Kom sommeren i forkjøpet

annonse

Når vi dro på ferie denne gangen, var jeg seriøst så blek på kroppen at jeg sverger jeg så blå ut. Det har vært lite soling i vinter, og jeg er heller ikke fan av solarium – så da blir det naturligvis slik. Likevel nekter jeg å sprade rundt på stranda i bikini, seende ut som en blåhval… Lol! Så da blir det tiltak og litt juks, mens brunfargen jobbes med mens jeg allerede er brun. Hvordan? Selvbruning, selvfølgelig! Vita Liberata sin pHenomenal mousse var med i både min og Hilde sin koffert, og den funker som fy!

BRUN ÅRET RUNDT

Det jeg liker best med denne selvbruningen, er at den faktisk varer. Jeg smurte meg første kvelden på tur, og det var den eneste gangen jeg trengte å gjøre det. Fargen varer nemlig lenge, til tross for at jeg badet i saltvann x-antall ganger hver eneste dag – gikk ikke fargen av. Og når den først forsvant, merket jeg ikke noe til det – fordi huden min hadde tatt god farge av sola. Supert triks for å føle seg brun og fresh, uten å faktisk måtte grille seg i solarium først. Smører du deg to ganger med denne moussen, varer brunfargen i opptil to uker. Dette er hovedgrunnen til at jeg har sverget til nettopp denne selvbruneren siden første gang jeg prøvde den, det er rett og slett ingen annen som kan måle seg med Vita Liberata sin.

Jeg bruker fargen dark i min, for å få den dypeste brunfargen. Vil du ha en litt lysere farge, finnes den også i styrke medium. Denne mousseen påfører du med en selvbruningshanske, som kan brukes gang på gang. Rist flasken godt før bruk, og ta 2-4 pump i hansken – før du smører hver enkelt kroppsdel med sirkulerende begevelser. Selvbruningen trekker inn i huden med en gang, og du kan fint kle på deg med en gang etterpå uten å føle deg kalm eller skitten – som man fort gjør av selvbruning. La den virke i cirka åtte timer før du dusjer – og voila, du har verden fineste brunfarge og glød!

20% RABATT TIL DERE

Produktene jeg har skrevet om her, inkludert solpudderet Trystal Minerals – er nå nedsatt 20% i pris. Super mulighet til å gjøre et godt kupp, dersom du liker å ha en fin brunfarge når du skal noe spesielt, eller bare ha en fin glød året rundt

32 kommentarer

 1. Jeanette

  trodde du ble brun av de der pillene jeg!

 2. JuliaSofie

  Lengter etter sommer bare av å se på bildene dine:)

 3. Den har jeg lyst på. Men et spørsmål først, er den lett å påføre? Som en klumse som jeg er, så rr jeg ikke så godt på selvbruning. Jeg tenker ang skjolder, hvor mye skal man påføre og tenk om jeg glemmer baksiden av leggen?!! Hehe.men dette høres genialt ut, for jeg føler meg som en hvithval.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Er på leit etter en god selvbruning, så dette passet perfekt! Vet du hvor mange smørninger den holder til? Av erfaring holder ikke de jeg har kjøpt mer enn 3-4 smørninger 😟

 5. Skikkelig god troverdighet her ja, først reklamerer du for betakaroten for å bli brun, og nå sier du at du brukte selvbruner?? Få litt selvinnsikt

 6. Hadde ikke du fått tidenes bikiniskille pga betakaroten? :p

 7. Kristina Andersen

  Lisa: Denne varer lenge, jeg har min flaske minst to måneder før jeg må ha ny 🙂

 8. Kristina Andersen

  Anonym, Ingrid og Jeanette: Altså, tuller dere med meg? Betakaroten og selvbruning er jo to toalt forskjellige ting. Betakaroten er tabeletter du tar for å bli brun, mens selvbruning er noe du tar FØR du blir brun. Jeg kan vel få bikiniskille selv om jeg har tatt selvbruning, vel? Herregud, blir helt matt over enkelte av dere..

 9. Kristina Andersen

  anja: Den er superlett å påføre, null stress! Skjolder får du ikke av denne, men du må huske å smøre bak leggen :p Haha! Klem

 10. Tabeletter?? Tabletter* 🙂

 11. Solfrid

  Hei! Du er fresh som alltid! Men lurte på hva du gjør for å bevare hårfargen i sola? Har mørkt farget hår selv, men det falmer fort i solen :/ Har du tips som gjør at håret ikke mister så fort farge i solen? Evt tips til shampoo,balsam og kur som du sverger til? (Litt rart spm, men la gå:P)

  Mvh

 12. Jeg synes dette er litt synd Kristina. Jeg liker deg godt som blogger og du er virkelig så skjønn. Men hva med oss som ikke blir brune og ikke bruker selvbruning? Er vi blåhvaler? Jeg får en følelse av å ikke være bra nok når jeg leser dette. At om man ikke er kjempebrun så er man ikke fin. I et samfunn hvor utseende er så mye fokus, så er det viktig å støtte opp at man er fin som man er også.

 13. Kristina Andersen

  Solfrid: Åh, her er jeg dårlig.. Det første jeg gjør etter ferie er alltid å løpe til frisøren :p Haha.. Men vil anbefale å sole deg med caps eller noe som dekker håret, det er jo gull 🙂

 14. Elisabeth

  Er den økologisk?:)

 15. Kristina Andersen

  Elisabeth: Aner ikke :/

 16. Til A:

  Jeg ser poenget ditt, men føler likevel at her må jeg forsvare Kristina litt. Hun fremmer selvbruning istedenfor solarium, og det må jo være positivt? I tillegg så er jo det hun skriver bare om seg selv og ment med en humoristisk tone? Hun sier ikke noe om at de som ikke er brune ikke er pene? Hun har også selv sagt at hun liker seg selv best med mørkt hår. Det betyr ikke at hun ikke syns at blondiner er pene? Folk er bare forskjellige. Det som kler Kristina, kler ikke nødvendigvis deg eller meg. Jeg er sikker på at hun absolutt ikke mente noe vondt med det, og jeg er også ganske sikker på at du, A, er pen akkurat som du er 🙂

 17. A, jeg tror ikke det var det Kristina mente. Det var nok bare ment humoristisk. Om man skal ta seg nær av alt så tror jeg at alle bloggere må slutte å skrive. Du er fin nok som du er. Om det er noe vi heller burde fokusere på så er det den plastiske opersjon debatten som er ute å går, for det er akkurat det som gjør at jenter ikke føler seg bra nok.

 18. Kommentar til A: det handler vel om å hva hver og en trenger for å føle seg fresh, men uansett så er det naturlige det beste.

 19. annielistic

  Hei du! Hva heter hårfargen du bruker/har (hvis du vet det)? Jeg har så lyst på samme fargetone i mitt hår, da det er veldig likt min orginale farge. Du har så ekstremt fint og tykt hår, og så shiny! 😀 hairgoals

  Hilsen fast følger <3

 20. Jeg lurte på om du kunne skrevet en liten guide om USA? Steder å besøke i Florida feks? 🙂

 21. Målfrid

  Da er den bestilt Kristina👍Takk for anbefaling, blir sikkert noen meldinger før jeg tester😇Ha en fin søndag videre, kos dere med skalldyrbordet😀

 22. For en trivelig kommentarfelt. Tusen takk til deg over. Kristina er jo ei så pen dame, og de fleste er jo sjalu på så skjønn som hun er. Jeg vet ikke, det var nok ment humoristisk, og det ser jeg nå! Likevell følte jeg meg litt truffet 🙁 men jeg vil likevell gi deg massemasse ros kristina for å fremme selvbruning foran solarium!! Knall. Ha en fin dag videre til deg også kristina! 🙂

 23. Kristina Andersen

  Målfrid: Herlig Målfrid! Du kommer til å bli superfornøyd 😀 Bare å melde hvis det er noe! Klem

 24. Kristina Andersen

  annielistic: Takk snille! Usikker på hva fargen heter, men den er mørk sjokolade 🙂 Klem!

 25. Kristina Andersen

  Anonym: Alt vi opplevde har jeg skrevet om, så føler ikke jeg har mer å komme med akkurat nå. Next time! 😀

 26. Hei! Jeg lurer på hvorfor du alltid reklamerer for vita liberata når du har vært på ferie? Da er du jo allerede brun og det er vanskelig å komme med bilder som viser fargen fra selvbruning. Dette er ikke ment som en spydig kommentar, men lurer på om du kan svare? Har prøvd den selvbruningen og det er faktisk den dårligste jeg har prøvd.

  Ha en fortsatt fin dag:)

 27. Ingvild F. Falck-Ytter

  Så nydelige bilder!

 28. Veldig bra du fronter selvbruning og betekaroten og ikke solarium.Bra jobba Kristina.Takk for tips og tilbud.Denne selvbrunings kremen er helt topp.Har prøv den flere ganger.

 29. Går det fint å bruke denne selvbruningen i ansiktet også? 😊

 30. Kristina Andersen

  Anonym: Ville kjøpt en egen til ansiktet, de selger det også 🙂

 31. Hvorfor ble ikke kommentaren min til dette innlegget godkjent?:/ det var jo ikke ment frekt mot deg, bare konstruktivt.

 32. Smitter fargen over på klærna? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *