F L O R I D A

God morgen fra Florida Nå er vi altså tilbake i Fort Lauderdale, og jeg må si at det var med tungt hjerte å dra fra cruisebåten. Har kost oss så sykt der, og hatt så mange fine opplevelser at jeg blir helt rørt av å tenke på det. Fine, fine turen! Siste kvelden dro jeg ut en liten tur, og hadde en suuuuper kveld med parade, vin og drinker. Så sinnsykt gøy! Hele den uken vi hadde på tur går rett i minneboken, jeg har opplevd ting jeg aldri kommer til å glemme. Nå skal det nytes fine dager i Florida, her er det jo også kjempefint! Selv om jeg gjerne skulle hatt enda en uke på båten 🙂

BREAKFAST IN THE SUN

Her har vi vært i to dager nå, og bor på Ocean B Resort. Superfint og sentralt hotell, som ligger midt på stranden med den sykeste utsikten. Tenker å knipse noen bilder slik at jeg kan vise dere, hotellet anbefales virkelig. Vi betalte 6000 kroner for to personer, ikke galt i det hele tatt 🙂 Det er ikke frokost her, så hver morgen låner vi sykler og tar turen til H20 restaurant, som ligger fem minutter unna oss. Her er det så god mat, både frokost og middag. Anbefales dersom dere er på jakt etter et godt spisested her! Frokostomeletten med cheddar og innebakt skinke er helt nydelig, jeg pleier alltid å ha den og et glass ferskpresset appelsinjuice. Mmmm! Så digg å kose seg i solsteiken altså.

FORT LAUDERDALE

I går var vi på båttur, og fikk med oss de ekstremt fine villaene som ligger ved havet. Fy søren, tenk å bo så fint? Jeg blir så gira av sånt at jeg nesten fyker til himmels! Haha.. Og vet dere hva? Det huset dere ser på det nederste bildet, fikk faktisk en veldig heldig jente i forlovelsesgave av onkelen sin. Altså, er det egentlig mulig? Hehehe, trodde jeg skulle gå i bakken når jeg hørte det. Noe så vilt ass! Nei, disse husene er helt fantastisk fine. Absolutt verdt å ta turen på havet hvis dere er her en gang, i en taxibåt eller liknende. Ordentlig gøy å se alle de fine stedene her 🙂

25 kommentarer

 1. Savnet bilder fra lugaren deres:)

 2. LisaLDN

  Åh, husker alle dei husene so altfor godt! Sjukt fine! Husker spesielt ein historie der ein fyr hadde kjøpt naboen sitt hus fordi han ikkje hadde plass til yachten sin på brygga si, og trengte nabobrygga! Heilt ekstremt, kjenner eg gjerne skulle levd sånn sjølv 🙂

 3. Hei Kristina, jeg vet ikke om jeg har kommentert tidligere.. men har lest bloggen din i noen år nå, så nå er det hvert fall på tide at jeg legger igjen en liten kommentar 🙂 Jeg blir alltid i så utrolig godt humør av å lese bloggen din, og du virker som en helt fantastisk og sprudlende jente!

  Denne ferien her ser sååå bra ut! Lett å drømme seg bort, når jeg egentlig skulle lest pensum.. hehe 😉

  Forresten er vi i samme situasjon når det gjelder å flytte tilbake på jenterommet.. (hjeeelp), jeg skal selv bo hjemme i noen mnd nå, så er ekstra morsomt å lese at du er i samme båt.. men så lenge det ikke er en permanent løsning så er det jo ikke såå ille 😉

  Håper dere nyter de siste dagene av ferien! 😀

 4. sofienyg

  Herlig måte å starte den nye måneden på!! Du må kose deg masse, du lever virkelig i drømme verden du nå 🙂 Hihi, ha en fin dag<3

 5. Hei, ville bare si at jeg håper du skal reise mye i 2016. Det er så deilig å drømme seg bort til eksotiske steder gjennom fine bilder på bloggen din 🙂

 6. Ingvild F. Falck-Ytter

  Jeg er SÅ misunnelig!!! Nyt tiden <3

 7. Jeg spurte i forrige innlegg også, men lurer fortsatt på bilde av lugaren? Kunne du lagt ut det? Ser ut som dere har det fantastisk fint:) Har såå lyst å reise på ferie selv, men det blir nok en stund til:/ Vurderer cruise da;)

 8. Kristina Andersen

  C: Jeg fikk aldri tatt bilde av lugaren vår. Veldig dumt! Men hvis du går på RCCL sine sider, vil du få se den 🙂

 9. Kristina Andersen

  Helene: Takk for kjempekoselig kommentar, Helene! Nå ble jeg glad 😀 Herlig at du trives på bloggen min, slike tilbakemeldinger betyr veldig mye! Klem

 10. Kristina Andersen

  Hilde: Håper på mye reising i år, Hilde! 😀

 11. Pliiiis fortell mer om kapteinen!!:p Var du ute med han dagen etter middagen også, eller? Virket på snap som om dere fant tonen skikkelig ;)))

  Åååå ferieflørter er de beste!

 12. Victoria

  Hvor lenge blir dere her i Fort Lauderdale Kristina? 🙂

  Hadde vært morro å truffet på dere, du er jo favorittbloggeren 🙂

 13. Hahaha, æsj for en ekkel ost på den omeletten :’D

  Frister sånn med sol, drømmer meg bort i bildene!!

 14. Kristine

  Ser ut som du har en helt fantastisk tur!😍 Bildene er så fine og med god kvalitet og.. Hvilket kamera bruker du? Og pris? 🙂

 15. Karoline

  åå, ser så deilig ut! Bodde selv på samme hotell i sommer, vil bare tilbake nå!

  Anbefaler baby back ribs på Bubba Gump som ligger litt borti gaten! beste jeg noen gang har prøvd! (om dere liker det da..)

  NYT resten av ferien!

 16. Kristina Andersen

  Kristine: Canon 6 D 🙂

 17. Kristina Andersen

  Victoria: Så søt du er!! Vi drar hjem sent i morgen kveld <3

 18. Var nettop i Florida på besøk hos tanta og onkelen min. Florida e så fint!

  Ville åsså si at huset dems ligger i bakrunnen av husene på bildene! 😀

 19. Ser ut som dikka har hatt ein FANTASTISK tuuur! I fjor på denne tiden reiste eg rundt om i Mellom-Amerika, og der finner ein uten tvil noken av dei vakraste perlene i verda!

  Så litt JELLY! 😀

 20. Kamilla Haaland

  Herlig med Florida også da 🙂 Heldig du som får oppleve så mye gøy 😀 Nyt resten av turen 🙂

 21. Herlig! Dere må dra til Aventura Mall 🙂

 22. Hei! 😊 Jeg lurte på hvordan du gjør det med kosthold og trening på tur? Prøver du å å være litt nøye? Er det vanskelig å spise sunt når du er på ferie der nede?

 23. Kjolen din er nydelig. Hvor har du kjøpt den ? <3

 24. Ser fantastisk ut!

 25. Hei 🙂 Hvor er kjolen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *