-10% hos Royal Caribbean

i samarbeid med rccl

Okei, la oss snakke cruise! Jeg har aldri opplevd en så stor nyskjerrighet på en reise som den jeg har vært på nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg forstår det godt. Cruise er min favoritt reisemåte, og grunnene er mange. Det er jo som å bo i en flytende by! Cruise er den beste måten å reise på hvis du vil ha maksimalt ut av turen din, slik at du kan få med deg flere steder mens du først er på eventyr. På denne uken jeg har vært på tur nå – har jeg opplevd tre av verdens fineste steder, mens jeg samtidig har hatt en uforglemmelig opplevelse på selve cruiset. Så, jeg tenkte å fortelle dere litt mer!

Jeg har reist med Royal Caribbean siden jeg var fem år, mine foreldre var i to uker på bryllupsreise og siden den gang har vi vært hekta. Jeg har vært på utallige reiser med dette selskapet, og kommer aldri til å booke cruise via noen andre. Hvorfor? Royal Caribbean er det beste av det beste. De har så kontroll på alt at det er helt utrolig, og hele reisen er bare så utrolig gjennomført! Maten på skipet er fantastisk, det er utallige ting man kan gjøre mens man er ombord, lugarene er superfine, de ansatte er så skjønne at man kan ikke unngå å bli glad i de og alt er bare så flott som det kan bli. I dag tenkte jeg å vise dere litt av skipet vi reiste med, nemlig Allure Of The Seas. Et skip som er fullpakket med opplevelser, jeg forstår nesten ikke at det er mulig.

MINE FAVORITTER PÅ ALLURE OF THE SEAS

Boardwalk: Dette området i skipet er inspirert av fornøyelsesparker og opplevelser, så her finner du alt fra en stor karusell, til en haug av spisesteder, til en magisk godteributikk, donut-sjappe, iskrembutikk og en haug av aktiviteter man kan gjøre. Jeg beskriver alltid dette stedet som et eventyrland, fordi det virkelig føles som om man er i en levende eventyrfilm med masse gøy rundt seg med en gang man setter foten sin inn her. Det er helt spesielt!

Musikal og show: Vi var på show fire kvelder på båten, og var like fornøyde hver gang. Favoritten min var uten tvil Mamma Mia musikalen, den varer i to timer og er så fin at man bare sitter helt hodestups forelsket mens showet holder på. Det å gå på show på kveldene etter man har vært på middag, er helt fantastisk gøy! Musikalene er så flotte at jeg forstår ikke at det er mulig 🙂 Skipet tilbyr blendende produksjoner flere ganger til dagen, inkludert i cruiseprisen. Alt fra Broadwaymusikaler, isshow, stupeshow, lysshow og talentfulle artister fra hele verden. Helt fantastisk bra!

Central Park: Her finner du bokstavelig talt Central Park, og det er bare så utrolig kult! I parken er det helt ekte utendørs miljø, digg uteservering i mange restauranter og barer, butikker, gateunderholdning og små parker man kan kose seg i. Ordentlig fint!

Utendørs aktiviteter: På skipet er det så mye å finne på at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Men jeg kan jo dele mine favoritter med dere! To store utendørs kaltrevegger med utsikt over det karibiske hav, fotball- og basketbane, to store flowridere du kan surfe på, zipline som går hele ni dekk over bakken, en gigantisk minigolfbane, boksering, rollerblades-bane og skøytebane. Bare sånn for å nevne noe, liksom! Haha.. Det er med andre ord umulig å kjede seg når man er ombord på Allure Of The Seas, her er det så innmari mye kult man kan finne på.

Casino Royale: 450 spillemaskiner og 30 bord med ulike spill. Her kan du delta i pokerturneringer og ha det maks morsomt i det 1500 kvm store kasionet. Det er virkelig helt gigantisk, og skikkelig fint!

Royal Promenade: Tidenes handlegate på skipet! Her finner du en haug av flotte klesbutikker og vanlige butikker, samt restauranter og fine barer du kan ta deg en god drink i. Starbucks er det også her, og det tror jeg vi hadde hver eneste dag, hehe. Så digg å kjøle seg ned med i varmen 🙂 I handlegaten er det noe for enhver smak hvis du er lysten på litt shopping, en digg drink eller litt snacks. Hva enn du måtte foretrekke!

Spa-avdeling, treningssenter og vannaktiviteter: På skipet finner du fire store bassenger og vannpark til barn, et mekka hvis du er glad i å bade. Vi koste oss så utrolig mye med bassengene! I tillegg er det en helt gigantisk spaavdeling, hvor du kan bestille fine behandlinger og virkelig slappe av. Frisør og negdesignere finner du selvfølgelig også her! Og treningssenteret da, det er jo virkelig noe for seg selv. Her har du alt du trenger for en god treningsøkt, og enda litt til. Det er helt gigantisk! Det er også løpebane, dersom du vil ta deg en utendørs joggetur i sola. Saltimer finner det også, blant annet yoga, pilates og spinning.

Restauranter: Ombord på skipet finner du et helt rått utvalg av både formelle og uformelle restauranter. Du kan selv velge om du vil spise i restaurantene som er inkludert i cruiseprisen uten at du trenger å betale en krone for det, eller du kan ta deg en tur på spesialrestaurantene mot et tillegg i prisen. Vi spiste på disse to kvelder, ellers spiste vi der hvor det var inkludert 🙂 Hvis jeg ikke husker feil, så er det hele 20 restauranter og spisesteder du kan velge mellom her. Valgmulighetene er med andre ord ekstremt gode, og maten er helt fantastisk bra!

Pjuuuh, dette må jo være tidenes lengste blogginnlegg! Men slik blir det fort når man har opplevd så utrolig mye fint, og har så mye på hjertet 🙂 Jeg håper dere har fått svar på mye av det dere har lurt på nå? Hvis ikke er det selvfølgelig bare å spørre! Jeg kan på det varmeste anbefale cruise til alle, enten du vil på jentetur slik vi har vært, på tur med familien din eller kjæresten. Dette er for alle, og det er virkelig den mest fantastiske reisemåten jeg vet om. Ingenting slår cruise, enten det er i Karibien, i middelhavet eller andre steder. Det er rett og slett noe som bare må oppleves!

I samarbeid med Royal Caribbean, har jeg nå fått en unik mulighet til å tilby mine lesere 10% rabatt på alle reiseruter. Det du må gjøre er å oppgi navnet mitt, Kristina Andersen, når du ringer for å bestille ønsket cruisereise. Rabattkoden gjelder i en måned, og dato på cruiset kan du selvfølgelig velge helt selv 🙂 Håper du ble glad nå, og at mange av dere ønsker å teste dette eventyret ut. Jeg lover deg at du vil bli fornøyd! Så er det bare å spørre dersom du skulle lure på noe

58 kommentarer

 1. madelen

  Hvis feks jeg alene (voksen) skal betale fly, cruise og noen netter på hotell – hva bør jeg ca beregne. Uten en masse ekstra ting – bare helt enkelt. Kan du lage noen prisoverslag? 😉

 2. Kathrine

  Idyllisk!! Kjempe fine bilder. Kan man bruke rabattkoden kun når man ringer eller også når man bestiller på nett? 🙂

 3. Kristine

  Hei! Så gjennomført og bra innlegg, elsker bloggen din!

  Bildene du tar er nydeliiige, hvordan kamera/redigering bruker du?

 4. Shiiit, ble forelsket! Skal så sykt bestille meg denne reisen en vakker dag 😮

 5. ÅÅÅ!! For en nydelig tur det ser ut til at dere har hatt! <3 Såå utrolig fine bilder, av helt fantastiske steder! Håper dere har hatt det fint, kos dere masse videre ! <3

 6. Kan du svare på spørsmålene snart?

 7. har aldri hatt cruise som noe jeg har hatt veldig lyst til, men etter å ha lest om reisen din her så har jeg helt forandret mening! ser helt fantastisk ut, og syns ikke prisen er verst i det hele tatt med tanke på alt som følger med pluss alt du får se og oppleve 😀

  Meg og kjæresten tenker gjøre dette til neste år (må spare opp penger først), samme rute som denne. Hvor mye ble det for fly og hotell for dere utenom selve cruiset? Og når på året synes du det er best å reise? 🙂

 8. Vart är din fina klänning ifrån?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *