WAKING UP IN PARADISE

BREAKFAST WITH A VIEW

Om vi koste oss med frokost i dag eller? Jaaa! Først spiste vi god frokost i restaurant, før vi tok med oss en aldri så liten dessert ned på ballkongen vår. Det er helt nydelig å spise til utsikten av krystallblått hav så langt øyet kan se. Balsam for sjela! I dag har vi kost oss masse på dekk, og solt oss til den store gullmedaljen. Satser på at vi begge kommer hjem brune som nøtter 😉 Haha.. Senere i kveld er det tid for Captains Dinner, en formell og flott middag hvor vi steller oss i lange kjoler og spiser middag med kapteinen på skipet, i en restaurant på hele tre etasjer. Vi gleder oss! Etter middag er det tid for show, i kveld skal vi se Mamma Mia musikalen. Har hørt rykter om at den er utrolig fin, og jeg er ikke i tvil – jeg elsker jo filmen!

25 kommentarer

 1. Madeleine

  Så utolig fint det så ut 😀 Kos dere så masse <3

 2. Captain’s dinner* 😀 Kos deg maaasse!

 3. Caroline

  Å det så herlig ut! kos dere utrolig masse <3 du fortjener ferie Kristina <3 Hvor er den utrolig herlige blå og hvite stripete buksen og genseren fra ? kos dere masse i kveld og nyt turen ! klem

 4. Kristina Andersen

  Caroline: Det er fra Vila, trooor jeg 🙂 Klem tilbake!

 5. LisaLDN

  So fantastisk flott det virker som om de har det! Kos deg! 🙂

 6. Annette

  Åhh det såg helt fantastisk ut! Kos dere masse videre og nyt turen 🙂

 7. Herregud!! Det ser helt nydelig ut! Sånn som du har stått på i det siste unner jeg deg en ferie som dette 🙂 Har Marianne snap også? Det er så morsomt å følge deg på snap, får se så mye mer enn det du bare forteller på bloggen din! Skjønner hvis hun ikke vil ha offentlig snap altså! Kos dere videre på ferie!!! 🙂

 8. Nyt turen, det er så kjekt å sjå bilete frå cruise! Eg har nedtelling til turen når eg skal få med kjærasten på cruise, gler meg til å vise han noko av barndomsverda mi. Rett nok færre norske offiserar og tre gongar så stort skip (rart å tenkje på at 70000 tonn var superskip på 1990-talet!), men det vert nok bra likevel!:)

 9. Huff, mente selvfølgelig Hilde!! 🙁

 10. Kristina Andersen

  Maren: Hei søta! Hilde har snap, men hun vil dessverre ikke ha andre enn de nærmeste der. Klem

 11. sofienyg

  dette ser jo bare helt fantastisk herlig ut!! kos deg masse videre <3

 12. Henriette

  Gud hjelpe meg så fint dere har det! Kos dere mye!

 13. Anette K

  Jeg er så sjalu på varmen!! Du har forresten bare å glede deg, Mamma Mia var den første musikalen jeg så live, og det er noe av det gøyeste jeg har vært med på. Kos dere masse!

 14. Ser jo helt fantastisk ut.Kommer du med cruice rabatter til leserne dine denne gang også…Fin tur til dere.

 15. Kristina Andersen

  Anette K: Gleeeder oss en haug!! 😀

 16. Kristina Andersen

  Anonym: Ja, rabatt kommer 🙂

 17. Trudebr

  Åååh så deilig! Hadde trengt det der no! Bare drittvær og vind i Bergen 🙁 du får kose deg litt ekstra for meg <33 regner med du koser deg glugg ihjel, for det fortjener du!! Unner deg virkelig denne ferien 🙂 men eg må være ærlig og si at eg er småmesunnelig, HAHA!

  Kos deg masse, og send masse snap <3 stor klem!

 18. Kamilla Haaland

  Herlighet så deilig!! 🙂

 19. Nå MÅ dere andre innflytelsesrike bloggere si noe!!! Dette freakshowet kan ikke holde på fritt lengre?! Kan blogg.no ta litt ansvar ?! Sraad.no er VRAK av er menneske og det faenskapet ligger på 1. Plass og prater KUN plastikk til unge jenter?! Plis do something!! Syns styleconneticon sa VELDIG mye bra, vet du også har sagt ifra før! Men seriøst alle bloggere burde streike for og få hun vekk! Den dama er så ufyselig !!!!

  #sint

 20. Kristina Andersen

  Trudebr: Stor klem tilbake vennen!! Sees snart<33

 21. Enig sint, det er så langt fra sunt at noen kan få lov til å holde på sånn :((

 22. OSLOFRU

  Ser fullkomligt underbart ut 😀

 23. Gud, så fint! Her er der snø og vind, så ute er det kaldt og ganske grått. Strake motsetning til de bildene du viser! Ha en fantastisk fin dag 🙂

 24. Hanne Mjåseth

  Herremin, dette ser fantastisk ut! Kos dere masse 😀 <3

 25. Ingrid Eriksen

  Åååh misunner deg såå mye! <3 Har selv vært på Freedom of the seas, som er et søsterskip til Allure, og de cruisene er bare heelt fantastiske, og ikke minst stoppestedene! 🙂 Ha en fin ferie videre! Elsker bloggen din foressten! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *