SAWGRASS MILLS

Den ene dagen her nede brukte vi på Sawgrass Mills, et helt gigantisk kjøpesenter som er så stort at det skulle ikke vært mulig. Til sammen var vi vel åtte timer der, men fikk sikkert ikke sett halvparten av outletet en gang. Så stort er det liksom, heeelt insane! Dit må dere bruke noen timer hvis dere skal til Fort Lauderdale, fort shoppingglade jenter er dette en sann fryd å kunne boltre seg i.. Åh! Denne turen har det ikke blitt så alt for mye shopping på meg faktisk, men litt fikk bli med meg i posene. Dollaren er ganske høy her nede nå, så prisene er cirka samme som i Norge. Tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene mine 🙂

A LITTLE SHOPPING IN THE USA

Gleder meg maks til å hoppe i det nye treningstøyet mitt, og komme skikkelig i gang igjen nå. Det har blitt så innmari mye god mat og kos på denne turen, så nå føler jeg seriøst at jeg ruller rundt. Sunne rutiner og trening er mildt sagt hjertelig velkommen tilbake til meg. Haha! Som dere ser gikk jeg litt amok på Victorias Secret, skikkelig digg å fornye hele undertøysgarderoben. Alt det gamle er kastet, så nå har jeg bare nytt og fresht undertøy 🙂 Sååå digg altså!

20 kommentarer

 1. Helene Lekven

  Aw, så mye fnt!! Er noe spesielt med det å handle på outlets, blir gjerne med veldig mye med hjem da!! 😍

 2. Å, så herlig! Og SÅ mye fint du har funnet 🙂 Kos deg masse på tur!

 3. ååh jeg elsker Sawgrass! Har vært der x-antall ganger selv, må alltid innom Kate Spade som har blitt min desidert favoritt butikk(oog Sephora da) i Usa 🙂 Er i Florida ca 2 ganger i året og gleder meg allerede til neste tur igjen! Kos deg <3

 4. Siri Madeleine

  Så mye fint! Alltid deilig med litt nytt i garderoben 🙂

 5. Så fint. Det er veldig stas med nytt undertøy og treningstøy. Det er nor man alltids trenger, og er aldri tullekjøp. Og det er jo perfekt nå som det snart er vår, da er det alltid deilig med nytt tøy!

  Den turen din høres så gøy ut. Er Florida er sted du anbefaler for sommerferie?

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Jeanette

  ser nesten ut som du ikke har truser fra før så mange du har kjøpt 😛

 7. Åå så mye fint! Deilig å komme igang med trening ja, jeg er inne i en skikkelig god treningsperiode og det er helt herlig <3

 8. Syns nå dette var ganske mye shopping jeg :p kos dere videre!

 9. Anette K

  Haha, ser du og jeg har litt like frekvenser når det kommer til undertøy. Når jeg handler det, så HANDLER jeg. Da er det liksom hele avdelingen i den utvalgte butikken som blir med hjem. Fresht undertøy er det beste!

 10. Kristina Andersen

  anja: Absolutt Anja! Florida er helt magisk. Ser allerede på ny tur dit 🙂

 11. Kristina Andersen

  Jeanette: Skulle som sagt kaste alt det gamle og ha alt nytt, så da ble det en goood del 🙂

 12. Kristina Andersen

  Anette K: Haha, jeg veet.. Klikker 😀 Hihi..

 13. Camilla

  Hvilken modell er det på de blå/lilla nike skoene? Kule 🙂

 14. Kristina Andersen

  Camilla: 4,0 free 🙂

 15. Elisabeth

  Hvordan er calvin klein bhene i størrelsen?:)

 16. lifeinflowmotion

  Stiller samme spørsmål som Elisabeth mht. Calvin Klein-undertøyet – hvordan er BH:ene i størrelsen? Og hvis du har cotton briefs i tillegg, hvordan er de trusene sånn generelt? Står mellom medium og large her, men det er så kjipt å måtte bytte og ordne dersom den er for stor eller også way too small!

  Ellers vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og jeg koser meg så fælt hver gang du og broren din legger ut videoblogg. All hail King B! 😀

 17. Kristina Andersen

  lifeinflowmotion: Små i størrelsen, ville gått opp et hakk 🙂 Takk snille deg!

 18. Lotte K :)

  Hva heter de grå nike skoene??? 🙂

 19. Kvalmt forbruk du har!

 20. Hadde de marc jacobs der??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *