Labadee, Haiti

i samarbeid med rccl

ET LEVENDE POSTKORT

Gårsdagen var virkelig uforglemmelig! Skipet la til kai ved Haiti allerede klokken 08.00, så da var det bare å hoppe i bikinien og komme seg i land. Synet som møtte oss var virkelig helt nydelig. Kritthvite stender, gjennomsiktig hav, et mekka av kule ting man kunne gjøre og strandbarer på rekke og rad. Heeeelt nydelig altså! Vi var fast bestemt på at det første vi ville gjøre, det var å ta den store ziplinen som går fra den ene siden av øya til den andre. Dette er faktisk verdens største zipline som går over havet! Så da bestilte vi time, og ble kjørt opp til toppen av Labadee.

Det var helt sykt å henge så høyt over bakken, og du kan tro det kilte i magen når vi føyk i rekordfart over Labadee. Fy søren, dette er lett noe av det kuleste jeg har gjort! Jeg har drømt om å ta denne ziplinen lenge, og drømt meg bort i bilder jeg har sett fra nettopp denne turen hos andre. Så dette var virkelig gøy å kunne krysse av bucketlisten. Jeg hadde Go Pro kamera på meg mens vi kjørte nedover, og gleder meg masse til å vise dere filmen. Tror den ble ganske så kul 🙂

På denne øya har vi tydeligvis rullende bar med masse digg, og gleden var stor når vi fikk hver vår kokosnøtt med malibu i. Så sykt godt! Nei, Labadee er virkelig en helt rå plass dere virkelig må legge turen til en gang i løpet av livet 🙂 Det er en skikkelig opplevelsesøy, med så mye gøy man man gjøre! Zipline, paraseiling, vannscooter, volleyball, en slangs berg og dalbane som går over hele jungelen og en haug av artige vannaktiviteter. Jeg storkoste meg!


En liten melding til dere jentene som tok snikbilder av meg/oss flere ganger i går på stranden, sånn er så vanvittig lite kult gjort og jeg kjenner jeg blir helt oppgitt over at det er mulig å være så barnslig. Jeg blir også irritert over meg selv for at jeg ikke gikk bort å ba dere slette bildene, men når sånt skjer blir jeg helt satt ut, trist og lei meg over at det i det hele tatt er mulig. Slik settes lite pris på, privatliv er en fin ting – og snikfotografering mens man går rundt i bikini på ferie er overhodet ikke greit.

49 kommentarer

 1. Anne-Beathe

  Ååå! Sommerfugler i magen! Var på akkurat samme skip og sted for en mnd siden! Savner det sann. Kos dere helt sykt!! Fortsett å sitt mye på balkongen, vi kom nemlig helt innpå hvaler som svømte forbi 😀

 2. Yngvild

  Åh, det så fantastisk deilig ut! Kjenner jeg blir en anelse misunnelig her jeg sitter i Trondheim og ser på snøen som daler… Kos dere masse resten av turen! 😀

 3. Sååå fantastisk Kristina.Dette cruiset skal bestilles når du kommer med rabatter.Ser jo bare så utrolig flott ut på cruise.Takk for masse fine bilder og god blogging.Dette liker vi fra de alltid fine ferieturene dine.Kos dere videre.

 4. Jeanette

  åh,ser så fint ut! Jeg hadde klikket om noen tok bilder av meg på den måten!

  Her i Bergen snør vi ned 😛

 5. Ulrikke

  Ser jo bare helt fantastisk ut! Nyt! Hvor er kjolen Hilde går med ifra?

 6. LisaLDN

  Wow, det ser heilt fantastisk ut! 🙂 Kjenner det kribler i reisefoten hos meg no! Kos dikkan masse! 🙂

 7. For en drøm! Ser helt fantastisk ut. Nyyyyt det, her på Vestlandet kom plutselig snøen tilbake(nå som jeg trodde det var på vei til å bli vår!)

 8. Disse jentene som tok bildene av dere burde skamme seg.Ikke lov,burde vært anmeldt.

 9. Hei Kristina! 🙂

  Kan du ikke lage et eget innlegg om hvordan man går frem for å bestille en slik reise? Jeg har lenge hatt lyst å dra på et cruiseskip, men føler ikke jeg har nok kunnskap om hvilke som er best, hvilke sider som er «tryggest» å bestille fra osv.

  Høres sikkert litt merkelig ut, men jeg er veldig opptatt av å ikke bli lurt på noen som helst slags måte.

  På forhånd takk! 🙂 Kos deg masse videre på reisen!

 10. At det går an! Dårlig oppførsel å snikfotografere, har nesten ikke ord!!! Jeg hadde blitt så sint! Skulle gått bort og gitt dem en lekse ja! Ønsker dere en nydelig ferie:) ser helt fantastisk ut!

 11. Hei 🙂

  Så fint det er 🙂

  Er turen sponset ? Står i samarbeid med rccl?

  Hva er det ?

 12. Ingvild F. Falck-Ytter

  Herregud, det ser fantastisk ut!! Kos dere videre 🙂

 13. Therese V

  Kjekt å høre at dere storkoser dere! Ser helt fantastisk ut, kjenner jeg blir skikkelig misunnelig – her snør det for harde livet, og jeg er sånn maks ferdig med vinteren… Argh! :p

  Og herregud, skjønner godt at du blir irritert på disse jentene, er det mulig? Det hadde jeg aldri fått meg til å gjøre, man bør da ha respekt for andre folk sitt privatliv. Kjent eller ikke. Da hadde jeg nå i det minste gått bort og hilst, kanskje spurt om å få ta bilde med deg. Folk ass..

 14. Det høres ut som om dere lever i et eventyr, og jeg lengter så etter sommer, sol, men ikke minst å reise når jeg ser slike bilder! Utrolig dumt av de som tok bilder av dere – slikt gjør man rett og slett ikke – håper likevel det ikke la en for mørk sky over dagen. Ha en forsatt super tur 🙂

 15. Veronica

  Skjønner at det er irriterende og litt ufint av disse jentene, men hvorfor bry seg? De synes sikkert bare det var gøy å se deg som «kjendis». Eneste er jo at du ikke kan redigere og vise deg fra dine beste vinkler, men kropp er normalt, du burde ikke føle at du har noe å skjule. Bare vær stolt og ikke bry deg og de som du mener er barnslige 🙂

 16. Hei Flotte Kristina!

  Vet du hvor et slikt cruise koster, regner med ditt er sponset siden det staar i sammarbeid med royal car. 🙂

 17. Kristina Andersen

  Therese V: Nei, skulle ikke vært mulig å være så frekk… Men jooo, det er tydeligvis mulig, selv på andre siden av jorden :/ Haha.. Ha en fin dag søta <3

 18. Kristina Andersen

  H E I: Kommer et innlegg om dette snart 🙂

 19. Kristina Andersen

  Ulrikke: Den er fra H&M 🙂

 20. Kristina Andersen

  Anita: Det kan jeg! Kommer innlegg om dette <3

 21. Kristina Andersen

  Mari: Deler av turen er sponset, og jeg reiser for å dele opplevelsen på cruise med dere 🙂

 22. Ååå, savner denne plassen masse! Godt å se dere har kost dere 😀 Du tar skikkelig fine bilder, få bare enda mere lyst til å dra tilbake!

  Håper dere får en fin dag 🙂

 23. Kjempe artig å følge ei så sprudlende og positiv sjel som du er, Kristina. Fantastiske bilder og håper dere nyter hver dag, uavhengig om det er noen barnslige kropper deg ute, som bare kan speile seg i glansen du gjenspeiler i kameraene deres! 😉

  WAIST OF TIME,frekt og uoppdragent av dem.

 24. Kristina Andersen

  PLH: Takk kjære deg <3

 25. Anne Mette

  Åh, ser helt aaamazing ut! Håper du koser deg mer enn mest, og legger alle bekymringer igjen hjemme <3 Du ser så bra ut Kristina, ja – bestevenninnen din også! Stor klem fra Tønsberg!

 26. Så mange fine bilder! Dette ser helt fantastisk ut! Kos deg masse – det fortjener du solstråla ! <3 Jeg vil også dit ! haha

 27. Ser helt fantastisk ut!! Kos dere masse! Ikke sjalu i det hele tatt… heheh!

 28. Kanskje de trodde du var Kim.K?? Dere er jo så like…..ehehe..

 29. Det ser helt fantastisk ut. For et paradis, og den ziplinen hørtes helt utrolig kul ut. Jet vil å!! For noen fine bilder, og jeg har ihvertfall kjempe lyst til å dra på denne turen, og har ikke sett alle stedene engang. Ta med deg lesern din neste gang da. Kos dere masse.

  Og fyfy til de som tar snikbilder, så dårlig gjort og flaut av dem.

  Gleder meg masse til mere utdatees. Blir helt våryr og sommerklar nå.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 30. Victoria

  Åh, nydelige bilder! Som tatt rett ut av en reisekatalog! Du er superflink med bildene dine, Kristina!

  Når det gjelder disse jentene du skriver om blir jeg helt målløs. Er det mulig å være så frekk?! Herregud.

  Kan tenke meg det ikke er lett å vite hva man skal gjøre i en slik situasjon.

  Skal dere til Jamaica i dag? Vi var på dette cruiset i fjor og når vi kom til Jamaica hadde vi booket en rafting på Martha Brae River! Det var så fantastisk fint og koselig! Det var ikke rafting i den forstand at det går fort og er masse action, vi fløt på en flåte gjennom regnskogen mens vi drakk hvitt rom som de selv hadde laget. Det var helt magisk!!

  Kos dere videre Kristina 🙂

 31. Ser helt fantastisk ut. Har feriert flere ganger i Karibien tidligere og dette minner meg på at jeg må ta meg en tur snart igjen. Har ikke prøvd cruise før, men det ser gøy ut! Tusen takk for at du er positiv og inspirerende 🙂

 32. Kristina Andersen

  Victoria: Takk for tips kjære deg! Nå er vi her, så får vi se hva dagen bringer 😀

 33. Hvis disse jentene absolutt må/vil ha et bilde av deg, kunne de vel bare spurt pent? Tviler vel på at du hadde vært en bitch hvis de hadde spurt, utrolig ekkelt og ufordragelig at de fotograferte deg i skjul.

  Over til ferien: Ser virkelig ut som dere har ankommet paradis, kos dere masse <3

 34. Oh lord, dette så jo bare fantastisk ut 😀 Kjenner at jeg begynner å glede meg til sommer, sol og varme nå! 🙂

 35. May Lene

  For en drømmedag! Og så nydelige bilder – jeg drømmer meg helt bort her jeg sitter. Alltid like gøy å følge deg på ferie, Kristina! Keep up the good work, og kos deg videre 🙂

 36. Syns det er litt rart at du klager over at de tar bilder av deg. Er ganske sikker på at du hadde gjort det samme om foreksempel David Beckham hadde sprada rundt i badeshortsen. Ta d som et kompliment.

 37. Hei Kristina. Så flott det ser ut, og det ser ut som dere storkoser dere. Jeg er 18 år, og har veldig lyst til å ha et friår, hvor jeg reiser. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg på en tur slik som den du er på nå. Kunne du laget et innlegg der du forteller om hvor du bestilte fra, priser og selve opplegget? Er det okei for 2 18åringer å reise på en tur som dette, tror du? Kos dere masse videre!

 38. Åååh, jeg blir SÅ oppgitt når jeg leser sånt! Forstår ikke at folk gidder å ta seg tid til slikt når de er på ferie for å kose seg… Skjønner at det er vanskelig å ignorere slikt. Håper de ikke er med på cruiset slik at dere slipper å se de mere!

  Det ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å bli med videre på turen! 🙂

 39. For ei dame du er på tur med!

 40. Annette

  Kristina, for noen fantastiske bilder!! Kjenner jeg blir skikkelig misunnelig 😀

  Og den der ziplinen så jo bare helt magisk ut!! Kos dere videre jenter og nyt ferien 🙂

 41. Ååh, så heldig du er som er der! Ser superdigg ut.

  Kjedelig når andre holder på slik og ikke respekterer andres privatliv 🙁

 42. Kristina Andersen

  Tonje: Det kan jeg! Stort innlegg med info kommer <3

 43. Hei Kristina

  Kan du lage et innlegg som viser reiserute og hvilke selskap du brukte, ink priser ogsånn ? Takk på forhånd:)

  Kos deg masse, digger deg 🙂

 44. For en drøm du lever ! Å reise for å blogge om det. Du er heldig <3

 45. Andrea (Happy Careerista)

  Vad fint!

  http://www.happycareerista.wordpress.com

 46. Hei Kristina!

  Så utrolig digg det ser ut. Kos deg masse på tur og NYT det. Digger deg og bloggen.

  Men over til snikfotograferingen. Litt storm i vannglasset? Du er jo en «offentlig» person, men er veldig heldig som får gjøre det meste på dine premisser. Du har jo selv sett hvordan Kardashian familien har det, og de har det på et helt annet nivå, men det er på en måte prisen for å være kjent. Det er jo takket være dine lesere (fans) at du faktisk kan dra på denne turen uten å betale i store dommer, derfor synes jeg det ikke er noe i forhold til det du får ut av det. (vet jo hvordan fotografene gjemmer seg i busker for å få et glimt av kjendiser på ferie) Ikke vondt ment, jeg digger deg, men mener at dette er jo en veldig liten deal. Tenk at faktisk noen gidder å fotografere deg, er jo et kompliment bare det!

 47. Så utrolig nydelig! Leit at noen tok seg friheten til å snikfotografere. Du får snu det til noe positivt – de var helt sikkert bare misunnelig, og syntes det var stas å se deg. Håper dere får en super tur videre 🙂 Gleder meg til flere fine bilder!

 48. Det ser bare såå fint ut! herremin så fantastisk det må være å få oppleve så mange nydelige plasser på en reise! nyt turen masse 😀

  og dere som sier hun burde godta å bli snikfotografert? tenk dere selv om dere hadde gått rundt i bikini og lettkledd og folk hadde drevet å fotografert dere? dette er ikke noe som er greit bare fordi man er en offentlig person! en ting er på feks. restaurant, men det er faktisk noe helt annet når man er på en strand, slike bilder vil man ikke at hvem som helst skal ha og evt. dele med andre! Det syns jeg ikke er en pris man skal trenge å betale bare fordi man er kjent..!

 49. Kathrine

  Det ser fantastisk ut 🙂 Jeg vet at det er en stund siden du var der, men kanskje du kan svare på noen spørsmål?:) Hvor gjorde dere av verdisakene når dere tok ziplinen? Hvordan var det å ha med Gopro: Måtte det festet noen plass, eller gikk det fint å holde det? Hvor mange timer tar aktiviteten, ca? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *