg, og er klar for denne mandagen? Sees igjen litt senere

Acne: jeans – Zara: genser & skjerf – Bianco: sko – Louis Vuitton: veske

18 kommentarer

 1. Hvilken størrelse er vesken din i?:) 30/35? Den er så fiiin, så jeg sparer til en selv!

 2. Kristina Andersen

  Marthe: Er faktisk usikker :/ Men det er den største av de minste, troooor jeg 🙂

 3. Ingvild L

  Håper du får en fin uke! 🙂

 4. Anette K

  Huff, jeg syns aldri døgning funker noe spesielt bra. Haha! *Dårlige minner*

  Men du får ha masse lykke til på visning! 🙂

 5. Å fineste kusina mi

 6. Kristina Andersen

  Ingvild L: Like så kjære deg <3

 7. Kristina Andersen

  Anette K: Takk Anette! 😀

 8. så fiin du er. Håret ditt er virkelig så on point! takk for inspirerende innlegg, kjære du. ha en fin dag 🙂

 9. Kamilla Haaland

  Jet lag is a bitch. Du ser hvertfall strålende ut som vanlig! 🙂

 10. klokka 06 hver dag?? Helger også? Shiit, på dager hvor vi ikke har forelesning så lar jeg meg ligge til hvertfall 9. Syns det er en fin tid å stå opp på 🙂 Ellers blir jo dagen så lang og kjedelig. hehe

 11. Marthe: Det ser ut som størrelse 30 🙂

  25 er den minste størrelsen, Kristina!

 12. Heisann.jeg har et spørsmål som ikke akkurat handler om blogginnlegget, men fyrer løs likevel. Vi skal på cruise i juni, og lurer litt på hva kleskoden er ombord?! Kjenner jeg får litt panikk om en må «stivpynte» seg hver kveld… Og hvordan gjør en det ang tipsing til besetningen ombord? Tusen takk for svar:)

 13. Kristina Andersen

  Linn: Nei, vi gikk i strandkjoler cirka hele tiden.. Haha! Du kan kle deg formelt de kveldene det er formall dinner, kun om ønskelig 🙂 Du sitter på bord med de du selv ønsker 🙂

 14. Victoria

  Jeg lurer på om det ble noen veskekjøp mens du var i USA? 🙂

 15. Kristina Andersen

  Victoria: Nei 🙂

 16. Den genseren så utrolig digg ut!! Er det lenge siden du kjøpte den? Eleør tror du man fortsatt kan få kjøpt den i en Zara butikk? 🙂

 17. Kristina Andersen

  Emilie: Det er leeenge siden, så det tviler jeg dessverre på Emilie :/

 18. Michaela

  Tusen takk, kjære deg! Gjelder det trusene også? At jeg bør gå opp et hakk i størrelse?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *