Når du tror det er gallamiddag

i samarbeid med rccl

I går var det tid for Captain’s Dinner, eller det vil si – vi trodde det var tid for Captain’s Dinner….. Så vi var de eneste som stilte i gallakjoler på skipet, sånn på en helt vanlig mandag liksom. Hvor flott er ikke det? Haha.. Vi forstod ikke helt hvor denne middagen vi hadde stelt oss så fint for var, så vi bestemte oss for å spørre om hjelp.

Meg: We want to go to Captain’s Dinner, in the big restaurant. Mann: What? There is no Captain’s Dinner tonight….. Meg: Hilde, de skjønner jo ingenting her!

Så da kom vi rullende slik mutters alene, og fikk kommentarer for hvert skritt vi tok av de andre gjestene om hvor flinke vi var som hadde stelt oss så fint på en helt vanlig kveld. Haha, jeg ler meg seriøst ihjel! Dere får ikke se bilder av meg, jeg må nemlig bruke kjolen igjen når det faktisk er Captain’s Dinner, så dere får klare dere med bilde av den latterlig flotte bestevenninna mi – noe jeg regner med skal holde i massevis. Hvor nydelig er det mulig å være? Blir jo så stolt!

Restaurant kom vi oss uansett på, overdressed eller ikke 😉 Vi bestilte oss en tre-retters, som bare var helt nydelig! Til forrett hadde vi røket kylling med karameliserte epler og valnøtter, til hovedrettt biff med asparges, soppstuing og potetmos, og til slutt dessert – en helt nydelig ostekake som må ha vært sendt fra himmelen. Så fantastisk godt!

I dag er vi på Labadee på Haiti, og jeg gleder meg så mye til denne dagen at det kiler i magen av bare tanken på at vi endelig er her! Her snakker vi et paradis på jord, med vannscootere, krystallklart hav og zipline over hele øya. I dag skal vi leke oss!

26 kommentarer

 1. Så utrolig flott kjole Hilde hadde på seg, hvor er den fra?

 2. Martine

  Vi var på cruise i fjor, og det var helt magisk! Kommer uten tvil til å reise på cruise igje i nærmeste fremtid 😀 Da vil jeg ha to uker ass!!Det står forresten i Cruise guiden man får hver dag hva slags antrekk man skal ha til middagen den dagen 😉 Det er veldig greit å se på det 🙂

 3. Hahaha 😂 herlig!! Kose dere masse – misunner dere virkelig

 4. Hehe, morsomme jenter! Gøy å være pyntet uansett da 😉

 5. Haha, så vittig! Jeg stusset faktisk litt på det da du sa det i går, siden når cruiset starter på søndager er som regel den første Captain´s Dinner på tirsdager 😀

  Labadee er såå fantastisk fint, bare å glede seg MASSE! Kos dere 😀 Og Hilde ser helt smashing ut!!

 6. Så gøy ut da, haha! Utrolig fin kjole, kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂

 7. Det er liksom bare dere som kunne klart det. Ler godt her nå. Men pene er dere! Kos dere på Haiti, har vært der selv engang før og det ér virkelig et vakkert sted. Men mye trist der også. Kos dere.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 8. Hilde så helt smashing ut! 🙂

  Haha du er en hærlig skapning du!

  Humor og selvironi til tusen;)

 9. Haha, dere fikk da pyntet dere og spist en god middag selv om det kanskje ikke gikk helt etter planen! Kan ikke treffe spikeren på hodet hver gang heller 🙂 FOR en dag dere har i vente, da! Ser virkelig frem til å høre om alt dere har gjort 🙂

 10. Så jo bare fantastisk ut den maten.Høres flott ut med cruise.Skal prøves.Vil også til Karibien…

 11. Katrine

  Kunne du spurt henne hvor kjolen er fra? Den var nydelig! Skulle likt å se den i sin helhet, hvis det er mulig:))

 12. Karoline

  Regner med turen går innom Cayman Island? Vist det, anbefaler jeg den båtturen ut til sandbankene hvor du kan bade med/mate rokker. Er vist eneste stedet i verden med «tamme» villrokker. En opplevelse for livet! Og så kan dere gå å legge dere på seventh mile Beach etterpå 😉 Ååå, jeg er så missunelig. 😀

 13. Nydelig jente og fristende mat! Kos dere på Haiti! 🙂

 14. Wow, virkelig en naturlig og pen jente! Flott å se at det fremdeles er mulig å være nydelig, uten å ha injisert det ene og andre i ansiktet. Skjønner at du er stolt, hehe.

 15. Christina

  Så fin!! Men hun er heldig som har deg som venn da 😉 🙂

 16. Kristina Andersen

  Christina: SKJØNN DU ER 😀

 17. Kristina Andersen

  Marie: Haha, er det muuulig ass! Ja, Labadee er helt nydelig 🙂 Vi har hatt en fantastisk dag 😀

 18. Kristina Andersen

  Katrine: Nelly 🙂

 19. Kristina Andersen

  Karoline: Troooor ikke turen går der :/ Søren heller! Hørtes jo helt magisk ut 😀

 20. Kristina Andersen

  Guro: Helt sant <3

 21. Kristina Andersen

  Tone: Nelly 🙂

 22. Helt sinnsykt nydelig!

 23. TonjeMaa

  Åh, var på denne cruisebåten i fjor, men en annen rute. Verdens fineste skip! Savner den turen så masse! Har du fått prøvd doughnutsene og de ville pølsene i tivolidelen? Ellers vil jeg anbefale den asiatiske restauranten på toppen hvis dere får akutt sushibehov 😉 det gjorde jeg etter x-antall 3 rettes middag. Kos dere masse! 🙂

 24. Er turen sponset? 🙂 Bare lurer siden det står «i samarbeid med rccl» I så fall er du sykt heldig 😀

 25. kariannenesse

  Hahah, herlig!

 26. Haha, kusina mi og jeg har vært på 3 Kiel-turer med Magic og Fantasy, og vi tar alltid med oss den fineste finstasen og kler oss skikkelig hele turen 😀 På forrige tur var det en gjeng med britiske gutter som kom og spurte om vi var amerikanske siden vi kledde oss bedre enn tyske og norske. Hehehe ;-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *