Sporty vårnyheter

annonse

Nå har det kommet så mye fint, fresht og sporty inn hos Nelly for både vår og sommer! Så jeg tenkte å vise dere noen av mine mange favoritter som er perfekt nå som det går mot lysere tider. Jeg vil ha alt! Prøver å begrense shoppingen før jeg skal til USA, men noe av dette må jeg bare ha. Spesielt Nikeskoene i mango. Er ikke de bare ultrakule?!

Freshe og sporty sko HER

Dette må være favorittmodellen min fra Nike. Selv bruker jeg de til hverdags, de er så sykt fine til jeans og en litt casual hverdagslook. Supergode på foten er de også, disse kan jeg gå rundt på i timesvis uten å bli sliten i beina. Anbefales!

Jakke HER – Tights HER – Topp HER – Hettegenser HER – Tights HER

Sko HER – Headbans HER – Sportsbh HER – Sko HER – Topp HER – Genser HER


SPORTY VÅR I MØTE? JA TAKK!

9 kommentarer på “Sporty vårnyheter

 1. Anonym skriver:

  It made my day å våkne til dine snaps idag, og når Geir sa; «Jeg smiler jo for faen for livet!!» Da lo jeg høyt! Måtte se den igjen og igjen. Haha. Dere altså. Ha en herlig dag 😀

 2. Anonym skriver:

  Aldri om jeg kommer til å kjøpe nike når de fortsetter å sponse dritten michael vick (som har drevet med hundekamper og ødelagt hunder for livet) og det skuffer meg sterkt at så mange ikke bryr seg og fortsetter å kjøpe nike. Jeg vil tro det er ganske så kjent det med mv og at nike først trakk sponsoravtale med ham, for så å gå tilbake på det og fortsette å støtte ham. Utrolig skuffende og trist, synes jeg.

 3. Anonym skriver:

  Setter svært stor pris på at du ønsker å lese deg opp på det <3 Det er bare til å google nike og michael vick, så kommer det opp en del – her fra ene linken: ‘8. jun. 2015 – If there were any doubts about reports of Nike bringing back Michael Vick’s old signature sneakers, the man himself has confirmed the news.’ Takk for at du vil lese om det.

 4. Ingrid skriver:

  Helt enig med anonym over her!! Michael Vick har blant annet druknet og hengt(!!!!!) hunder fordi de ikke gjorde det bra nok i hundekamper… bare å søke han opp på wikipedia. Nike burde skamme seg 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *