Blue Hole Falls

JAMAICA – YOU ROCK MY WORLD

Altså, hvor skal jeg begynne? Når du tror ting ikke kan bli stort bedre, men den ene dagen bare topper alt du noensinne har opplevd. I går hadde jeg livets beste dag på Jamaica, og jeg er så takknemlig for å få oppleve denne fantastiske turen med bestevenninna mi at jeg har ikke ord!

Jamaica, du må være verdens fineste sted! Vi tilbrakte hele gårsdagen her, og fy søren – for et paradis som bare oppleves! Vi hadde egentlig tenkt å bruke dagen på Dunn’s River Falls, da dette er merket som nr.1 ting å gjøre når man er i Jamaica. Men etter litt googling og researching, fant vi til slutt et sted vi mente så ut som paradis på jord. Fossefall og fjell man kunne hoppe fra, slynger man kunne leke seg i over vannet, grotter man kunne svømme inn i og et vann så gjennomsiktig at det nesten virket for godt til å være sant. Blue Hole Falls var plassen vi ville dra! Så dit dro vi, og vi kunne ikke valgt et bedre sted å bruke dagen på. Jeg har aldri vært på høy på livet som jeg var i går, smilene våre gikk rundt og vi var på det fineste stedet vi noen gang har sett. Tenk at det finnes steder som dette i verden? Det er helt sykt hvor vakker jorda vår er!

På Blue Hole Falls ble vi kjørt laaaaangt inn i jungelen, og helt til toppen av fjellet. Så var det bare å starte eventyret! Her var det fossefall på fosefall som vi skulle leke oss nedover, og herregud så gøy det var! Vi svømte, hoppet, slang oss i slynger, stupte og lo oss hele veien igjennom. Den fineste og gøyeste opplevelsen jeg noen gang har hatt! Hele turen vår fra toppen av fossefallene og nedover tok en og en halv time, før vi på slutten hoppet fra det høyeste fjellet og svømte inn i grotter i fjellene. En opplevelse som ikke kan beskrives, så jeg skal bare si en ting – hvis du en gang er i Jamaica, må du love meg å besøke Blue Hole Falls. Jeg er så utrolig glad vi brukte dagen vår akkurat her! En dag som aldri kommer til å glemmes

60 kommentarer

 1. Kathrine

  Ser fantastisk ut! Skal på samme ruten i sommer 🙂 Var det en organisert tur til fossefallet eller reiste dere der på egenhånd?

 2. Kristina Andersen

  Kathrine: Vi reiste på egenhånd 🙂

 3. heerre-guuud!! Asså jeg dør av disse fine bildene. Ser ut som dere har det sykt bra og koser dere masse! Virkelig noe som har blitt satt på ønskelisten min:) Et spm. Hvem er det som tar alle bildene av deg og venninnen? :):) Kos dere resten av dagene!

 4. Hvis jeg er i dårlig humør, går jeg alltid inn på bloggen din. Du gjør meg så glad, det må være godt å vite at du kan få meg i bedre humør når jeg ikke en gang kjenner deg, så forhåpentligvis kan jeg gi litt glede tilbake til deg med denne kommentaren 🙂 Jeg vil også bare påpeke at du ser helt fantastisk ut! Og wow, treningen din og din sunne og menneskelige livsstil gir så fantastiske resultater. Du ser helt suuuperfin ut <3

 5. Kristina Andersen

  Trine: SÅ SKJØNN du er Trine!! Tusen takk <3

 6. Benedikte

  Hei Kristina 🙂 Fine bilder, hvor er strandkjolen din fra ?

 7. Jeg var er på lørdag etter dere var der- fantastisk fint 🙂

 8. Åå, det ser i hvert fall ut som du har the time of ur life, haha! Kooos deg videre<3

  Hvor er bikinien din fra? Satt såå fint på deg!

 9. Atle Nygård

  Vi kommer til Jamaica og vil til Blue Hole Falls om 3 uker. Hvor og når bør vi kjøpe billetter?

  Husker du pris?

 10. Kristin

  Hvor reiste dere fra for å komme hit? 🙂 Og er dette det samme stedet som Blue Hole Mineral Springs, eller er det noe annet?

  Ser fantastisk ut!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *