Allure Of The Seas

i samarbeid med rccl

SUNSET FROM THE SHIP IN FLORIDA

Da har vi sjekket inn på Allure Of The Seas, verdens fineste cruiseskip! Vi kom her i går ettermiddag, og allerede er vi så uendelig fornøyd. Skipet vi er på nå jo søsterskipet til Oasis Of The Seas, som jeg var på forrige gang jeg var i Karibien med familien. Husker dere den turen? Så denne gangen visste jeg hva jeg gikk til, og det var ingen tvil om at jeg kom til å digge dette skipet. Det er jo helt gigantisk! Gleder meg til å vise dere alt 🙂 I går hadde vi en fin dag, solte oss på dekk, spiste god middag i bufeeten og fikk en super treningsøkt på treningssenteret her. Som forøvrig er fem ganger større enn der jeg trener hjemme, helt sykt at det egentlig går ann! Klokken er 06.36 her, så jeg stod alt for tidlig opp for å oppdatere dere. Haha! Vi sees senere i dag, tenkte å vise dere litt bilder fra skipet og ta dere med på dagen vår. Stor klem fra meg

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

19 kommentarer på “Allure Of The Seas

 1. Lisa D skriver:

  Så nettopp et program på Discovery om jomfruturen til dette skipet, og det så helt magisk ut!
  Kos dere masse, gleder meg til å se bilder 🙂

 2. Elise skriver:

  Hei!
  Skal på Harmony of the Seas (verdens største- begynner å gå i mai!)i sommer- så var veeeldig kjekt når jeg så at du var på cruise nå!! Gleder meg og disse bildene gjør at jeg gleder meg enda mer!!:-)
  Kan jeg spør om noe?
  Hvordan fungerer internett? Pris osv
  Og hvordan er det med drikkepakkene?
  Har dere lugar med balkong?
  Vi måtte ta uten, håper ikke jeg får klaus;-)
  Kos deg masse på tur!😄

 3. Anonym skriver:

  Fantastisk nydelig soloppgang. Og du er en ufattelig flott og helt nydelig dame. Du har en sjarm som få andre 🙂 ha en nydelig dag 🙂

 4. Tove skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Gurilann for noen flotte bilder, det er fantastisk med solnedgang som de du viser her:).
  Kos deg masse på turen og ta med deg mange gode minner hjem 🙂

 5. anja skriver:

  Så fantastisk det der virker som. Ganske misunnelig. Kos dere masse!for en båt og så deilig med sol og sommer. Sikkert god mat og gode drinker der også. Gleder meg til å se flere bilder! Her er det påskestemning med sol og snø. Deilig med jobbfri idag. Gjennomført trening, og nå blir det middag før man får se hva kvelden bringer! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Kristina Andersen skriver:

  anja: Drinkene her er farlig gode! Så deilig å ha en kald en mens man nyyyter sola, hihi! Så flink du er som har trent på fridagen din, Anja! Håper du har en fin mandag <3 Klem!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Elise: Internett fungerer fint, du kan kjøpe pakkepris, da koster det cirka tusen kroner for en uke med internett 24/7. Veldig greit! Drikkepakke har de her, prisene varierer. Og ja, vi har balkong. SÅ digg 😀 God tur når du reiser <3

 8. Sara skriver:

  Følger deg på snap, og det ser bare helt hærlig ut!! Frokosten! Drinkene! Utsikten! <3
  Flott at du er flink å oppdatere, så kan jeg drømme meg litt bort fra hverdagen gjennom deg!;)

 9. Helene skriver:

  Ahh, så nydelig!! Fikk lyst til å dra på cruise selv nå kjenner jeg! 😛 Er også utrolig gøy å blogge fra slike turer.

 10. Therese skriver:

  Et fantastisk skip!! Kos deg vanvittig – var på allure i sommer og det var helt magisk! Gigantisk og flott. Skulle gjerne tatt turen igjen;) nyyyyyt:)

 11. Frida skriver:

  Åå, jeg blir helt lykkelig av slike bilder! FOR en himmel! Har aldri vært på cruise, men det er absolutt noe som står på listen min over ting jeg vil gjøre. Gleder meg til å se mer 🙂 Kos og klem!

Comments are closed.