Postkort fra Haiti

HELO FROM HAITI

En liten hilsen fra Labadee på Haiti Et av de kuleste stedene jeg noen gang har vært! Nå er det hele 20 år siden sist jeg var på denne magiske øya, og den gangen var det når mine foreldre var på bryllupsreise. Fem år gamle meg fikk selvfølgelig snikt seg med på turen, haha! Denne dagen har vært over all forventing, vi har kjørt verdens lengste zipline over havet, badet i krystallklart hav og hatt en uforglemmelig opplevelse. Fy søren så gøy! Nå skal jeg se igjennom alle bildene vi har tatt, og gi dere en solid oppdatering fra dagen vår. Hvordan står det til med dere hjemme?

18 kommentarer

 1. Kvalitet over bloggingen sjer æ

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Gjør så godt jeg kan :))

 3. Kamilla Haaland

  for et nydelig bilde! 🙂

  Kos deg glugg, fina!

 4. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Takk snille Kamilla<33

 5. Ingvild

  Dere MÅ dra på Love and Marriage show!!

  Hilsen en som har reist med Royal flere ganger 🙂

 6. Kristina Andersen

  Ingvild: Takk for tips! Det skal vi gjøre 😀 Akkurat nå venter vi på at Mamma Mia skal begynne! Gøy 😀

 7. Ser heilt fantastisk ut! Ha ein fiiiin ferie, flotteste Kristina 🙂 <3

 8. Fantastisk bilde.Gleder meg til å se bildene fra dagen på Haiti.Høres gøy ut på den øya…

 9. Chelsen

  Takk for den, så jo ikke bare jævlig deilig ut !!

 10. Wow – ser helt fantastisk ut! Den kommentaren over her forresten… glem den! Du er på ferie.. nyt! Det er moro å lese bloggen din altså, men skal klare noen innlegg mindre nå som du reiser 😊😉

 11. Victoria

  Åh, for et fantastisk fint bilde, Kristina! Rene modellen du 🙂

 12. Kristina Andersen

  Victoria: Så skjønn du er!! <3

 13. Kristina Andersen

  Maria: Tusen takk Maria <3

 14. Kristina Andersen

  Lisess: Takk Lise! Det settes pris på 🙂 Klem!

 15. Åhh, herlig at du blogger på denne reisen. Føler jeg får gjenoppleve turen jeg hadde i 2014 🙂 jeg tok også zip-line på Haiti.

  Vi reiste med Freedom of the seas.

  Kos deg masse!!! 🙂

 16. Og i Bergen våknet vi til snø og vinter 🙂

  Litt deilig å sitte her å drømme seg bort da…

  KOS deg videre 🙂 Runden du er på med allure er helt amaziiing

 17. Martine

  Var på cruise i fjor og jeg kjenner jeg blir helt vilt misunnelig på dere 😜 Å være på cruise er bare helt fantastisk!! 💖 Kommer uten tvil til å bestille en ny tur i nærmeste fremtid, må bare vente til jeg har fyllt 21 i mai hvertfall (så jeg også kan nyte en drink ved bassenget som de andre), hahah 🍹🌴 Neste gang det blir cruiseferie, så blir det to uker! Det er helt sikkert 👌

 18. Kristina Andersen

  Emilie: Så godt det faller i smak Emilie! Gøy å blogge på tur 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *